|
|
old hand
|
|
old hand
Ja myslalem, ze jasniej nie da sie napisac regulaminu. A tu co chwila pytanie od nieumiejacych czytac ze zrozumieniem. Masz 90 dni na obrot. Jak nie zdazysz to Ci mogą coś zabrać po tym terminie. Albo samego bonusa albo bonusa i wygrane z niego. Nie zostalo to określone. W poprzednich promocjach wystarczylo zagrac raz bonusem, zeby go nie stracic pozniej.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
duży bonus,duży wygany obrót,będą 'hece' przy wyplatach jak się za duzo uzbiera na koncie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja myslalem, ze jasniej nie da sie napisac regulaminu. A tu co chwila pytanie od nieumiejacych czytac ze zrozumieniem. Masz 90 dni na obrot. Jak nie zdazysz to Ci mogą coś zabrać po tym terminie. Albo samego bonusa albo bonusa i wygrane z niego. Nie zostalo to określone. W poprzednich promocjach wystarczylo zagrac raz bonusem, zeby go nie stracic pozniej. Ja chyba inną szkołę ukończyłem i to interpretuje zupełnie inaczej. Wg mnie to te 90 dni dotyczy WYPŁATY bonusu. Czyli wcześniej go nie możesz wypłacić (tego bonusu niż 3 miechy od uzyskania), ale obrót możesz zrobić kiedy chcesz. "Wpłacona kwota łącznie z dopisanym bonusem musi zostać cztery (4x) razy postawiona po minimalnym kursie 1,70 w Zakładach Sportowych (kombinacyjnych lub pojedynczych) i w przeciągu 90 dni przed możliwością żądania wypłaty."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja myslalem, ze jasniej nie da sie napisac regulaminu. A tu co chwila pytanie od nieumiejacych czytac ze zrozumieniem. Masz 90 dni na obrot. Jak nie zdazysz to Ci mogą coś zabrać po tym terminie. Albo samego bonusa albo bonusa i wygrane z niego. Nie zostalo to określone. W poprzednich promocjach wystarczylo zagrac raz bonusem, zeby go nie stracic pozniej. Ja chyba inną szkołę ukończyłem i to interpretuje zupełnie inaczej. Wg mnie to te 90 dni dotyczy WYPŁATY bonusu. Czyli wcześniej go nie możesz wypłacić (tego bonusu niż 3 miechy od uzyskania), ale obrót możesz zrobić kiedy chcesz. "Wpłacona kwota łącznie z dopisanym bonusem musi zostać cztery (4x) razy postawiona po minimalnym kursie 1,70 w Zakładach Sportowych (kombinacyjnych lub pojedynczych) i w przeciągu 90 dni przed możliwością żądania wypłaty." Faktycznie inną szkołę kończyłeś... Masz 90 dni na obrót, przed wykonaniem obrotu nie możesz wypłacać, ale jak ukończysz przykładowo w 30 dni to wypłacasz! Jedyne zaznaczenie to to, że nie można wypłacać w czasie trwania promocji, czyli do 20.06.2012.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Masz 90 dni na obrót, przed wykonaniem obrotu nie możesz wypłacać, ale jak ukończysz przykładowo w 30 dni to wypłacasz!
Jedyne zaznaczenie to to, że nie można wypłacać w czasie trwania promocji, czyli do 20.06.2012. W regulaminie mowa jest o 13.06 ale ten punkt mówi o wszelakich wypłatach (depozyty, bonus).
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Skrocili czas promocji z 20 na 13 czerwca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No skoro skrócili to skrócili, ja już skorzystałem, więc aż tak nie wnikam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W jakim czasie ,jeśli ktoś z Was ostatnio wypłacał z BAH dotarła wypłata na konto Skrill Moneybookers?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wystarczy sie cofnac pare stron , oglnie szybko i weekendy tez
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czeka sie dosc dlugo na wyplate...nie oszukujmy sie...ja czekalem po pare dni ...malo tego-zlecasz wyplate a srodki caly czas masz na swoim koncie gracza widoczne i mozesz za nie nawet grac...i zanim wyplate Ci zrealizuja to mozesz je przegrac...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze zalezy to od wyplacanej kwoty, ja gram za grosze to zawsze mam szybko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie ostatnio (poprzedni weekend) szla jakos 2-3h wiec nie ma co narzekac 
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Wplacilem 300gbp dostalem bonus 150gbp zagralem anglikow za 450gbp, potem jeszcze kilka zakladow po 150gbp (oczywiscie wszystkie zaklady single lub ako min 1.70) tak, ze w sumie zagralem za 1800gbp. Zostalo mi "pare groszy" i teraz by spelnic warunki promocji (bonusa), musze czekac z wyplata do 20 czerwca. Dobrze rozumiem?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
do 13 czerwca 2012 (godz. 12:00 GMT+2).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy do obrotu bonusem liczą się też zakłądy LIVE czy tylko przed meczowe ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Hehe wy tu tak z tym bonusem chwalicie buka a ja kamyczek zaslyszany od jednego z kumpli wrzuce.Konto w bah posiada juz jakis czas,skorzystal z bonusa euro,2dni pozniej limit na koncie taki ze chyba nieda rady tego bonusa obrocic.Probowal zrezygnowac z bonusa po tym limicie ale niestety nie jest to mozliwe a co za tym idzie wyplata rowniez i to nie do 13.06 tylko dopiero po 90 dniach bedzie mogl.
Przyznam ze sam sie lakomie na taki bonus bo daja jak nikt inny w sieci,mysle o powrocie do tej firmy bo kiedys tam gralem ale mi to zagwozdke zrobilo.Pewnie skorzystam mimo to bo ciezko obok takiej oferty przejsc obojetnie ale jak widac jakies tam kruczki maja
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Limit u nich to jest ewenement i za darmo go nie dostal. Nie wiem czy na calym forum znalazloby sie 5 osob ktore taki maja a konta akurat tam ma kazdy .Za pewne nie jedno Moze troche zmienili polityke pod tym wzgledem ,ale zbytnio w to nie wierze przy ich mega wypasionych kursach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Limity są ale na poszczególne wydarzenia. Raz mniejsze raz większe. Wyjątkowo wredne jest to, że nie mówią za ile można zagrać, informują tylko, że przekroczono limit na dane spotkanie, nie przyjmują nic a w między czasie kurs zrzucają... Więc trzeba szybko klikać, by trafić ile można pograć po danym kursie max poniżej limitu. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Limit u nich to jest ewenement i za darmo go nie dostal. Nie wiem czy na calym forum znalazloby sie 5 osob ktore taki maja a konta akurat tam ma kazdy .Za pewne nie jedno Moze troche zmienili polityke pod tym wzgledem ,ale zbytnio w to nie wierze przy ich mega wypasionych kursach Ja pamietam ze mialem 500zl limit max stawka na kazde zdarzenie.Wiec limitowac limitowali i wczesniej.Porzucilem buka dobry rok temu ze wzgledu wlasnie na ta spora marze jaka maja
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|