|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Cześć, proponuje udział w zlocie celem wyjaśnienia sobie wszelkich problemów  Dla chętnych w czasie zlotu możemy zorganizować galę MMA - oczywiście z wystawionymi kursami na poszczególnych userów  MMA  Gość specjalny zlotu Marcin Najman 
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
ja chcę pojedynek z damiankiem, o jego dozywotni ban na forum dla jego osoby, pasi bos ? 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Stawki ustalane między zawodnikami  Dla mnie wszystko jedno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mlody wilk widze ze ladna szajba w glowie, tak jak mowiles nie pasi mozesz wypier... dostepna jest tez opcja ignoruj
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Cześć, proponuje udział w zlocie celem wyjaśnienia sobie wszelkich problemów  Dla chętnych w czasie zlotu możemy zorganizować galę MMA - oczywiście z wystawionymi kursami na poszczególnych userów  Jakbyście tak planowali na lipiec, zamiast czas igrzysk olimpijskich to chętnie, bo od Sierpnia wracam na Bawarię, a chętnie bym się napił z Piostarem. To by był też czas, by raz na zawsze sobie wyjaśnić 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
Pio są już jakieś ustalenia ze zlotem ? widzimy się w te lato ?
|
|
|
|
|
|
|
mlody wilk widze ze ladna szajba w glowie, tak jak mowiles nie pasi mozesz wypier... dostepna jest tez opcja ignoruj moze i szajba, ale nie najebane tak jak dziecko neo vel damek
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Lepiej świrować niż chorować 
|
|
|
|
|
|
|
Lepiej świrować niż chorować  ot to 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Założyłem luźny temat, póki co zainteresowanie marne. Może będzie większe, w razie czego mogę pomóc w organizacji, ale nie oszukując się minimum 20 osób jest potrzeba, mniejsze ilości szkoda zachodu, bo i tak z tej 20 pewnie jeszcze kilka wypadnie.
Dla mnie termin po Euro dowolny w zasadzie do 15 sierpnia, miejsce też jakiś nie mam obiekcji i tak zwykle trzeba gnać kilkaset kilometrów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mlody wilk widze ze ladna szajba w glowie, tak jak mowiles nie pasi mozesz wypier... dostepna jest tez opcja ignoruj moze i szajba, ale nie najebane tak jak dziecko neo vel damek moze napisz mi pw z czym mam najebane, bo robisz tutaj z siebie mistrzunia moralnego
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dobra dajcie sobie chłopaki spokój.
|
|
|
|
|
|
|
Założyłem luźny temat, póki co zainteresowanie marne. Może będzie większe, w razie czego mogę pomóc w organizacji, ale nie oszukując się minimum 20 osób jest potrzeba, mniejsze ilości szkoda zachodu, bo i tak z tej 20 pewnie jeszcze kilka wypadnie.
Dla mnie termin po Euro dowolny w zasadzie do 15 sierpnia, miejsce też jakiś nie mam obiekcji i tak zwykle trzeba gnać kilkaset kilometrów. no nawet jakby się z 10 fajnych osób zebralo można się spotkać, napić i pogadać, jak tylko termin nie pokryje sie z wyjazdem wakacyjnym to wpadne, jak masz kontakt to moze onde nakłonisz, miło by było go zobaczyc jak i reszte ekipy, pzdr
|
|
|
|
|
|
|
nie muszę nikogo z siebie robić każdy i tak wie, kim jesteś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie muszę nikogo z siebie robić każdy i tak wie, kim jesteś  ja wiem ze jestes glupia cipka ktora sobie robi napinke i chce zaistnec, jak juz mowilem ja jeszcze zadnego usera nie atakowalem i nie bede sie z kolejnym cwaniaczkiem wdawal w dyskusje, sam powiedziales co sie robi jak sie cos nie podoba, ja juz nie mam zamiaru cie komentowac i odpisywac 
|
|
|
|
|
|
|
nie muszę nikogo z siebie robić każdy i tak wie, kim jesteś  ja wiem ze jestes glupia cipka ktora sobie robi napinke i chce zaistnec, jak juz mowilem ja jeszcze zadnego usera nie atakowalem i nie bede sie z kolejnym cwaniaczkiem wdawal w dyskusje, sam powiedziales co sie robi jak sie cos nie podoba, ja juz nie mam zamiaru cie komentowac i odpisywac  jestem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konwersacja na poziomie piaskownicy 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Ale szlema ma... A taki Murray to nigdy...  I jedziemy z kosem  Nie cwaniakuj. Real Madryt  leszcze
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Jurek dobrze Mullera rozgrzał 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Ale szlema ma... A taki Murray to nigdy...  I jedziemy z kosem  Nie cwaniakuj. Real Madryt  leszcze Riposta na poziomie Damianho  Może i leszcze, ale na taką Barcelonę w pełni wystarczyło, co nawet grając 11 na 10, mając karnego i przewagę dwóch goli odpadła 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|