Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12
W
enthusiast
enthusiast
W Offline
widnieje, ale kupic nie da rady

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Witam, mam mieszkanie w Gdańsku, blisko centrum, 3-pokojowe do wynajęcia. Jeśli jakiś user ma ochotę i nie ma gdzie nocować na Euro, zapraszam na priv. Jakiś rabat dla mecz.pl smile
Pzdr.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Originally Posted by Mr Joke
Witam, mam mieszkanie w Gdańsku, blisko centrum, 3-pokojowe do wynajęcia. Jeśli jakiś user ma ochotę i nie ma gdzie nocować na Euro, zapraszam na priv. Jakiś rabat dla mecz.pl smile
Pzdr.

Joke już wynajmował naszym userom, także proszę nie kasować postu.

_
enthusiast
enthusiast
_ Offline
Informacja dla tych co jeszcze nie kupili biletów i jadą pod stadion kupić.

Podam na przykładzie darmowych wejściówek na treningi w Krakowie, w sieci wejściówki na Włochów po 30-40 zł, Holendrów po 30 zł. Anglików po 100-150 zł. Pod stadionami można było kupić po 10 zł, a tuż przed samym treningiem dostać za darmo. Podobnie będzie przed meczami Euro, tuż przed meczem spokojnie kupicie po cenie nominalnej. Spotkałem jednego cwaniaka z biletami na mecze z jednej strony narzekał, że nikt nie chce biletów na Ukraine, a z drugiej strony za bilet na mecz Polska - Czechy kategorii 1 chce 1800 zł. bez pomyślunku te biznesmeny.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by _nowy_
Informacja dla tych co jeszcze nie kupili biletów i jadą pod stadion kupić.

Podam na przykładzie darmowych wejściówek na treningi w Krakowie, w sieci wejściówki na Włochów po 30-40 zł, Holendrów po 30 zł. Anglików po 100-150 zł. Pod stadionami można było kupić po 10 zł, a tuż przed samym treningiem dostać za darmo. Podobnie będzie przed meczami Euro, tuż przed meczem spokojnie kupicie po cenie nominalnej. Spotkałem jednego cwaniaka z biletami na mecze z jednej strony narzekał, że nikt nie chce biletów na Ukraine, a z drugiej strony za bilet na mecz Polska - Czechy kategorii 1 chce 1800 zł. bez pomyślunku te biznesmeny.

z choinki się chyba urwałeś,dziś na Polska-Grecja ludzie błagali wręcz o bilety,a ich nie było widziałem tylko jak koleś płacił za bilet 2700 ,pierdolenie jak zwykle,na Ukrainie to może dostaniecie za grosze,ale u nas to można zapomnieć,ci co mieli sprzedać to sprzedali ,to co zostało to wcale w wielkiej liczbie nie jest,jak dziś ktoś kupił na Polska-Grecja bilet pod stadionem poniżej 1000 to niech napisze,bo jak widziałem tych desperatów co kupić chcieli to myślę,że ceny mogły być jeszcze wyższe,a ceny po nominale to zapomnij chyba,że jak pisałem desperat się trafi,Irlandczyków u nas to jest kilkanaście tysięcy jak nie kilkadziesiąt ,Hiszpanów też dobre kilka tysięcy przyleciało,makaronów to nie wiem bo w Gdańsku akurat nie jestm,Chorwatów to w poiedziałek w Gdańsku widziałem,ceny pod stadionami są wysokie i wątpię by oprócz kwiatków grecja-czechy były po nominale ,ale desperatów znaleźć zawsze możńa tylko szukać trzeba;d

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
zrobilem kolko kolo calego stadionu i spotkalem tylko 3 osoby ktore chodzily z tabliczkami kupie bilet. Jak ktos chce opchnac to w strefie kibica lepsza opcja, bo przed samym meczem bida z nedza.

GRILL MASTER
GRILL MASTER
czy policja może zatrzymać i postawić zarzuty za sprzedawanie biletów pod stadionem? (szczegolnie na Ukrainie)

moze i glupie pytanie ale doszla do mnie plotka ze podobno kogos zatrzymali we Wroclawiu

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by ArtekPotito
czy policja może zatrzymać i postawić zarzuty za sprzedawanie biletów pod stadionem? (szczegolnie na Ukrainie)

moze i glupie pytanie ale doszla do mnie plotka ze podobno kogos zatrzymali we Wroclawiu
zacznijmy od tego,że jest to wykroczenie,i z tego tematu możesz dostać wyrok,zwykle grzywnę na kilka tysi(2-4 ),aresztu nie dostaniesz o to się bać nie musisz ,co do Ukrainy nie wiem,ale ten Wrocław i złapanie kolesia to moim zdaniem pod publiczkę by nastraszyć ludzi,a wczoraj to na bank więce osób niż 3,byłem pod stadionem koło 16 i osób takich było kilkanaście co najmniej,po meczu wrażenie robił pochód pod Pałac ,tyle ludzi na tym moście i w dalszej trasie to Warszawa chyba nie widziała...

V
veteran
veteran
V Offline

Raczej tylko plotka. Cała aleja wiodąca na stadion, już od pętli na Pilczycach, po obu stronach wypełniona konikami. Handel kwitnie w najlepsze, kupno-sprzedaż-wymiana, niczym kasetami VHS za najlepszych lat. Mundurowi udają, że nic nie widzą, byle tylko nie prowokować.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Vorspringer

Raczej tylko plotka. Cała aleja wiodąca na stadion, już od pętli na Pilczycach, po obu stronach wypełniona konikami. Handel kwitnie w najlepsze, kupno-sprzedaż-wymiana, niczym kasetami VHS za najlepszych lat. Mundurowi udają, że nic nie widzą, byle tylko nie prowokować.
skoro z Wrocławia jesteś to powiedz jak tam cenowo wyglądało? ceny były niziutkie czy jednak te 800 -1000 za sztukę było? bo Warszawie biletów nie było,czego potwierdzeniem akcja z wyrwaniem biletu gościowi przez jakiegoś idiotę na bramce,ten któremu wyrwano przez to nie obejrzał spotkania bo musiał brać udział w policyjnych czynnościach

_
enthusiast
enthusiast
_ Offline
Originally Posted by twarog2006
z choinki się chyba urwałeś,dziś na Polska-Grecja ludzie błagali wręcz o bilety,a ich nie było widziałem tylko jak koleś płacił za bilet 2700 ,pierdolenie jak zwykle,na Ukrainie to może dostaniecie za grosze,ale u nas to można zapomnieć,ci co mieli sprzedać to sprzedali ,to co zostało to wcale w wielkiej liczbie nie jest,jak dziś ktoś kupił na Polska-Grecja bilet pod stadionem poniżej 1000 to niech napisze,bo jak widziałem tych desperatów co kupić chcieli to myślę,że ceny mogły być jeszcze wyższe,a ceny po nominale to zapomnij chyba,że jak pisałem desperat się trafi,Irlandczyków u nas to jest kilkanaście tysięcy jak nie kilkadziesiąt ,Hiszpanów też dobre kilka tysięcy przyleciało,makaronów to nie wiem bo w Gdańsku akurat nie jestm,Chorwatów to w poiedziałek w Gdańsku widziałem,ceny pod stadionami są wysokie i wątpię by oprócz kwiatków grecja-czechy były po nominale ,ale desperatów znaleźć zawsze możńa tylko szukać trzeba;d

Po pierwsze nie wiem czemu się tak denerwujesz ? Niestety większość myślała że zbije wielkie kokosy kupując co popadnie na Euro i myślenie o wielkiej kasie zasłonił im zdrowy rozsądek (wczoraj na Suchych Stawach krzyczeli "fuck euro"), niestety wszystko trzeba robić z pomyślunkiem.

Odnośnie meczów Polaków tu sytuacja jest inna, bo gramy u siebie. Sam mam dwa bilety na Czechy - Polska i proponowano mi 2 tysiące, ale nawet za 5 nie sprzedam. Wiadomo cwaniaków chcących zarobić nie brakuje, ale nie oszukujmy się poza tymi kilkoma meczami nędza i nawet duża liczba zagranicznych kibiców nie gwarantuje tego, że sprzedasz z trzykrotnym zyskiem. Wszystko ma granice rozsądku i każda minuta stania z biletami pod stadionem sprawia, że tracą na wartości bo z momentem rozpoczącia możesz sobie je wsadzić... do kieszeni smile . A wytrawni kibice jeżdżący za swoimi wiedzą że trzeba czekać do końca, a nie kupować trzy godziny przed po wysokiej cenie.

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Wczoraj gołym okiem było widać wolne miejsca na meczu Rosja - Czechy. Ja sie pytam ,gdzie są te wszystkie wyprzedane bilety grin
Widać "mecenasy" ustawiły ceny zaporowe laugh

member
member
Czy komukolwiek sprawdzali w Warszawie zgodność danych na biletach z tożsamością?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
zarty sobie stroisz?

;p

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Panowie

Jak wygląda sytuacja przekrocznie Polsko-Ukraińskiej granicy, czy bez paszportu dam radę?

Q
Qcz Offline
old hand
old hand
Q Offline
dasz, w bagażniku żuka wink

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
autentycznie wymóg ? dowód nie wystarczy?"

P
veteran
veteran
P Offline
Originally Posted by twarog2006
skoro z Wrocławia jesteś to powiedz jak tam cenowo wyglądało? ceny były niziutkie czy jednak te 800 -1000 za sztukę było? bo Warszawie biletów nie było,czego potwierdzeniem akcja z wyrwaniem biletu gościowi przez jakiegoś idiotę na bramce,ten któremu wyrwano przez to nie obejrzał spotkania bo musiał brać udział w policyjnych czynnościach

Ja z Wrocławia nie jestem ale byłem na meczu i jesli chodzi o bilety to na przystanku dziewczyna podbiła i chciała sprzedac 2 Kat za 80 Euro jak by sie potargował to pewnie by coś zeszła z ceny poza tym nie zwracałem wiekszej uwagi jakie były ceny u innych .
Za wyjątkiem takich meczy jak mecz Polaków i szlagieru Hiszpania - Włochy przy odrobinie szczęścia będzie można kupić bilety w cenie zbliżonej do nominalnej a nawet taniej
Przed samy wyjazdem dostałem meila od jakiejs dziewczyny że jest z mazowieckiego że nie bedzie mogła pojechac do Wrocławia wiec moze mi sprzedac bilet 2 kat za 200 PLN

GRILL MASTER
GRILL MASTER
na razie bardzo krotki opis wyjazdu do Lwowa:
- bez paszportu ni hu hu nie przejedziecie
- KTO TAM POZWOLIL ZROBIC EURO laugh laugh laugh ?!

I see dead people
I see dead people
na razie bardzo krotki opis wyjazdu do Lwowa:
- bez paszportu ni hu hu nie przejedziecie
- KTO TAM POZWOLIL ZROBIC EURO laugh laugh laugh ?!

Ty serio?
Tak jak Smuda nie wiedział, że może zrobić zmiany?

laugh

Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, wHiTe_StAr, ANZELMO, burbon), 2,941 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,784
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025