HI all na dziś wypatrzyłem phoenix utah under na lini 210(w niektorych bukach 211) jak wiadomo phoenix masakrycznie ofensywna drużyna ,ale co do utah bym tego nie powiedział:) już nieraz grałem under phoenix z drużynami znacznie bardziej ofensywnymi niż utah.Phoenix dziś na wyjeżdzie myśle ze wlanie max 105-110 pkt:) Utah oceniam do maks 95 pkt:)Może to i under na styk ,ale czasem warto zaufać przeczuciom,dzięki którym trafiam dość dużo underów w nba:) chiałbym,aby ktoś również wypowiedział sie co o tym sądzi ponieważ dziś to dla mnie dość ważny mecz (znajduję sie na 3 z 4 kuponów na dziś konczący bardzo ładne ako:)
Zobaczmy co mowi statystyka:
Oba zespoly spotykaly sie w tym sezonie 2 razy:
5 listopad - Utah - Phoenix 88-97
18 listopad - Phoenix - Utah 102-94
Tak wiec w obu tych spotkaniach padl zdecydowany under w porownaniu do dzisiejszej linii 210 (213 w sportingbet).
Phoenix srednio na 1 mecz rzuca: 108,3 pkt
Utah srednio na 1 mecz rzuca: 90,8 pkt
Czyli jakby dzisiaj rzucali wg swojej sredniej to mamy 199 pkt.
Phoenix na wyjazdach rzuca srednio na 1 mecz: 107,4 pkt
Utah u siebie rzuca srednio na 1 mecz: 90,5 pkt
Czyli jakby rzucali wg swojej sredniej to mamy niecale 198 pkt.
Jezeli Phoenix wygrywalo na wyjezdzie to rzucalo srednio: 109,8 pkt
Jezeli Utah wygrywalo u siebie to rzucalo srednio: 97,3 pkt
Jezeli Phoenix przegrywalo na wyjezdzie to rzucalo srednio: 103,2 pkt
Jezeli Utah przegrywalo u siebie to rzucalo srednio: 83,8 pkt
1) Jezeli Phoenix wygra z Utah i beda rzucali swoja srednia pkt wowczas mamy 193,6 pkt
2) Jezeli Utah wygra to mamy 200,5 pkt
Czyli na podstawie tych srednich ze wszystkich spotkan za kazdym razem wychodzi under 210(213).
Phoenix w 5 ostatnich meczach srednio rzucalo 113,6 pkt, a Utah 94,6 pkt co daje sume 208,2 pkt czyli tez under.