|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta firma jest dobra tylko do grania solo upatrzonego zdarzenia za większą kasę. Jak potrzebujesz szybko kasy i chcesz zaryzykować to można uderzyć jeden zakład za kurs np: 2,10. Wypłata na konto Moneybookers trwa tutaj 2-3 minuty. I to jest największy prawie że .jedynyny wielki plus Pinnacle
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wypłata na konto Moneybookers trwa tutaj 2-3 minuty. I to jest największy prawie że .jedynyny wielki plus Pinnacle znajdź innego buka z takimi marżami, tak długo pozwalającego wygrywać i właściwie nielimitującego podaj ze 2 przykłady .... no nie wytrzymałem  "prawie że jedyny plus"
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam,
Mam taki problem z kontem na Pinnacle. Jakieś dwa tygodnie temu wpłaciłem troche grosza na konto, z którego od kilku miesięcy nie korzystałem. Wczoraj chciałem wszystko wypłacić na konto bankowe. Po wypłacie zorientowałem się, że nie mam dostępu do adresu email (nielogowałem się tam kilka miesięcy i konto email zlikwidowali). Wszedłem dzisiaj na swoje konto na Pinnacle i cała kasa jeszcze tam jest;/ Nie rozumiem dlaczego mi jej nie wyplacili. Wcześniej już nie raz robiłem z tego konta wypłaty na konto bankowe i nie było żadnych przeszkód. Wiecie co w takiej sytuacji zrobić? Był ktoś z Was w podobnej sytuacji?
Pozdrawiam, I z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam,
Mam taki problem z kontem na Pinnacle. Jakieś dwa tygodnie temu wpłaciłem troche grosza na konto, z którego od kilku miesięcy nie korzystałem. Wczoraj chciałem wszystko wypłacić na konto bankowe. Po wypłacie zorientowałem się, że nie mam dostępu do adresu email (nielogowałem się tam kilka miesięcy i konto email zlikwidowali). Wszedłem dzisiaj na swoje konto na Pinnacle i cała kasa jeszcze tam jest;/ Nie rozumiem dlaczego mi jej nie wyplacili. Wcześniej już nie raz robiłem z tego konta wypłaty na konto bankowe i nie było żadnych przeszkód. Wiecie co w takiej sytuacji zrobić? Był ktoś z Was w podobnej sytuacji?
Pozdrawiam, I z góry dzięki za odpowiedź. Pisz na CSD u nich! Miałem inną sytuację - blokada konta, bo portfel na inny mail, na inny rejestracja... Wszystko jest do dogadania, ale na pewno nie tu. Przypuszczam, że Cię jakoś zweryfikują poprzez jakieś screeny i dodatkowe wpłaty.
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Jak grać zakłady akumulacyjne w tym bukmachrze ?
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Okej już znalazłem 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Proszę o potwierdzenie (słaby angielski) ,ze przysługuje mi tylko jedna darmowa wypłata w kalendarzowym miesiącu. i pytanie czy jak wypłaciłem pod koniec czerwca , to teraz (już na początku lipca) darmową wypłatę mogę zlecić ??/ Czy czekać 30 dni od ostatniej wypłaty. Pytanie banalne, ale brak języka ..... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak wypłaciłeś 30 czerwca, to 1 lipca masz już za darmo.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wie ktoś co się dzieje z Pinnacle dokładniej i kiedy będzie chodził normalnie?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam wszystkich mam problem z wypłata środkóww pinnaclesports..postaram sie dokładnie wszystko opisać ..2 dni temu założyłem tam konto wpłaciłem 4000PLZ przez przelewy 24 jak zawsze bez problemu kasa na koncie ale niespodobały mi sie ich limity i postanowiłem wypłaic postawiłem jeden zakład za 10pln i reszte klikneem wypłate przez bank transfer wypełniłem formularz i "prześlij" dziś kasa jest dalej na koncie gracza i nie wiem ocb.. musze czekać az automatycznie kasa zniknie ? czy musze odczekac jakis czas od 1 depozytu zeby wypłacić ? na stronie pinka nic nie ma ze musze obrócić depozyt wiec nie powinno byc problemu .. nie moge sie z nimi skontaktowac przez mail bo ciagle mi odsyłają jako spam .. prosze o pomoc kogos kumategow tym temacie bo igrzyska na karku a ja zamroziłem 4 koła i nie wiem na ile czasu :/
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
nie znam bukmachera który pozwala wypłacać bez obrotu i nie bardzo rozumiem o jakich limitach mówisz te limity które tam widnieją dotyczą 1 kuponu po danym kursie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pytanie laika :-) W pinnacle mam oznaczenia meczy:
Dundalk - Derry
+0,5 1 1.97....wiadomo pk...3.05 wiadomo, remis zwrot
ale o co chodzi w odznaczeniu:
pk and + 0.5 2.32 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest to tzw, handicap azjatycki gdzie w tym przypadku połowa stawki idzie na pk, połowa na +0,5 w przypadku remisu, połowa stawki jest zwracana (pk), a druga połowa wygrywa (+0,5) w przypadku wygranej zespolu cały zakład wchodzi, a w przypadku przegranej zespolu zakład jest przegrany w druga strone (pk and -0,5) jest praktycznie identycznie z tym, ze w przypadku remisu polowa stawki jest zwracana, a druga polowa przegrywa tu masz to opisane na roznych przykladach handicapow: https://www.mecz.pl/asian.php
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oki, dzieki :-) nigdy nie gram pilki :-0
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile idzie od nich wyplata na neteller i czy chca jakies dokumenty przy 1 wyplacie? Jezeli tak jak dlugo trw weryfikacja
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ile idzie od nich wyplata na neteller i czy chca jakies dokumenty przy 1 wyplacie? Jezeli tak jak dlugo trw weryfikacja Nie ma zadnych weryfikacji, chyba ze korzystales z jakis akcji promocyjnech to moze byc roznie. Nie wiem jak netek ale na moneybookers wyplaty 1 do 1.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mozna w ogole w pinnacle zagrac zaklad akumulowany z handicapow setowych i handicapow gemowych??bo tak jakos dziwnie?jak wybieram akumulatory to tylko wyswietlaja sie zaklady na mecz(zwyciestwo)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Możesz grać tylko zdarzenia ,które są wyświetlone w akumulatorach,jak chcesz pograć akumulatory na wysokich kursach to polecam marathon
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Możesz grać tylko zdarzenia ,które są wyświetlone w akumulatorach,jak chcesz pograć akumulatory na wysokich kursach to polecam marathon Jak nie zachodzą na siebie w czasie może w ako zagrać wszystko, co chce. Jak zachodzą - faktycznie, pozostaje tylko oferta ako.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|