|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
i jak z tym konkursem? temat upadł?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Załatwione wkrótce ruszamy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Załatwione wkrótce ruszamy... Widzę ze nowe forum pod konkurs powstaje  fajnie czekam na regulamin i 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Tworzę regulamin pod pomysł white stara, experto i terrora - a w zasadzie korzystam z ich pomysłu. Rozumiem, że takie rozwiązanie pasuje, bo było najwięcej chętnych na takie rozwiązanie? Prostota niech góruje tym razem. 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
zdecydowanie najlepszy pomysł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piostar wszytsko fajnie z regulaminem ale punkt 3 a szczególnie jego druga cześć : 3. Kazdy uczestnik musi posiadac przed podaniem pierwszego typu konto gracza w TOBET oraz złożyć w nim chociażby jeden zakład. Inaczej mówiąc być rzeczywistym klientem firmy Tobet.
Nie można zmienić tylko ze musisz być posiadać konto na Tobet ... nie uśmiecha mi się wpłącać kasy do nich dodatkowo tym bardziej ze z kasą obecnie cienko
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Wiesz z tymi ich regulaminami, to jest tak jak kiedys z tymi kluczykami co przesyłali w kopercie, ze wplac cos tam albo zamow to auto wygrasz  Dzieki temu widac ktory buk jest lepszy a inny gorszy. Jak oni placa marne nagrody i jeszcze wymagania robia. To po co w ogóle sponsorują jak maja takie problemy. To jest konkurs zabawa. 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
To buk robi Tobie przysługę że daje kasę na nagrody, a nie Ty im że zagrasz w konkursie.
Znalazłem sponsora, ale oczywiście jak zwykle Tobie nie pasuje.
Nie chcesz wpłacać, nikt nie zmusza Cię - udział nie jest obowiązkiem.
Proponuje też przestać latać po forum i narzekać.
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Piostar nie narzekam wyrażam swoje zdanie na ten temat, czego inni nie chca, lub sie boja wypowiedzieć. Widze raiders jako z nie licznych sie wypowiedział tez.
I to my robimy przysługę jesli chcemy u nich grac, a nie ze buk.
Ale masz racje szkoda czasu na zbędne dyskusje.
Pzd V
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
No co taka cisza  Dawaj dalej Napoleon  .Piostar ma anielska cierpliwosc wiec pisz smialo co jeszcze Ci sie nie podoba w tym konkursie Fajnie sie maja te wypowiedzi  do tego od czego sie temat zaczal Dzieki temu widac ktory buk jest lepszy a inny gorszy Co Cie obchodzi ktory jest lepszy jak Ty tylko w ziemniakach obstawiasz
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
A sorry juz z 5 minut pisalem wczesniejszy post i nie zauwazylem ,ze jest kolejny  I to my robimy przysługę jesli chcemy u nich grac, a nie ze buk. To splywaj do STS - u i nie marudz juz wiecej Nie wkur/waija ludzi ktorzy poswiecaja swoj cenny czas na organizacje konkursow ,ich prowadznenie ,rozliczanie itp ,itd
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Luz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No co taka cisza  Dawaj dalej Napoleon  .Piostar ma anielska cierpliwosc wiec pisz smialo co jeszcze Ci sie nie podoba w tym konkursie Fajnie sie maja te wypowiedzi  do tego od czego sie temat zaczal Dzieki temu widac ktory buk jest lepszy a inny gorszy Co Cie obchodzi ktory jest lepszy jak Ty tylko w ziemniakach obstawiasz ano zaczelo sie od mojej 100  a skonczylo jak skonczylo ja jednak nadal gralbym swoj konkurs z wpisowym, nawet jakby sie znalazlo chetnych 10 osob ...no ale jak widac nie tak latwo 100 wygzebac na konkurs
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i co zrzucamy sie ? kazow , hagi , korver , ja to juz mamy czterech ... moze ktos by sie jeszcze znalazl ... czas podjac jakies decyzje bo mecze ze dwa dni 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Piostar wszytsko fajnie z regulaminem ale punkt 3 a szczególnie jego druga cześć : 3. Kazdy uczestnik musi posiadac przed podaniem pierwszego typu konto gracza w TOBET oraz złożyć w nim chociażby jeden zakład. Inaczej mówiąc być rzeczywistym klientem firmy Tobet.
Nie można zmienić tylko ze musisz być posiadać konto na Tobet ... nie uśmiecha mi się wpłącać kasy do nich dodatkowo tym bardziej ze z kasą obecnie cienko Zostało to sprecyzowane w regulaminie: "Chodzi o co najmniej jeden zakład w historii konta. Jeśli ktoś w przeszłości zagrał, nie ma wymogu teraz wpłacać i grać jeszcze raz. Wyjaśniam aby być dobrze zrozumianym."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i co zrzucamy sie ? kazow , hagi , korver , ja to juz mamy czterech ... moze ktos by sie jeszcze znalazl ... czas podjac jakies decyzje bo mecze ze dwa dni  czas ucieka ..zwlaszcza ze od jutra mam ograniczony dostep do netu, zrobmy tak jezeli dzisiaj do 23.59 bede mial na provie zgloszenia 9 osob minimum, to robimy konkurs
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oka jest 23.00 ..nikt sie nie zglosil na priv wiec nie ma konkursu z wpisowym, good luck w tym bez wpisowego
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|