|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Andy dzisiaj niezle wyruchal co niektorych właśnie obiło mi się o uszy, że podobno zrobił ten sam numer co rok temu z Trocinami  Tak chyba kurs @7 był już na Panicza  na niego juz kolo 20 smigalo
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dajesz Fabio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
najcwańsi złapali lay 1.07 bodajże, ~1.11-1.13 można było brać na miękko
a ja głupi raptem 2.00 wziąłem...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
 kiri
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kirilienko 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Panowie kto broni tytulu w mixie z zeszlego roku ? w robocie jestem i net troche ciezko chodzi 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam do Was pytanie nie związane z tematem i proszę o poradę: Moja żona coś późno wraca ostatnio z pracy. Gdy ją pytam, co tak długo robiła, odpowiada, że musiała dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie... Gdy pytam, czy przyjechać po nią do pracy, mówi, że wróci taksówką. Tydzień temu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon, że mojego ona nie rusza itp... Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia, i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na NK. Wczoraj, gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią. Aby mnie nie zauważyła, kucnąłem sobie za moją Audi A6, (3.0TDi) i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie: czy zna ciejakiś dobry środek do czyszczenia felg polerowanych (nie lakierowanych) na bazie kwasu fosforowego? Jeśli to nie żart z Twojej strony,to z twojego opisu jasno wynika,że Twoja żona przyprawia Ci rogi,niestety.Jeśli chcesz ją sprawdzić,nic jej nie mów tylko sprobuj ją śledzić,jeśli jesteś sprytnym i cierpliwym detektywem,dowiesz się wszystkiego.Trzymaj się. Ale czasami i tak bywa,niestety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie kto broni tytulu w mixie z zeszlego roku ? w robocie jestem i net troche ciezko chodzi  Dellacqua/Lipsky
|
|
|
|
|
member
|
|
member
da ktos streama do Troickiego ?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Mam do Was pytanie nie związane z tematem i proszę o poradę: Moja żona coś późno wraca ostatnio z pracy. Gdy ją pytam, co tak długo robiła, odpowiada, że musiała dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie... Gdy pytam, czy przyjechać po nią do pracy, mówi, że wróci taksówką. Tydzień temu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon, że mojego ona nie rusza itp... Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia, i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na NK. Wczoraj, gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią. Aby mnie nie zauważyła, kucnąłem sobie za moją Audi A6, (3.0TDi) i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie: czy zna ciejakiś dobry środek do czyszczenia felg polerowanych (nie lakierowanych) na bazie kwasu fosforowego? Jeśli to nie żart z Twojej strony,to z twojego opisu jasno wynika,że Twoja żona przyprawia Ci rogi,niestety.Jeśli chcesz ją sprawdzić,nic jej nie mów tylko sprobuj ją śledzić,jeśli jesteś sprytnym i cierpliwym detektywem,dowiesz się wszystkiego.Trzymaj się. Ale czasami i tak bywa,niestety. 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Mam do Was pytanie nie związane z tematem i proszę o poradę: Moja żona coś późno wraca ostatnio z pracy. Gdy ją pytam, co tak długo robiła, odpowiada, że musiała dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie... Gdy pytam, czy przyjechać po nią do pracy, mówi, że wróci taksówką. Tydzień temu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon, że mojego ona nie rusza itp... Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia, i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na NK. Wczoraj, gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią. Aby mnie nie zauważyła, kucnąłem sobie za moją Audi A6, (3.0TDi) i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie: czy zna ciejakiś dobry środek do czyszczenia felg polerowanych (nie lakierowanych) na bazie kwasu fosforowego? Jeśli to nie żart z Twojej strony,to z twojego opisu jasno wynika,że Twoja żona przyprawia Ci rogi,niestety.Jeśli chcesz ją sprawdzić,nic jej nie mów tylko sprobuj ją śledzić,jeśli jesteś sprytnym i cierpliwym detektywem,dowiesz się wszystkiego.Trzymaj się. Ale czasami i tak bywa,niestety. padlem 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Mam do Was pytanie nie związane z tematem i proszę o poradę: Moja żona coś późno wraca ostatnio z pracy. Gdy ją pytam, co tak długo robiła, odpowiada, że musiała dłużej zostać bo mieli zebranie, szkolenie... Gdy pytam, czy przyjechać po nią do pracy, mówi, że wróci taksówką. Tydzień temu wziąłem jej telefon do ręki w celu sprawdzenia godziny a ona rzuciła się z krzykiem, że to jej prywatny telefon, że mojego ona nie rusza itp... Gdy mam ochotę na seks ona kategorycznie odmawia, i wymyśla setki wymówek. Gdy już zasnę, często wychodzi z sypialni i rozmawia z kimś przez telefon albo siedzi na NK. Wczoraj, gdy wyszła z pracy postanowiłem pójść za nią. Aby mnie nie zauważyła, kucnąłem sobie za moją Audi A6, (3.0TDi) i zauważyłem straszny, zapieczony brud na moich alusach. Moje pytanie: czy zna ciejakiś dobry środek do czyszczenia felg polerowanych (nie lakierowanych) na bazie kwasu fosforowego? Jeśli to nie żart z Twojej strony,to z twojego opisu jasno wynika,że Twoja żona przyprawia Ci rogi,niestety.Jeśli chcesz ją sprawdzić,nic jej nie mów tylko sprobuj ją śledzić,jeśli jesteś sprytnym i cierpliwym detektywem,dowiesz się wszystkiego.Trzymaj się. Ale czasami i tak bywa,niestety. to jaja są  stare jak swiat 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Jeśli to nie żart z Twojej strony,to z twojego opisu jasno wynika,że Twoja żona przyprawia Ci rogi,niestety.Jeśli chcesz ją sprawdzić,nic jej nie mów tylko sprobuj ją śledzić,jeśli jesteś sprytnym i cierpliwym detektywem,dowiesz się wszystkiego.Trzymaj się. Ale czasami i tak bywa,niestety. To jest żart 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Panowie kto broni tytulu w mixie z zeszlego roku ? w robocie jestem i net troche ciezko chodzi  Dellacqua/Lipsky dzieki 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
widzisz Rusty, chciałeś być zabawny, a kolega Cię przebił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Troicki izi to ogarnie palcem w dupie
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
Frytki sie mecza ale dadza rade
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
widzisz Rusty, chciałeś być zabawny, a kolega Cię przebił  napisal wyraznie ''jesli to nie zart'' czyli do konca nie kupil tej bajeczki 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|