|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
przesylki ida z Wolki Kosowskiej ?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
przesylki ida z Wolki Kosowskiej ? Tak jest. 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
no to kolega sie doczekał u niego dzisiaj beda, ja wciaz czekam na moje 4 bileciki, mecz otwarcia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W poniedziałek będzie następna partia biletów rozwożona przez kurierów UPS
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
oni w sob i niedziele nie robia? doopiero w poniedzialek?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
moja pierwsza partia dzisiaj doszła  siostra później założyła konto i jeszcze czeka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oni w sob i niedziele nie robia? doopiero w poniedzialek? Tak mi powiedziała babka w UPS, że w poniedziałek będą rozwożone bilety dopiero.
|
|
|
|
|
|
|
wczoraj w UPS nie mialem zadnego info(tj brak informacji) a dzis:
Etykieta wysylkowa UPS zostala wygenerowana. Status monitorowania wraz z planowanym terminem doreczenia zostanie zaaktualizowany gdy przesylka dotrze do placowki UPS.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak masz już taki status na stronach UPS to dzisiaj w nocy możesz spodziewać się od nich maila, a kolejnego dnia roboczego (czyli jutro jeśli pracują lub w poniedziałek jeśli, tak jak piszą wyżej koledzy, w sobotę nie pracują) dostarczenia bilecików.
Oczywiście piszę o przypadku, gdzie jako adres doręczenia masz Warszawę lub okolice, jak gdzieś za granicą to potrwa to dłużej bo Twoje bilety dzisiaj późnym wieczorem dotrą do Wólki Kosowskiej, skąd rozsyłane są na cały świat.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja mam inne pytanie:
Ostatnio okazało się, że numer telefonu, który podawałem na stronie UEFY jest już nieaktualny. I takie pytanie - w razie niezastania adresata w domu i nie odbierania telefonu, co kurier robi z taką przesyłką? Ewentualnie, czy można jakoś podać nowy numer kontaktowy już do UPS? Bedziesz mógł osobiscie odebrać u nich w bazie, zadzwon tam i już, a może Ci kurier zostawić coś jak awizo...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Powoli zaczynają dochodzić bilety...
Dziś kurier dostarczył 4 szt DEN-GER zakupione 8 kwietnia na platformie ...
Zostały jeszcze te na mecz otwarcia:)
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Macie moze jakas stronke gdzie mozna zobaczyc dokladnie dane miejsce wylosowane jak to wyglada na stadionie?. W ktorym miejscu dokladnie itp.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Macie moze jakas stronke gdzie mozna zobaczyc dokladnie dane miejsce wylosowane jak to wyglada na stadionie?. W ktorym miejscu dokladnie itp. O jaki stadion Ci chodzi ? Ja szukam stadionu we Lwowie ale nie mogę znalezc jakby ktos mógł poratowac bede wdzieczny?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Macie moze jakas stronke gdzie mozna zobaczyc dokladnie dane miejsce wylosowane jak to wyglada na stadionie?. W ktorym miejscu dokladnie itp. O jaki stadion Ci chodzi ? Ja szukam stadionu we Lwowie ale nie mogę znalezc jakby ktos mógł poratowac bede wdzieczny? ja akurat w Gdansku potrzebuje zobaczyc, czy jakies za murem nie wylosowalem 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To jesli chodzi o Gdańsk to cos takiego znalazłem http://lechia.pl/25138
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ja mam inne pytanie:
Ostatnio okazało się, że numer telefonu, który podawałem na stronie UEFY jest już nieaktualny. I takie pytanie - w razie niezastania adresata w domu i nie odbierania telefonu, co kurier robi z taką przesyłką? Ewentualnie, czy można jakoś podać nowy numer kontaktowy już do UPS? Bedziesz mógł osobiscie odebrać u nich w bazie, zadzwon tam i już, a może Ci kurier zostawić coś jak awizo... Ja z tym UPS trochę przeszedłem ostatnio. Tydzień sobie paczka szła do mnie. Banda asiorów. Jeśli nie ma Cie w domu to dzwonią po sąsiadach i zostawiają u nich  Ja miałem taką akcję i to bez mojej wiedzy! Dopiero po fakcie zadzwonił koleś i poinformował, że u towar jest pod 5. Uważaj, żeby Ci sąsiad biletów nie opi...dolił  W teorii muszą 2 razy próbować bez żadnych dodatkowych kosztów. Możesz zadzwonić do nich(tylko, że nie dodzwonisz się bezpośrednio do oddziału, wszystko na infolinii przez Wawe musisz załatwiać) i podasz dobry nr telefonu. Z awizami też słyszałem różne hity. Niby zostawiają, ale w miejscach wg własnego uznania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed chwilą odebrałem bilety od kuriera  Jak widać w sobotę też rozwożą 
|
|
|
|
|
La Furia Roja
|
|
La Furia Roja
rozsyłanie ruszylo na calego, tez dostalem maila, teraz ino pod kluczem trzeba wyczekiwac 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Też z 30 min temu odebrałem bileciki od kuriera 
|
|