|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Mamy zakaz przedstawiania tu ofert sprzedaży/wymiany biletów dla osób spoza forum, włącznie z tymi co się tu rejestrują tylko w tym celu.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Zalożyłem niedawno konto i chciałem się zapytać dlaczego nie mogę wysyłać PW oraz postować w niektórych wątkach ??
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
a jaki jest okres karencji ??
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Wystarczajacy by zniechecic wszystkich spamerow.Normalnym uzytkownikom znika po pewnym czasie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafał, a po ilu ona znika? Jestem już jakiś czas tutaj, lecz dalej nie mogę wysłać PW
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Nie podajemy tej sumy do publicznej wiadomości, aby nie było sztucznego nabijania postów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A więc to chodzi o ilość postów a nie o czas na forum?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Czas na forum i ilosc postow potrzebnych do odblokowania PW sa ze soba powiazane
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Zwycięzców oficjalnych konkursów również. oficjalne? czyli wszystkie sponsorowane na forum ?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam!
czy moglbym prosic o umozliwienie mi odpowiedzi na tematy/watki forum + mozliwosc pisania wiadomosci prywatnych ?
Niestety konto w obecnej postaci jest calkowicie bezuzyteczne.. nie moge nawet skontaktowac sie bezposrednio z zadnym moderatorem.
Dziekuje Pawel
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
odpowiedzi na tematy/watki forum Masz taka mozliwosc jak widac tylko nie w kazdym dziale forum mozliwosc pisania wiadomosci prywatnych ? nie
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
odpowiedzi na tematy/watki forum Masz taka mozliwosc jak widac tylko nie w kazdym dziale forum chcialem zamiescic ogloszenie w sprawie wymiany/sprzedaży biletów na euro 2012 - kibicem (piłkarskim) aktywnym mocno nie jestem, a kredyty trzeba płacić.. pazerny także nie jestem oraz nie mam wystarczającej motywacji na stanie pod stadionem piłkarskim czy byłoby możliwe zamieszczenie takiego ogłoszenia ? mozliwosc pisania wiadomosci prywatnych ? szkoda, ale skoro otrzymałem tu odpowiedź, ta funkcjonalność na ten moment nie jest potrzebna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to jest, że użytkownik "Finanz" (dawniej) / "BOSS 80" (obecnie) śmiało pisze sobie na forum, a wyleciał przecież stąd z wielkim hukiem
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli ktoś zostanie zbanowany to traci możliwość pisania z danego konta, jedyne co może zrobić (oprócz oczekiwania na odbanowanie) to zacząć pisać z nowego konta i nie popełniać tych samych błędów. Natomiast nowych kont, nawet jeśli należą do kogoś poprzednio zbanowanego, nie banujemy bez powodu.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jeśli ktoś zostanie zbanowany to traci możliwość pisania z danego konta, jedyne co może zrobić (oprócz oczekiwania na odbanowanie) to zacząć pisać z nowego konta i nie popełniać tych samych błędów. Natomiast nowych kont, nawet jeśli należą do kogoś poprzednio zbanowanego, nie banujemy bez powodu. Z tego co widzę osoba, która starał się mi pomóc (udzieliła odpowiedzi), została zbanowana, zatem zapewne odpowiedzi od niej nie uzyskam. Czy mógłbym zatem ponowić swój apel i zapytać : "chcialem zamiescic ogloszenie w sprawie wymiany/sprzedaży biletów na euro 2012 - kibicem (piłkarskim) aktywnym mocno nie jestem, a kredyty trzeba płacić.. pazerny także nie jestem oraz nie mam wystarczającej motywacji na stanie pod stadionem piłkarskim czy byłoby możliwe zamieszczenie takiego ogłoszenia ?" pozdrawiam Paweł
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
No tak niedobry Administrator mnie zbanowal  ale juz wrocilem  Tak na powaznie to ten zakaz jest wlasnie po to by nowe osoby nie zamieszczaly zadnych ogloszen . Za duzo jest oszustw
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jasne! w pełni rozumiem. Jednakże o ile to możliwe chętnie poddam się weryfikacji (mail, telefon, zdjęcia biletów itp). Mogę się także osobiście ujawnić ewentualnemu moderatorowi forum w okolicy Wrocław (Krzyki) :]
Zakładam, że osób które nie "siedzą w temacie", a chciałyby ewentualnie odsprzedać/zamienić bilet jest dużo więcej, niż stałych bywalców forum..
Dodatkowo sama treść ogłoszenia także świadczy o jego autentyczności. Mam nadzieje, że sformułowania takie jak "odbiór wyłącznie osobisty" + podanie numeru telefonu, brak zaliczek, wysyłek itp itd. wystarczająco uwiarygadniają ogłoszenie..
Zatem prosiłbym o uwzględnienie mojego apelu jak na wstępie. Inaczej czeka mnie "stanie" pod stadionem.. a jakoś nie widzę siebie w tej roli..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Paweł wroc na Allegro,Tablice itp Nie musisz stac pod stadionem
|
|