|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
acha... na Euro ma przylecieć kilka tysięcy samolotów z kibicami z zagranicy stąd tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że ceny za mecze rozgrywane u nas będą kosmiczne niekiedy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
w 4 osobach  Z duchem świętym i zimnym lechem  Zaręczam,że z tym ostatnim nie wpuszczą Ciebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak mam bilety wczesniej wylosowane na polfinaly i cwierfinaly to da sie kupic jescze na tej platformie jakis bilet? Bo kurwa siedze od trzech dni i probuje kupic na Polska i czechy i nichuj sie nie da  Powinienem zalozyc drugie konto na kogos innego czy to nie ma roznicy ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie szybkie pytanie, co oznacza restricted view? jakieś miejsca z ograniczoną widocznością? chce kupić bilety na mecz dania -niemcy we lwowie, warto płacić 35 ojro?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tego nie wie nikt, okaże się po pierwszych meczach. Mogą zasłaniać konstrukcje kamer telewizyjnych, słupy czy kij tam wie co. Może nawet to miejsce na parkingu podziemnym pod stadionem 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Patrząc na ceny za jakie koledzy z mecz.pl sprzedają bilety na mecze na Ukrainie można na 100% stwierdzić ,że bez sensu w ogóle było kupowanie tych biletów. Teraz tylko problem i może sprzedaz po kosztach...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
restricted view{?) z meczu z Portugalią. Jak ktoś kupi bilet a Jeśli stoi steward to tylko współczuć  [ Linked Image] Tutaj najgorze miejsce, mecz zza szyby [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Panowie mam pytanie
Posiadam bilety na mecz Niemcy vs Portugalia sektor A za bramką i tak się zastanawiam z jaką grupą kibiców przyjdzie mi kibicować? Czy jest jakiś podział na stadionie na sektory niemieckie i portugalskie jak to sprawdzić?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Patrząc na ceny za jakie koledzy z mecz.pl sprzedają bilety na mecze na Ukrainie można na 100% stwierdzić ,że bez sensu w ogóle było kupowanie tych biletów. Teraz tylko problem i może sprzedaz po kosztach... W moim przypadku mecz na Ukrainie to były pierwsze, w miarę sensowne bilety, które udalo sie zakupić na dziwnym portalu odsprzedażowym UEFA. Dla tych co nie pamiętają - pod koniec ubiegłego roku panowała wielka posucha. W obecnej chwili pewnie pozostaną mi na pamiątkę 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Może warto się jednak wybrać na taki mecz na Ukrainie:) choćby pozwiedzać:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W moim przypadku raczej nierealne. Mam bilety na Anglia - Ukraina 19.06. Dzień wcześniej będę w Gdansku na Chorwacja - Hiszpania a 21/22 na 1/4 z udziałem Polaków  Gdyby nawet jaimś cudem znalazły się loty - przez jeden dzień za dużo nie uda się zobaczyć.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Info dla odbierających bilety w Gdansku - miła Pani powiedziała mi dzisiaj, że mają bilety na wszytskie mecze (nie tylko na kolejny jak podawała UEFA), które zostały zakupione przed 28.05. Punkt znajduje się w budynku Expo na przeciwko stadionu. Kolejek nie ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Info dla odbierających bilety w Gdansku - miła Pani powiedziała mi dzisiaj, że mają bilety na wszytskie mecze (nie tylko na kolejny jak podawała UEFA), które zostały zakupione przed 28.05. Punkt znajduje się w budynku Expo na przeciwko stadionu. Kolejek nie ma. Czy ktoś się orientuje jak ta sprawa ma się w Poznaniu ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Jak teraz wygladaja ceny na mecze Polakow, duzo chetnych spoznionych chce kupic bilety?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak teraz wygladaja ceny na mecze Polakow, duzo chetnych spoznionych chce kupic bilety? Bardziej w druga strone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Będzie płacz inwestorów jak nic, poniżej ceny będą oddawać bilety żeby jakoś kredyt spłacić, nie mówiąc o zarobku
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na Ukrainie to już praktycznie wszystko można kupić po nominale:) W PL też promocja na bardzo wiele meczy. Jedynie mecze Polaków są jeszcze w cenie, aczkolwiek jest już sporo taniej niż 2-3 tyg temu.
Mimo wszystko myślę że Ci którzy mają wejściówki na mecze Polaków wyjdą na tym całym handlu zdecydowanie najlepiej:) Reszta jest w d.... Sam zanm kilka osób które popłyneły... Charków i Kijów ich dobiły. A wystarczyło wcześniej sprawdzić na mapie że to jest prawie Kazachstan:)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Miało być Donieck a nie Kijów:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spokojnie na meczach w Polsce nikt stratny nie wyjdzie,spokojnie pod stadionem je opyli za 150-250 euro,a może i więcej,z zagranicy przyjeżdża od groma kibiców wejściówki będą w cenie jak najbardziej na mecze u nas,jeżeli o zainteresowanie chodzi to chyba sceny przy rozdziale biletów na mecze reprezentacji grających w Krakowie czy Gdańsku dobitnie pokazały,że u nas ludzie strasznie mają ciśnienie by być częścią tego,dlatego spodziewam się,że jak to u nas w zwyczaju rzucą się na ostatnią chwilę na bilety,co do Ukrainy to rok przed Euro można było być pewnym ,że na meczach grupowych się nie zarobi,kto brał to powinien ruszyć dupę i się wybrać bo wypada,ja również mam na Ukrainę spory zestaw (ale się wybieram od 22 do 2 Lipca) ,a mianowicie,ćwierć w Kijowie-2 ,Donieck 4,pół Donieck-6 ,Finał 5,i spokojnie sobie poczekam kto tam zagra,jedynie o ćwierć w Kijowie się obawiam,ale jako,że bukowałem ostatnio hotel to mimo strasznych cen obładowanie mają ogromne,więc spodziewam się,że spokojnie w najgorszym wypadku cena nominalna mi się zwróci za ten ćwierć w Kijowie w pozostałych spodziewam się zarobku,bo ciekawe zespoły mogą tam zagrać ,ze sporą ilością fanów.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|