|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie wypady bocznych obroncow? jeden rajd piszczka, prawie sie udalo, bo lewy szurnal grzywka pilke ale na tym rozpoczynamy i na tym niestety konczymy boenisch to dla mnie = smuda, nic wiecej tylko ona mogl powolac bolca, ktory od 1.5 roku nie dotykal pilki wawrzyniak z pewnoscia gorzej by nie zagral perla mocna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wciaz nie kumam, czemu wszyscy furcza na szczesnego? 1na1, to sie ZAWSZE konczy albo faulem albo bramka, ewentualnie filmikiem na yt pod tytulem "worst football miss ever"  Szczęsny dla mnie zjebał gola i w dużej mierze zapracował na karnego ... dla mnie nie powinien już powąchać murawy qwa a co miał zrobić szczęsny dostał typa sam na sam najbliższy obronca 5 m do greka ? co miał zrobić wpuścić i nóż się uda odrobić ? Fakt 1 bramka to zerowa komunikacja przy tej drugiej sytuacji ,mam wrażenie ( ale mogę się mylić ) ,że za późno ruszył do piłki i Grek zdążył ją przejąć ... tu jego błąd jest dyskusyjny ale bardzo dobry bramkarz zrobiłby to lepiej
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dlaczego nie było zmiany? Bo nie było Adamiakowej na ławce:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rosja 1X zamyka i under 2.5 rowniez 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ruskie i pepiki po over 2.5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie wypady bocznych obroncow? jeden rajd piszczka, prawie sie udalo, bo lewy szurnal grzywka pilke ale na tym rozpoczynamy i na tym niestety konczymy boenisch to dla mnie = smuda, nic wiecej tylko ona mogl powolac bolca, ktory od 1.5 roku nie dotykal pilki wawrzyniak z pewnoscia gorzej by nie zagral perla mocna  Bitnap , nie do końca się z Tobą zgadzam , Boenisch do przodu wychodził lepiej niż Piszczek ... z tyłu było dużo gorzej , Rybus następny do posadzenia na ławce razem z gwiazdą Murasiem
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
przy tej drugiej sytuacji ,mam wrażenie ( ale mogę się mylić ) ,że za późno ruszył do piłki i Grek zdążył ją przejąć ... tu jego błąd jest dyskusyjny ale bardzo dobry bramkarz zrobiłby to lepiej ma bliżej do piłki, jego pole karne, musi zachować się tak by było dobrze. Dał dupy, koniec kwestii.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam Ruskich 1 mam nadzieje że Sborna nie zawiedzie  1:1 ma być  jak Ruskie wygrają to buki mocno oberwą  bo u2,5 Pol i win Rosja mocno dziś było grane..  Jakim cudem jeśli w każdym buku kursy ostro w górę na Ruskich
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruskie bardzo bojowo usposobieni bo widzę że Granat u nich w składzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i doping jak na 55 tys tez powinien byc DUZO lepszy, szanujmy sie kto miał dopingować? ludzie w większości to turyści, którzy wpadli na cole i popcorn, ligowi bywalcy kładą chuj na tą imprezę, w tym ja  Bo na ligę bilet po 20 dyszki a tutaj 2 tysiączki?? Lepiej tacy kibice niż zadymy z meczów ligowych. O kibicach Wisły Kraków już jest głośno w Holandii Wstyd Wstyd Teraz myślą,że Polacy to rasiści. Więc po co tacy kibice na meczu reprezentacji Polski !! ? jeżeli miałbym ciśnienie, to mógłbym i zapłacić 2000 za bilet. Są ludzie, którzy zapierdalają za swoją ekipą po całej Polsce, a nawet Europie czy świecie (zazdroszcze im zapału, bo mnie chyba na takie coś nie byłoby stać, w sensie osobowości), przez cały rok, wydając ogromne sumy, więc z chuja ten argument bierzesz. Poza tym gdzie te zadymy u nas w lidze? Bo chciałbym zobaczyć, tylko za bardzo nie mam okazji  zaraz rozwiniesz przede mną jakąś ckliwą historię z 199x roku  Jeżeli wspominasz o Holendrach, to nie pamiętasz co robiły psy z Wiślakami w Holandii w czasie meczu LE? Zresztą, co nas to obchodzi co o nas mówią? Dlaczego kurwa musimy wiecznie patrzeć jak nas oceniają, wiecznie patrzeć za siebie i lizać po chujach angoli i innych cweli. Może jeszcze jakiś order dla pedała campbella za to, że ostrzegł przed tymi kanibalami Polakami. Niech z tego euro zapamiętają to, że w Polsce nie można się wozić, bo można zaliczyć konkretny wpierdol, to mi wystarczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
howard webb ma zegarek za ok 20K $
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego nie było zmiany? Bo nie było Adamiakowej na ławce:) Adamiakowa podczas krecenia spotu naciągnęła miesień
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
boenisch wychodzil, ale wyrzucic aut w okolicach naroznika boiska, nic wiecej
panowie, no nie opowiadajmy bajek
gra skrzydlami u nas nie istniala, zarowno jesli chodzi o obroncow jak i skrzydlowych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego nie było zmiany? Bo nie było Adamiakowej na ławce:) Adamiakowa podczas krecenia spotu naciągnęła miesień 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
howard webb ma zegarek za ok 20K $ dla niego to tak jak dla nas zagarek za 100 pln
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba trzymac za Czechami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tego nie lykam, dla mnie szczesny z pewnoscia jest baaaaardzo daleko za smuda, jesli chodzi o antybohaterow tego spotkania
ba, przed szczesnym, zdolalbym wymiec conajmniej pol wyjsciowego skladu
srodek pola? on jest qrwa od przytrzymania pilki, uspokojenia sytuacji i podan na skrzydla, atak
gdzie byl nasz srodek? pare raze rozbili dosc niegrozne ataki grekow i na tym koniec
zero kreacji, zero uspokojenia gry, grali jakby pilka parzyla Środka to u nas nie ma i co gorsza nie widać zmienników - jedyna siła to skrzydła no ale prawe śpi a na lewym gra Rybus zamiast Grosika
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego nie było zmiany? Bo nie było Adamiakowej na ławce:) Kuba gadal ze sam wygra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba trzymac za Czechami  niby dlaczego?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|