|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale w kazdym secie nastraszyly czlowieka , najpierw 1-5 , pozniej 16 -10 16 14 i w tym trzecim juz bylo 21-20 ale wyciagnely ... 25 19 25 19 25 20  czaduniooooooooo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
grubo zagrałem Włoszki z chinkami towarzyski mecz i wyniku nie ma i chu... wie co ztym meczem bylo albo czy w ogole sie odbył..... 1:3 dla Chinek (19-25, 25-27, 25-22 28-30) \ ;/ skad to i info?;/ Italy (w)-China (w) 1:3(19-25 26-28 25-20 28-30) http://results.fonbet.info/?locale=en
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
2.20 na BULGARIE LOL o co tu chodzi Przeciez Bulgarzy ich zmiota....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
2.20 na BULGARIE LOL o co tu chodzi Przeciez Bulgarzy ich zmiota.... 1. Bałagan wokół kadry 2. Zła atmosfera w zespole 3. Bułgarzy mają kwalifikacje olimpijskie na głowie 4. Udział w final6 mają zapewniony - są organizatorem turnieju Te fakty na pewno nie przemawiają za Bułgarią. Z LE chciałem grac Czechów i Rumunów. Holendrów nie cierpię, mają takich zawodników, że mogliby byc w czołówce europejskiej, a na arenie międzynarodowej są beznadziejni. Jednak w reprezentacji Rumunii ostatnio sporo zawirowań, zmiana trenera i ostatecznie odpuszczam. Podobna sytuacja z Czechami. Turcja to obecnie 3. liga europejska, a Czesi w pół rezerwowym składzie. Moim zdaniem nie ma co, chyba, że ktoś ma inne zdanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2.20 na BULGARIE LOL o co tu chodzi Przeciez Bulgarzy ich zmiota.... 1. Bałagan wokół kadry 2. Zła atmosfera w zespole 3. Bułgarzy mają kwalifikacje olimpijskie na głowie 4. Udział w final6 mają zapewniony - są organizatorem turnieju Te fakty na pewno nie przemawiają za Bułgarią. Z LE chciałem grac Czechów i Rumunów. Holendrów nie cierpię, mają takich zawodników, że mogliby byc w czołówce europejskiej, a na arenie międzynarodowej są beznadziejni. Jednak w reprezentacji Rumunii ostatnio sporo zawirowań, zmiana trenera i ostatecznie odpuszczam. Podobna sytuacja z Czechami. Turcja to obecnie 3. liga europejska, a Czesi w pół rezerwowym składzie. Moim zdaniem nie ma co, chyba, że ktoś ma inne zdanie  Rumuni juniorami, Holandia wręcz musi to wygrać. Wszystko zależy przynajmniej od nich. Czesi w pół rezerwowym? Jakich zawodników masz na myśli, bo chyba o czymś nie wiem? Dla mnie CZE + HOL + SPA wjeżdża elegancko po przyzwoitym, jak na taką sklejkę @2,63
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odnośnie BUL - ARG to @macik to dobrze opisał, ale w chwili obecnej value jest po stronie BUL imo.
Aby była jasność - nie oznacza to, że dla mnie BUL wygra, sam mam ARG pograną w tamtym tygodniu +1,5 seta @2,20 i lżej @3,2 na WIN i spokojnie czekam na rozwój sytuacji, ale jak miałbym grać w chwili obecnej to BUL.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
2.20 na BULGARIE LOL o co tu chodzi Przeciez Bulgarzy ich zmiota.... 1. Bałagan wokół kadry 2. Zła atmosfera w zespole 3. Bułgarzy mają kwalifikacje olimpijskie na głowie 4. Udział w final6 mają zapewniony - są organizatorem turnieju Te fakty na pewno nie przemawiają za Bułgarią. Z LE chciałem grac Czechów i Rumunów. Holendrów nie cierpię, mają takich zawodników, że mogliby byc w czołówce europejskiej, a na arenie międzynarodowej są beznadziejni. Jednak w reprezentacji Rumunii ostatnio sporo zawirowań, zmiana trenera i ostatecznie odpuszczam. Podobna sytuacja z Czechami. Turcja to obecnie 3. liga europejska, a Czesi w pół rezerwowym składzie. Moim zdaniem nie ma co, chyba, że ktoś ma inne zdanie  Rumuni juniorami, Holandia wręcz musi to wygrać. Wszystko zależy przynajmniej od nich. Czesi w pół rezerwowym? Jakich zawodników masz na myśli, bo chyba o czymś nie wiem? Dla mnie CZE + HOL + SPA wjeżdża elegancko po przyzwoitym, jak na taką sklejkę @2,63 Tichaczka nie ma, brakuje mi Platenika, Popelki, Veselego, libero Krystofa i starszego Konecnego. Może rzeczywiście masz racje, że warto zagrac, ja mimo wszystko za ostrożną stawkę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie no pewnie, stawka lekko, pierwszy mecz w LE. Nie to co wczorajsza petarda na SPAIN, prawie 10/10 miałem 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. Ma może ktoś livescore do piłki plażowej w Pradze?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie no pewnie, stawka lekko, pierwszy mecz w LE. Nie to co wczorajsza petarda na SPAIN, prawie 10/10 miałem  Ale wjechało luźno, adekwatnie do stawki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dziś tylko Holandia 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
2.20 na BULGARIE LOL o co tu chodzi Przeciez Bulgarzy ich zmiota.... 1. Bałagan wokół kadry 2. Zła atmosfera w zespole 3. Bułgarzy mają kwalifikacje olimpijskie na głowie 4. Udział w final6 mają zapewniony - są organizatorem turnieju Te fakty na pewno nie przemawiają za Bułgarią. Z LE chciałem grac Czechów i Rumunów. Holendrów nie cierpię, mają takich zawodników, że mogliby byc w czołówce europejskiej, a na arenie międzynarodowej są beznadziejni. Jednak w reprezentacji Rumunii ostatnio sporo zawirowań, zmiana trenera i ostatecznie odpuszczam. Podobna sytuacja z Czechami. Turcja to obecnie 3. liga europejska, a Czesi w pół rezerwowym składzie. Moim zdaniem nie ma co, chyba, że ktoś ma inne zdanie  Rumuni juniorami, Holandia wręcz musi to wygrać. Wszystko zależy przynajmniej od nich. Czesi w pół rezerwowym? Jakich zawodników masz na myśli, bo chyba o czymś nie wiem? Dla mnie CZE + HOL + SPA wjeżdża elegancko po przyzwoitym, jak na taką sklejkę @2,63 Tichaczka nie ma, brakuje mi Platenika, Popelki, Veselego, libero Krystofa i starszego Konecnego. Może rzeczywiście masz racje, że warto zagrac, ja mimo wszystko za ostrożną stawkę. a wg. Ciebie Korver to nie jest pol rezerwowy sklad Pepikow?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja myślę, że Czesi mogą wyjśc ze Stokrem na bombie, a Hudecek zagra na przyjęciu z Konecnym, który mimo, że jest nominalnym atakującym, to jednak jest bdb ułożony technicznie i mógłby poradzic sobie na przyjęciu. Ale to tylko takie moje przypuszczenia, jak będzie - nie wiadomo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to jedziemyy daqlej japonki po 3 0 z tym ze tym razem spokojniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Japonki z 17:23 na 25:23  Szacun  3:0 w grze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Japonki raz 9hoc nie wiem jak to zrobily to jeszcze dwa dawac!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Ale zdania nie zmieniam, Czesi to ogarną tym co pozostało. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale japonki dno ... .myslalem ze po porazce z korea się zepna i rozwala ta slkaba kube a tu dupa n no nic popludnie jest moje tam wystrzalow się nie spodziewqam i tam pojdzie troszke wiecej talarow 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|