Kuba + Kanada (choc nie wiem kto tam ma te punkty na ataku zdobywac )
USA nie pojedzie zabojadow ?
Z każdym dniem dziękuję Bogu za to, że są takie osoby w światku bukmacherskim.
Myślisz, że słaby zawodnik poszedłby do Iskry Odnitsovo ? Wątpię...
apeluje o rozwage z tym filmikiem, po drugim ataku juz wylaczylem, jak zobaczylem, kto mu do bloku skoczyl, znajdz jakis filmik z 'normalnych' zawodow to wtedy wszyscy beda mogli zobaczyc, co on jest naprawde wart, a nie wklejasz taki shit
Ja śledzę trochę tę ligę jak czas pozwala i tam wiadomo, że jest kotem ale on po 18 punkcie w secie dostaje wszystkie piłki więc nie dziwne, że kasuje tyle punktów. To wygląda jak liga amatorów do której by przyszedł sobie ponapierdalać Bartman lub coś w ten deseń. Każda drużyna ma takiego killera ze świata, gdzieś tam się kręci Martin Nemec i jeszcze kilku asów.
A gdzie ja napisalem, ze on jest slaby? napisalem Ci tylko, zebys cos 'normalnego' wkleil, bo jak widze jego ataki ponad blokami gosci, ktorzy maja 1.80 m wzrostu no to o czym mowa
Ja śledzę trochę tę ligę jak czas pozwala i tam wiadomo, że jest kotem ale on po 18 punkcie w secie dostaje wszystkie piłki więc nie dziwne, że kasuje tyle punktów. To wygląda jak liga amatorów do której by przyszedł sobie ponapierdalać Bartman lub coś w ten deseń. Każda drużyna ma takiego killera ze świata, gdzieś tam się kręci Martin Nemec i jeszcze kilku asów.
A gdzie ja napisalem, ze on jest slaby? napisalem Ci tylko, zebys cos 'normalnego' wkleil, bo jak widze jego ataki ponad blokami gosci, ktorzy maja 1.80 m wzrostu no to o czym mowa
Z tym,że nie ma nic normalnego poza tym filmikiem,a przynajmniej nie na YT Nie ma co się oszukiwac, że Schmitt jest na początku poważnej kariery (i od razu trafił do silnej Iskry), więc ciężko zweryfikowac jego umiejętności, ale moim zdaniem warto miec go na oku. Zresztą, zobaczymy czy może dziś nie zastąpi go Soonias ?
juz 3,35 .... coraz bardziej zaczyna mi sie to podobac Najpierw lud rzucil sie na slabych serbow nie wyszlo to trzeba jednak sie rzucic na faworyta ... no coz zobaczymy jak to bedzie ...