|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskaaaaa  biało-czerwoniiiii Kto gra grubo wygrać musi! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskaaaaa  biało-czerwoniiiii Kto gra grubo wygrać musi!  dokładnie  zagrane po 3,20 na jutro od rana petarda na japonie 
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Polskaaaaa  biało-czerwoniiiii Kto gra grubo wygrać musi!  aaa...dlaczego wtop nie księgujesz z cytowaniem?  Taka lekka riposta, no offence  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskaaaaa  biało-czerwoniiiii Kto gra grubo wygrać musi!  aaa...dlaczego wtop nie księgujesz z cytowaniem?  Taka lekka riposta, no offence   Spoko, zazdrość, ludzka rzecz. 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Polskaaaaa  biało-czerwoniiiii Kto gra grubo wygrać musi!  aaa...dlaczego wtop nie księgujesz z cytowaniem?  Taka lekka riposta, no offence   Spoko, zazdrość, ludzka rzecz.  To i ja dodam swoje 77 groszy ... 1. Fakt taki jest ze nie cytowane są przegrane grane też GRUBO zapewne... 2. Chwalić się to grzech a tak samo zazdrościć  3. A może kotrowałeś bo mecz nie był taki 'oczywisty' a więc można było a nawet wypadałoby łapać po 1 secie kontrę ... 4. Pogratulować trzeba za 3.2 ale aż taka niespodzianka to nie była , raczej buki zrobiły niespodziankę.... 5. Nie lubię gości którzy robią wielki szum jak wejdzie a jak nie wejdzie to CISZA  i nie pije tutaj z żadną ze stron ... 6. Szukałem tematu z Waszymi typami zeby przekonać sie ze to nie jednorazowy strzał przy 7 wtopach:) Bo bywa i tak (wiem z własnego doświadczenia) .. 7. Pochwalcie się w takim razie stawkami ...bo dla kogoś grubo to 400pln a dla drugiego 40 tys... 8. Cieszyć sie tylko ze Polska wygrała i ze Bartman napiernicza  na pozycji atakującego:) PS: a najbardziej cieszy ze moja córka mówi TATA  więc ja Wam nie zazdroszczę Pozdrawiam Gib(tata)01
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polskaaaaa  biało-czerwoniiiii Kto gra grubo wygrać musi!  aaa...dlaczego wtop nie księgujesz z cytowaniem?  Taka lekka riposta, no offence   Spoko, zazdrość, ludzka rzecz.  To i ja dodam swoje 77 groszy ... 1. Fakt taki jest ze nie cytowane są przegrane grane też GRUBO zapewne... 2. Chwalić się to grzech a tak samo zazdrościć  3. A może kotrowałeś bo mecz nie był taki 'oczywisty' a więc można było a nawet wypadałoby łapać po 1 secie kontrę ... 4. Pogratulować trzeba za 3.2 ale aż taka niespodzianka to nie była , raczej buki zrobiły niespodziankę.... 5. Nie lubię gości którzy robią wielki szum jak wejdzie a jak nie wejdzie to CISZA  i nie pije tutaj z żadną ze stron ... 6. Szukałem tematu z Waszymi typami zeby przekonać sie ze to nie jednorazowy strzał przy 7 wtopach:) Bo bywa i tak (wiem z własnego doświadczenia) .. 7. Pochwalcie się w takim razie stawkami ...bo dla kogoś grubo to 400pln a dla drugiego 40 tys... 8. Cieszyć sie tylko ze Polska wygrała i ze Bartman napiernicza  na pozycji atakującego:) PS: a najbardziej cieszy ze moja córka mówi TATA  więc ja Wam nie zazdroszczę Pozdrawiam Gib(tata)01  Spoko, co jakiś czas ktoś pokrzyczy, pogada, a ja dalej robię swoje.  Fakt jest taki, że niewiele osób poda przed meczem co gra. Co daje też pewne przywileje. A tak w ogóle to więcej dystansu polecam, większość moich postów jest ironicznych, a już na pewno ten powyższy, tym bardziej skierowany do dobrze znanego mi Miśka 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
dziewczyny spokojnie 
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
ja również z ironią, więc pełen luz, wszyscy widzę żyją, to dobrze  gib jakiś spięty  pozdro również 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
iran - australia = 2
chce zagrac na Iran ponieważ maja stary dobry skład, nie ma może tam żadnych gwiazdeczek ale są ograni ze sobą. Iran wygrał dwa mecze, ostatni z CHN po 5 setach. Australia wygrała dwukrotnie izi, ale z najsłabszymi drużynami w grupie. Patrząc na formę, wyniki i skład Iranu powinien to wygrać moim zdaniem nawet na hc 1,5. Z tego co wiem to zawodnicy reprezentacji Iranu są dość chimeryczni i boje się o jakiś przestój w grze, dlatego wybieram czystą jedynkę.
jaka jest wasze zdanie o tym meczu?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
iran - australia = 2
chce zagrac na Iran ponieważ maja stary dobry skład, nie ma może tam żadnych gwiazdeczek ale są ograni ze sobą. Iran wygrał dwa mecze, ostatni z CHN po 5 setach. Australia wygrała dwukrotnie izi, ale z najsłabszymi drużynami w grupie. Patrząc na formę, wyniki i skład Iranu powinien to wygrać moim zdaniem nawet na hc 1,5. Z tego co wiem to zawodnicy reprezentacji Iranu są dość chimeryczni i boje się o jakiś przestój w grze, dlatego wybieram czystą jedynkę. oczywiście pomyłeczka! tak jest poprawnie! iran - australia = 1!
jaka jest wasze zdanie o tym meczu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Iran nie ma starego, dobrego składu, bo właśnie są w fazie zmieniania trzonu reprezentacji, tak gwoli ścisłości, ale mecz ogarną.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie można obejrzeć mecz Portoryko-Wenezuela i Iran-Australia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko kurwa ja was proisze nie pierdolcie bzdur na betcliku gruboa pograc .l.... szanujmy sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko kurwa ja was proisze nie pierdolcie bzdur na betcliku gruboa pograc .l.... szanujmy sie Marathon/panbet, betway to podobna klasa. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie ja juz wiem bwetclic dla was zrobil i dla wszych kolegow wyjatek i przjal to za 3 kola a pozniej jeszcze dojebakliscie na turkow z holandia i kurwa buki oszmiszeni ... zalosne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na panbecie bylo po 2,65 i jak wciskales kowte powyzej tysia to redukoawli o jedna dziesiata
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Betlick ostatnio po zagraniu na nowym koncie (!) tenisa ATP za 900zl,limit na wszystkie zakłady 20zl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko kurwa ja was proisze nie pierdolcie bzdur na betcliku gruboa pograc .l.... szanujmy sie Marathon/panbet, betway to podobna klasa.  no to mozemy wymieniac wniskonczonosc klasowa, bo kto oprocz pinka daje pograc dluzej niz 2-3 tygodnie? o
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bym pare zdan napisal ale dam sobie spokoj wkoncu jestem na wakacjach ....
hubowiczom polecam abc kultury ... tak tak mura Tobie szczegolnie !
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|