|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam takie pytanie. wiem, że połowa Was mnie wyśmieje, a drugiej połowie nie będzie chciało się odpowiadać, ale prosiłbym o jakieś porady.
Co prawda bukmacherką "rekreacyjnie" zajmuje się od dobrych 2 lat, to w większośći korzystałem z typów podanych na forum. Teraz chcę trochę to zmienić. Chcę by typy podane na forum były poprostu "potwierdzeniem" moich analiz. Stąd moje pytanie. Jak wybieracie typy. Czym się kierujecie kto wygra? Jak wynajdujecie underdogów? Bo dla mnie to poprostu wygląda bardziej jak strzelanie 50/50, jedynka czy dwójka.
Dzięki za pomoc! Pierwsza zasada bukmacherki 1. Zawsze ma być letki plus
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
chardy hahahah kreczuj cymbale
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja mam takie pytanie. wiem, że połowa Was mnie wyśmieje, a drugiej połowie nie będzie chciało się odpowiadać, ale prosiłbym o jakieś porady.
Co prawda bukmacherką "rekreacyjnie" zajmuje się od dobrych 2 lat, to w większośći korzystałem z typów podanych na forum. Teraz chcę trochę to zmienić. Chcę by typy podane na forum były poprostu "potwierdzeniem" moich analiz. Stąd moje pytanie. Jak wybieracie typy. Czym się kierujecie kto wygra? Jak wynajdujecie underdogów? Bo dla mnie to poprostu wygląda bardziej jak strzelanie 50/50, jedynka czy dwójka.
Dzięki za pomoc! Pierwsza zasada bukmacherki 1. Zawsze ma być letki plus 2. Nie pytaj tylko obstawiaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak moze taka pizda francuzka u siebie lac Lu jak sie tylko da, serwowac po mecz i sie polamac i kompletnie przestac grac
W ryj lac takich idiotow W zyciu pewnie rakiety w reku nie miales, wiec ciezko bedzie Ci to faktycznie zrozumiec. tu bardziej o glowe chodzi, no, ale jak wackiem myslisz to Tobie rowniez bedzie ciezko zrozumiec Wackiem to Ty chyba myslisz jak na desce smigasz. :>
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kończ  i się kimne 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chardy, przecież ty zostaniesz pośmiewiskiem całej Francji jak to wtopisz  Przecież to jest gorsze jak w piłeczce nożnej porażka Francji z San Marino 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
poszedł lekko Lu  co do Uli to zagrałem ze względu na kurs który wydaje mi się że powinien być niższy według mnie mają szanse 50/50 ile to już razy Parmentier odpadała w 1r RG 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
2pussie w 2rundzie czyli tipsa i ew chardy jak ogarnie sie
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
jak moze taka pizda francuzka u siebie lac Lu jak sie tylko da, serwowac po mecz i sie polamac i kompletnie przestac grac
W ryj lac takich idiotow W zyciu pewnie rakiety w reku nie miales, wiec ciezko bedzie Ci to faktycznie zrozumiec. tu bardziej o glowe chodzi, no, ale jak wackiem myslisz to Tobie rowniez bedzie ciezko zrozumiec To już nie wiem czym Ty myślisz skoro nie skontrowałeś. Jak na zwycięstwo Lu w 3 secie miałeś @100. Szkoda było kilkunastu/kilkudziesięciu złoty?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ryj lac takich idiotow W zyciu pewnie rakiety w reku nie miales, wiec ciezko bedzie Ci to faktycznie zrozumiec. tu bardziej o glowe chodzi, no, ale jak wackiem myslisz to Tobie rowniez bedzie ciezko zrozumiec Wackiem to Ty chyba myslisz jak na desce smigasz. :> Wackiem to Twoja starucha intensywnie mysli, a deche tez ma i nie tylko ta do smigania  Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tipsarevic 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
To już nie wiem czym Ty myślisz skoro nie skontrowałeś. Jak na zwycięstwo Lu w 3 secie miałeś @100. Szkoda było kilkunastu/kilkudziesięciu złoty? Taka prawda 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tipsak  fajnie fajnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wackiem to Twoja starucha intensywnie mysli, a deche tez ma i nie tylko ta do smigania  Pozdrawiam serdecznie Wspolczuje Ci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wackiem to Twoja starucha intensywnie mysli, a deche tez ma i nie tylko ta do smigania  Pozdrawiam serdecznie Wspolczuje Ci. Boże, widzisz i nie grzmisz  gdzie są moderatorzy 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Wackiem to Twoja starucha intensywnie mysli, a deche tez ma i nie tylko ta do smigania  Pozdrawiam serdecznie Ty to drugi Wojciechowski jesteś. Niby kasę robi, ale drugiego takiego furiata to ja w życiu nie znam. A wjazd na rodzinę szczytem debilizmu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak tacy madrzy to czemu nie braliscie na Betfair na Lu? Takze ryzykowaliscie pare zloty...
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
typowowym "couch-potato" którzy nigdy z daną dyscypliną sportu nie mieli nic wspólnego zawsze będzie ciężko zrozumieć jak to jest np. mieć 30:15 i 5:1 i serwować na mecz, i przegrać. A z własnego doświadczenia wiem, że nie jest to takie niewykonalne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a może Chardy próbuje z 1-5* wyciągnąć seta 
|
|