1. wejdź na Google Translate 2. jako język "from" wybierz: niemiecki 3. skopiuj poniższy tekst do ramki 4. naciśnij "słuchaj" (po prawej stronie, u dołu ramki, gdzie wpisywałeś tekst) 5. delektuj się
Semir wypowiedział się na temat swojej przyśpiewki o Legii :
- Wierzcie mi, nie wiedziałem co to słowo oznacza. Znałem ten okrzyk bo na stadionie Lecha często można go usłyszeć. Gdybym wiedział to bym nie zaśpiewał. Jestem zawodowym piłkarzem, a nie chuliganem - tłumaczy się Stilić portalowi sportsport.ba.
Tak, siedzi w Polsce cztery lata i nie wie co oznacza najpopularniejsze w Polsce słowo, które można usłyszeć przy każdej okazji i na każdej ulicy. A zwłaszcza na stadionie
Bzyku nie bądźmy dziećmi. Tak po prostu w naszym pięknym kraju sie robi. Dobrych 10 lat temu najebanego prezydenta na grobach w Charkowie tłumaczono przez "Pourazowy zespól przeciążenia goleni prawej", chociaż co jak co ale ale najebanego typa większość naszego społeczeństwa jest w stanie rozpoznać bez trudu. Nieważne jaką gafe pierdol.nołeś, w dobrym tonie jest to zdementować, chociażby w najbardziej kretyński sposób