|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a ja z kolei potrzebuje kupic jakis przyzwoity wakacyjny aparat, przez wakacyjny rozumiem to ze ma byc maly, robic dobre zdjecia w kazdych warunkach i tyle, koszt powiedzmy w granicach 1000 zł, ale jak mozna taniej nie musze przeplacac  doradzicie cos bo ja sie nie znam kompletnie, a stary Canon Ixus juz jest wysluzony  Kup sobię NOKIE N8
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
a ja z kolei potrzebuje kupic jakis przyzwoity wakacyjny aparat, przez wakacyjny rozumiem to ze ma byc maly, robic dobre zdjecia w kazdych warunkach i tyle, koszt powiedzmy w granicach 1000 zł, ale jak mozna taniej nie musze przeplacac  doradzicie cos bo ja sie nie znam kompletnie, a stary Canon Ixus juz jest wysluzony  Kup sobię NOKIE N8 mam HTC Desire, jak na telefon styka, ale aparat wolalbym miec jednak troche lepszy ;P
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
poza tym jakos nie widze zdjec telefonem przy slabym oswietleniu, nawet Galaxy S3 nie poradzi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tyle, że N8 ma 12 m-pixelowy aparat C.Zeissa, a te co wymieniles jakos 5 czy 8, nawet na necie jest porównanie jakości zdjęć n8 vs Iphone 4 vs średnia cyfrówka i n8 bije ich na głowę. W sumie to sam tak zrobiłem, bo latałem z ogromnym Nikonem na wakacjach i było to niewygodne, teraz więc zobaczę jak to będzie z N8, ale ludzie nią trzaskają zdjęcia na Tajlandiach itd więc może to nie takie złe rozwiązanie 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
ale N8 to do dupy telefon wiec odpada 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli to pytanie do mnie to Sony Alpha 330 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Witam , mam małe pytanko bo ja za głupi jestem a wujek google mało mi poweidział. Otóż sprawa wygląda tak: mam taka mała fuche i uzupełniam formularz danymi... Imie , nazwisko , data urodzenia i kod pocztowy. Po wpisaniu kodu pocztowego szuka miasta , poźniej czynność sie powtarza tylko ze z ulica ... i tak samo na końcu z numerem mieszkania... Zreszta podam strone: >>>KLIK<<< [ account.lycamobile.de] Pytanie moje takie czy istnieje jakiś program ktory moze automatycznie uzupełniać te dane? Albo chociaż w cześci moze pomoc? PS: jeśli ktoś potrafiłby taki program wykonać prosiłbym o wycenę na PW. Z góry dzięki...
|
|
|
|
|
$
|
|
$
jak w tych czasach nagrywa się program z tv?  musze nagrac 3 godziny z 1 meczu euro :/ mam tv i dvd kiedyś to nagrywałem na video ale tego juz dawno nie mam chyba ze wciaz tego sie uzywa do nagrywania tylko ? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Pany czy jest na sali lekarz? wczoraj, na meczu, poczułem ból w prawym kolanie. Nie jakiś nieznośny, ale ból. Dograłem mecz do końca, po jakichś 2 godzinach ból się nasilił, kolano napuchło i powoli zaczęło się blokować - nie mogłem do końca wyprostować nogi. Ból i jakby blokada. Nasmarowałem jakimś czymś, ściągacz na kolano i tyle.... Dzisiaj rano masakra... Nie mogłem na tej nodze stanąć, dopóki trochę nie rozchodziłem, ale nadal nie mogę jej wyprostować w kolanie... Mogę zginać, ale prostować tylko do pewnego momentu i koniec... Wiem, że najlepiej wizyta u lekarza, może USG itp, ale chciałem zapytać sportowców  co to może być, czy może się to "samo" odblokować? Wytrzymałem dwa tygodnie. Noga się odblokowała, ale ból pozostał... Wizyta u ortopedy, skierowanie na rezonans z podejrzeniem uszkodzenia rogu tylnego łąkotki przyśrodkowej. Termin rezonansu - 5 października 2012. I kolejne pytanie - jest ktoś ze Śląska, kto może pomóc załatwić szybciej rezonans z NFZ, ewentualnie za "drobną" opłatą ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany czy jest na sali lekarz? wczoraj, na meczu, poczułem ból w prawym kolanie. Nie jakiś nieznośny, ale ból. Dograłem mecz do końca, po jakichś 2 godzinach ból się nasilił, kolano napuchło i powoli zaczęło się blokować - nie mogłem do końca wyprostować nogi. Ból i jakby blokada. Nasmarowałem jakimś czymś, ściągacz na kolano i tyle.... Dzisiaj rano masakra... Nie mogłem na tej nodze stanąć, dopóki trochę nie rozchodziłem, ale nadal nie mogę jej wyprostować w kolanie... Mogę zginać, ale prostować tylko do pewnego momentu i koniec... Wiem, że najlepiej wizyta u lekarza, może USG itp, ale chciałem zapytać sportowców  co to może być, czy może się to "samo" odblokować? Wytrzymałem dwa tygodnie. Noga się odblokowała, ale ból pozostał... Wizyta u ortopedy, skierowanie na rezonans z podejrzeniem uszkodzenia rogu tylnego łąkotki przyśrodkowej. Termin rezonansu - 5 października 2012. I kolejne pytanie - jest ktoś ze Śląska, kto może pomóc załatwić szybciej rezonans z NFZ, ewentualnie za "drobną" opłatą ?  Polecam dr Ficka z Bierunia. Niestety to wiąże się więcej niż "drobną" opłatą ale za to będziesz wiedział prawie 100% co jest i dostaniesz plan leczenia. Byłem u niego kilka razy i za każdym wyleczony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szukam informacji gdzie zostało przeniesione forum chcezabic.pl . Jak ktoś ma jakieś info to tylko na PM z wiadomych względów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki za szybkie info : ) eot
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Jak sie jezdzi samochodem i słucha muzyki z cd to mozna miec w aucie nagrane płyty z muzyka mp3? Co na to policja jakby zatrzymała i znalazła płyty?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Policja nic do tego nie ma, gdyż możesz posiadać kopie w formacie mp3.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No chyba że będziesz posiadał ich 50 lub więcej, wtedy mogą się zainteresować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, poszukuje nazwy filmu, który oglądałem niedawno, a kompletnie wypadł mi z głowy tytuł. Film produkcji azjatyckiej w którym ojciec rozwodnik wychowuje syna, pewnego razu gubi go w salonie gier (lub przed pójściem do niego) i okazuje się, że to porwanie. Potem poznaje wspólniczkę porywacza i porywa jej dziecko. Tamten zostawia upuszczoną krew chłopca w wyznaczonych miejscach w celu szybszej wpłaty kaucji. Kojarzy ktoś ?
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Bede raczej potrzebował założyć konto na naszej klasie na pare tygodni czy pozniej bede mogl bez problemowo usunąć konto? Ślad i tak pozostanie po mnie?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
będziesz mógł, pozostanie po twoich postach tylko bialy kwadrat z info 'konto usunięte'. Ale nie zabieraj się w ten sposob za atakowanie lejdzi 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|