ale coz, sklad maja naprawde mocny, zmiennik na kazda pozycje, a czasem i lepiej
ale ja jestem bardzo ciekaw, co sie dzieje z elia i dlaczego w ogole nie pogrywa w starej damie, nawet ogonow nie wacha
Nie lubię Juve, ale przyznam, że bardzo podoba mi się polityka klubu, który angazuje byłych graczy na stanowisko menago klubu. Koleś "czuje klimat", to pewne, niejednokrotnie zna zawodników osobiście. Conte się sprawdził. Graty. Tak jak Totti, za parę lat wygra Romie Scudetto :Lboks:
To czy Conte się sprawdził zobaczymy w pucharach i przyszłym sezonie. To, że Juve jest najlepsze w tym sezonie nie ma wątpliwości. Nie zaznali porażki, to mówi samo za siebie, styl też niezły. Co do Elji to Conte jest typem trenera, który ma swoją wizję i nikt za nic tego nie zmieni.
Chłopaki z Evian walczyli jak równy z równym. Karny w 93' dla pajaców z M'pellier. Na szczęście obroniony. Remis zasłuzony, ale mnie nasuwa sie inne spostrzeżenie:
Ktoś za wszelką cenę chce, żeby Arabowie nie zdobyli majstra we Francji. Teoria spisku? Możliwe, ale i tak wszystko w nogach grajków z PSG.
Kera , bez obrazy ale mistrzostwo zdobyte po meczu z Legią smakowało jak żadne inne wtedy i rok wcześniej , jakby nie było dla większości widzewiaków Legia to wróg nr 1