ja tam juz sie nie wypowiadam - wystarczy, ze euro polsko-ukrainskie reklamuje banda murzynow ubranych w klimacie jamajskim na plazy znacznie oddalonej od polskich, w tle wieza eiffla
a myslalem, ze to ma byc promocja dwoch krajow organizatorow
jak Warszawę promowali przez gościa w leginsach ze sterczacym chujem to czego oczekujesz.
ołł sory jednak dresy miał ale tutaj podsumowanie tej wizji za którą zapłacili grubą kasę:
500tys zł i komentarz przy którym się zaśmiałem:
Czesc. Pisze ze wsi, czyli z Rzeszowa. My sie tu smiejemy, ze u was w Warszawie chlop ze stojącym dyszlem za babą lata. Jak u nas Marian po pijaku za siasiadką ganial to go policja na izbe wziela. Fajne macie tam w stolicy zwyczaje. Zbieramy z chlopakami na adidaski do biegania i jedziemy na podryw do wawy.
jakiś kompletny amator to robił, wcale nie wynika jednoznacznie, że to jest ranek, powsadzane reklamy hotelu i restauracji. No i te boskie efekty z lotem iście sprzed 10 lat z akademii pana kleksa, tylko tło dobrane. Hanka wie jak kasę zainwestować.
quote=mini-cab_driver]Ronaldo - Messi Panowie jakbyscie mieli obiektywnie ocenic to ktory z tych dwoch pilkarzy jest lepszy? Jesli mozna, to prosze rowniez o kilka argumentow...[/quote]
Ronaldo sprawdził się w dwóch ligach, Messi w jednej Ronaldo osiągnął coś z repą, Messi nie Ronaldo nie ma obok siebie geniusza Xaviego po którego podaniach zostaje formalność
I napisze jeszcze dla napinaczy żeby była jasność, Messi jest wielki ale dla mnie Ronaldo jest po prostu lepszy.
Z tym Xavim to naciągane. Ile Xavi miał asyst w golach Messiego ? 10 chociaż było, że takie gadanie ?
W ogole porównywanie tych dwóch zawodników, to tak jakby porównywać Pelego z Maradoną. Kto lepszy ? hehe
może i tak, nie oglądam zbyt często Barcelony w każdym razie przy Xavim brylował Ronaldinho, bryluje Messi i cała hiszpania w końcu gra jak na nią przystało. Co by nie mówić, obaj są wielcy, jednak nie mam przekonania czy Messi radziłby sobie tak samo w anglii