dlatego ciekawi mnie czy ten oszolom bedzie cwiczyl schemat z "wylaczonym" lewym, bo wiadomo, ze jak ten sciagnie na siebie dwoch albo trzech, to wiecej miejsca beda mieli koledzy z pomocy
tylko takie cos trzeba miec wycwiczone, a nie na zasadzie "co bedzie"
Kazdy wie ze Lewy bedzie podwajany, tu niesmowita szansa dla naszych pomocnikow, oczywiscie tych oprocz blaszczykowskiego, problem w tym ze to patalachy ale licze ze pykna jedna setke na 4
Ekipa TVP od lat żyje w innym świecie. Oni tam wzajemnie się liżą po tyłkach i są z siebie bardzo zadowoleni. Poza tym są nie do ruszenia, ich nawet reforma emerytalna nie obowiązuje. Będą siedzieć na stołkach i pchać się przed kamery póki kostucha ich nie zabierze.
Ekipa TVP od lat żyje w innym świecie. Oni tam wzajemnie się liżą po tyłkach i są z siebie bardzo zadowoleni. Poza tym są nie do ruszenia, ich nawet reforma emerytalna nie obowiązuje. Będą siedzieć na stołkach i pchać się przed kamery póki kostucha ich nie zabierze.
pacyfek ... a co oni maja gadac, oprocz trojki z bvb, wasyla i doslownie paru innych, wszyscy powinni stanac i powiedziec "jestesmy przeplacanymi patalachami, jedyne co mozemy wam zaoferowac to walka, ale tylko przez 60 minut, bo potem niestety brakuje sil"
tylko co to za walka, jak w meczu z totalnie beznadziejna lotwa, notuja katastrofalne straty w ilosci XX
a co do frania ... golym okiem widac, ze im blizej imprezy tym wiekszy stres, w dniu meczu bedzie chodzil z pelnymi porami i jak znam zycie, na byle konferencji bedzie smiechu tyle co na 10 kabaretonach razem wzietych
chlop jesli juz gdzies sie nadaje, to na klub a nie reprezentacje, tam najbardziej stresowa sytuacja to wywiad z dziennikarzyna c+ po meczu
Oglądałem gdzieś do 40 minuty tylko i żadnego nie widziałem.
Niestety nie jestem hardcorem ani Chuckiem Norrisem i nie daję rady na trzeźwo obejrzeć całej tej kopaniny.
Tak sobie myślę, może to i dobrze, że jest ten Smuda. Dzięki niemu może balon oczekiwań i nadziei nie będzie napompowany do niebotycznych rozmiarów (chociaż TVP na pewno się o to postara). Bo jednak sporo ludzi widzi, że trenerem jest idiota. W Korei czy w Niemczech ten balon pierdolnął z niezłym hukiem po meczu otwarcia. Teraz mogłoby być ze 2-3 razy głośniej. Ale dzięki Smudzie i farbowanym lisom chyba tak nie będzie. Większość się spodziewa wpierdolu na EURO. Sytuacja jakiej na poprzednich turniejach raczej nie było.