|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie szukam dobrej aplikacji do nawigacji samochodowej na Androida. Dokladnie interesuje mnie cos bezplatnego bo z tego co wiem jesli chodzi o aplikacje platne to najlepszy jest NaviExpert 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
karkówka, szczupak, warzywa grillowane.
simons pewnie znajdziesz gdzies automape zcrackowaną, to bardzo dobra nawigacja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To normalne, ze pod rozcieciu luku brwiowego(dosc mocno) i opuchliznienie moja powieka tak jakby sie troche chowa do srodka ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, pamiętam, że był już taki temat poruszany, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie, zatem zapytam tutaj  Panowie podrzućcie kilka rad, przydatnych podczas obrony pracy magisterskiej. Jakie są zwyczaje, zasady? Moi znajomi, rodzina, są albo zbyt młodzi albo dużo starszego rocznika, zatem nie mam się do czyich doświadczeń odnieść. Dodatkowo z racji zbliżającego się EURO dołączyłem do innej grupy osób, które się bronią, nie znając nikogo. Jak zatem rozwiązać kwestię kwiatów, upominków dla promotora i recenzenta? Co wypada kupić, a czego broń Boże? Alkohol w postaci wina wchodzi w grę? Mam promotorkę i recenzenta.  Z góry dziękuję za wszelkie rady!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, pamiętam, że był już taki temat poruszany, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie, zatem zapytam tutaj  Panowie podrzućcie kilka rad, przydatnych podczas obrony pracy magisterskiej. Jakie są zwyczaje, zasady? Moi znajomi, rodzina, są albo zbyt młodzi albo dużo starszego rocznika, zatem nie mam się do czyich doświadczeń odnieść. Dodatkowo z racji zbliżającego się EURO dołączyłem do innej grupy osób, które się bronią, nie znając nikogo. Jak zatem rozwiązać kwestię kwiatów, upominków dla promotora i recenzenta? Co wypada kupić, a czego broń Boże? Alkohol w postaci wina wchodzi w grę? Mam promotorkę i recenzenta.  Z góry dziękuję za wszelkie rady! Promotorce dobrze przetrzep sakwe zeby nawet 1groszowki nie wypadały  a recenzentowi zaproponuj dolaczenie do imprezy  a tak na powaznie to moze zapytaj starszych rocznikow z uczelnii oni dobrze zapewne znaja te osoby...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver zasady są takie, że obrona to tylko formalność, ważne byś coś mówił na temat swojej pracy, wypada kupić kwiaty i wręczyć je podczas ogłaszania wyników (wręczania dyplomu) niczym się nie przejmuj nawet jak nic nie dasz to świat się nie zawali 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Korver zasady są takie, że obrona to tylko formalność, ważne byś coś mówił na temat swojej pracy, wypada kupić kwiaty i wręczyć je podczas ogłaszania wyników (wręczania dyplomu) niczym się nie przejmuj nawet jak nic nie dasz to świat się nie zawali  Najważniejsze to dać prezent laskom w dziekanacie, które ułożą pytania według kolejności wchodzenia na obronę... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver zasady są takie, że obrona to tylko formalność, ważne byś coś mówił na temat swojej pracy, wypada kupić kwiaty i wręczyć je podczas ogłaszania wyników (wręczania dyplomu) niczym się nie przejmuj nawet jak nic nie dasz to świat się nie zawali  Najważniejsze to dać prezent laskom w dziekanacie, które ułożą pytania według kolejności wchodzenia na obronę...  
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mam pytanie odnosnie postowania, nie moge zamiescic posta w dziale Euro 2012, w innych moge :/ co z tym zrobic, potrzebuje tego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli chcesz sprzedac bilet to zapewne musisz miec wiecej niz 100 postow
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam
Panowie ile wynosi calkowity koszt zrobienia prawa jazdy kat.C
Moze ktos ostatnio zdawal ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam Potrzebuje pomocy ... muszę napisać pracę zaliczeniową z marketingu nt. segmentacji produktu i nie mam pojęcia jak się za nią wziąć. Praca powinna zawierać: 1/ opis wybranego istniejącego produktu - marka, asortyment, opakowanie itp. 2. segmentacja dla tego produktu - co najmniej trzy segmenty scharakteryzowane pod wzlędem co najmniej 8 kryteriów. 2. charakterystyka form promocji dla wybranego wcześniej produktu. Posiada ktoś jakąś gotową pracę na ten temat abym mógł zobaczyć od czego zacząc i jak w ogóle ją napisać lub jakieś materiały pomocne do jej napisania. Bardzo proszę o pomoc bo sam nie dam rady jej napisać ;p Z góry dziękuję za wszelką pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
he he he ;] / sory brx1983 ale musialem z pewnych wzgledow tak to skomentowac, oczywiscie nie chodzi mi tu o Twoja osobe  ale ... powodzenia 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Poszukuję programu totoprofi 3001,oraz totogol.
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
jak się zamawia bilety na ryanair w obie strony to trzeba Kupić ubezpieczenie podróżne. Nie da się jakoś tego ominąć za ubezp. wybierając kraj Polska to 15.50 EUR  .
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam nadzieje ze znajdzie sie tu jakis spec od ubezpieczen komunikacyjnych  Kupilem auto, w dowodzie mam swistek potwierdzajacy ubezpieczenie do konca roku 2012 (PZU). Sprzedawca auta powiedzial mi ze on mial 100% znizek na tym ubezpieczeniu, ja niestety nie mam zadnych znizek to jest moje pierwsza auto. Pytanie mam nastepujace czy ja mam czekac na jakies pismo z PZU czy ja sam musze sie zglosic do PZU i poinformowac ich ze nie posiadam zadnych znizek w przeciwienstwie do poprzedniego wlasciciela no i drugie pytanie czy PZU naliczy jakas roznice miedzy tymi znizkami, bo szczerze poprzedni wlasciciel mial ubezpieczenie full opcja a ja nie chce placic calosci. Jak to wyglada ?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jezdziz na ubezpieczeniu goscia. Jak wygasnie nastepne bedzie na Ciebie. Trzeba tylko zglosic obecnemu ubezpieczycielowi, ze np nie bedziesz kontynuowal tego, a wykupisz sobie gdzie indziej. Ja po zakupie auta 4 miesiace jezdzilem na ubezpieczeniu poprzedniego, bo tak mial wykupione, ze moglem przez pare miechow pojezdzic.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|