|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
witam mam pytania jakby ktos mogl polecic jakiegos buka co daja bonus 200% tylko z tych mniej popularnych bo tam juz mam wszedzie konta i bonusu nie przyznaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam mam pytania jakby ktos mogl polecic jakiegos buka co daja bonus 200% tylko z tych mniej popularnych bo tam juz mam wszedzie konta i bonusu nie przyznaja szczerze ? lepiej znajdź sobie buka z najmniejszą marżą na sporty, które najczęściej grasz, w momencie obstawiania długofalowego i tak wyjdziesz na +. pozdr,
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam mam pytania jakby ktos mogl polecic jakiegos buka co daja bonus 200% tylko z tych mniej popularnych bo tam juz mam wszedzie konta i bonusu nie przyznaja szczerze ? lepiej znajdź sobie buka z najmniejszą marżą na sporty, które najczęściej grasz, w momencie obstawiania długofalowego i tak wyjdziesz na +. pozdr, Jak gościu pyta o bonus, to marża go raczej nie interesuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak gościu pyta o bonus, to marża go raczej nie interesuje  to prawda, nie pomyślałem o drugiej stronie medalu :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie potrzebna mi jakaś alternatywa dla bet365 głównie pod piłkę kopaną co by była bogata oferta i dobry live ! żeby nie było problemów z wypłatą  Mile widziany jakiś bonus powitalny . Co powiecie o 10bet.com ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Panowie potrzebna mi jakaś alternatywa dla bet365 głównie pod piłkę kopaną co by była bogata oferta i dobry live ! żeby nie było problemów z wypłatą  Mile widziany jakiś bonus powitalny . Co powiecie o 10bet.com ? Betfair, Smarkets, SBO, 188?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakiego buka polecacie do wplaty na mb aby po wplacie obrocic i wyplacic na konto bankowe?bez zadnych bonusów i czy przed wyplata trzeba bedzie cos potwierdzac?chodzi o najmniej problemowego buka
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Godny zaufania buk z paypalem (nie bet365, nie gb, nie bwin)? Kogo polecacie 888, Paddyego czy Betfred?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakiego buka polecacie do wplaty na mb aby po wplacie obrocic i wyplacic na konto bankowe?bez zadnych bonusów i czy przed wyplata trzeba bedzie cos potwierdzac?chodzi o najmniej problemowego buka bah
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Poszukuje bukmachera podobnego do starego dobrego Gamebookers. Po przekształceniu w bwin zabieram z tamtąd kase. Chodzi mi -granie za 0,5 zł -wybór 20 zdarzeń które po złożeniu kuponu nie skasują się i można zagrać je w następnym kuponie -wybieranie wybranych zakładów przez podkreślenie w gamebbokers był "v" - ptaszki
W starym Gamebookers grałem 20zdarzeń stawiałem 1 kupon za 0,5. i potem z tych 20zdarzeń miksowałem 10 kuponów po 10 zdarzeń z tych 20dziestu poprzez odchaczanie tymi V. I te odchaczone i te nie powracały po postawieniu kuponu i można było z nich dalej tworzyć inne kupony. Kto grał w Gamebookers wie o co mi chodzi.
Jest taki bukmacher na rynku lub podobny???????? Byłym wdzięczny za pomoc:)
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Po wielu poszukiwaniach znalazłem bet-at-home
-gra za 1zł szkoda że nie 0,5 -wybór 20 zdarzeń lub więcej -wybieranie z tych zdarzeń "V" które mają być na kuponie -potem powrót do tych zdarzeń i znowu mix "v"
Miód malina bukmacher. Prostota wyboru zdarzeń zadziwia funkcjonalnością. Raj dla grających wagony za drobne:)
Polecam musze tylko poczytać jak stoi finansowo żeby nie zrobił numeru gamebookers i partybets.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie moglem znalezc nigdzie tematu o Ladbrokes, ale mam pytanie odnosnie wyplat na karte debetowa z ich strony. Najlepiej, gdyby odpowiedzial ktos korzystajacy u tego buka z konta w banku w UK. Jak dlugo ida od nich przelewy?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie moglem znalezc nigdzie tematu o Ladbrokes, ale mam pytanie odnosnie wyplat na karte debetowa z ich strony. Najlepiej, gdyby odpowiedzial ktos korzystajacy u tego buka z konta w banku w UK. Jak dlugo ida od nich przelewy? A ma ktos pomysl jak u tego buka mozna pograc bedac w polsce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robisz sobie wycieczkę do znajomych do UK, otwierasz bez problemu konto w banku Lloyds TSB, wpłacasz kasę, po tygodniu przysyłają Ci na adres znajomych kartę, wracasz do Polski, deponujesz u bukmachera, wygrywasz, wypłacasz na brytyjskie konto i wysyłasz sobie pieniądze do Polski za pośrednictwem stronki Western Union 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Robisz sobie wycieczkę do znajomych do UK, otwierasz bez problemu konto w banku Lloyds TSB, wpłacasz kasę, po tygodniu przysyłają Ci na adres znajomych kartę, wracasz do Polski, deponujesz u bukmachera, wygrywasz, wypłacasz na brytyjskie konto i wysyłasz sobie pieniądze do Polski za pośrednictwem stronki Western Union  A jak sie mam zerejestrowac na stronie ladbrokes ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zarejestruj się po otworzeniu banku w UK, z brytyjskim adresem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zarejestruj się po otworzeniu banku w UK, z brytyjskim adresem swoich znajomych, pod którym otworzysz konto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zarejestruj się po otworzeniu konta w UK, z brytyjskim adresem swoich znajomych, pod którym otworzysz konto.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zarejestruj się po otworzeniu konta w UK, z brytyjskim adresem swoich znajomych, pod którym otworzysz konto. Jak potem wyplace pieniadze jesli adres z nazwiskiem nie bedzie sie zgadzal ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|