|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stary, jakie trochę czasu? Żart jakiś kurwa? To jest turniej, a nie wyjazd integracyjny. On miał kilka lat czasu żeby wszystko przemyśleć i grać kim chce, nie ma żadnych kontuzji a Ty o czasie mówisz.
Koleś nie ma zmienników, bo nabrał jakiś Matuschyków, który boiska w II bundeslidze nie powąchał i kibica Celticu - Brożka. Dobrze, że do zmiany w 93' nie doszło, bo może niektórzy nie widzieli tego, ze miala byc zmiana i nie beda sie z tego przyglupa smiac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie ciekawi ten gracz co postawił w Wałbrzychu 120k na polaków - współczuję
http://babol.pl/kat,1025465,title,Postawil-120-000-na-mecz-Polska-Grecja,wid,14101371,wiadomosc.html?ticaid=6e987 ciekawe jest też jakim cudem STS przyjął taką kwotę  Mógł w przerwie konterki puścić na remis i greków. Były tak duże kursy szczególnie na greków że nie musiałby zbyt dużych kwot dawać. No chyba że to co zagrał to był all in ale takim kolesiom co grają all in to ja serdecznie współczuję 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiadomo, ze nie zagral tego nikt za taka kwote. Artykul zasponsorowany.  Wygrana za 120k przekroczyla by pewnie 6-krotnie budzet calej spolki, bo oni problem z wyplata 500zl maja. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no z tym czasem to przegiąłem ... ale nie ma co naciskać go ze zmianami bo zaraz narobi jeszcze więcej baboli ... i namiesza ... podstawowy skład musi sie ogarnąć ... albo odpocząć jak ich Franek zajechał, nie wiem ... nie jestem pewien ... ale myśle pozytywnie ... no ta zmiana w 90 +2 to chyba bez kitu Franek Sobie przypomniał że ławke ma za plecami ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@huge, jak Ty uważasz że nasz mecz i mecz Rosji były na podobnym poziomie to kilka piwek za dużo opróżniłeś,  tego nie napisalem, jak bys byl laskaw zauwazyc. mecz byl oczywiscie szybszy, ale to wynikalo z zalozen taktycznych oby druzyn. jezeli spodziewasz sie podobnego meczu grekow z czechami czy z rosja, to chyba sie zawiedziesz. jesli obejrzysz na spokojnie wczorajszy drugi mecz, to zauwazysz sporo bledow w obronie w obu druzynach. zarowno czesi jak i rosjanie nie sa zadnymi mistrzami. a co do naszej reprezentacji, to w 1 polowie meczu tworzyli naprawde ladne akcje i to chyba sam przyznasz. druga polowa to juz inny temat do dyskusji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie naciskam ze zmianami, bo on ma taki problem, ze nie ma kogo zmienic. Nabral smieci do kadry to niech gra teraz 11 zawodnikami caly turniej (oby nie tylko 3 mecze). Boenisch to jest dramat w ogole, koles jest tak malo zwrotny i wolny ze szkoda patrzec. Bardziej wyglada jakby sie na Najmana szykowal niz na EURO. Slabo to wyglada, ale na szczescie Grecy i Czesi lepiej nie wygladaja, oby sie udalo razem z Rosją wyjść do 1/4. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mi sie wydaje że to nie Franek zjebał , tylko trener Greków dobrze to rozkminił ... tak że Franka zamurowało ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Byl spalony przy nieuznanej bramce dla Grekow ? Ktos moze wkleic video ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byl spalony przy nieuznanej bramce dla Grekow ? Ktos moze wkleic video ? byl. podobno przy golu dla nich tez, ale to mowil jakis spec ze studia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsza polowa w naszym wykonaniu pozytywna, zgadzam sie. Szczegolnie prawa strona tak jak bylo planowane, ladnie szarpala.
Jestem pewien ze Rosja zdominuje Grekow i jak wcisnie bramke to juz nie wypusci. Co by nie powiedziec, Grecja w ofensywie slaba strasznie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tu pokazali powtorki i komentowali, ze bramka prawidlowa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grecy zagrali zajebiście taktycznie drugą połówkę a Franek myslał że ma 1-0 i 11 na 10-ciu to już w kieszeni ... A grecy sie tak poustawiali że Nasi piłkarze byli bezradni ... plus pare piłek za kołnierz i mało nie przegraliśmy ...
TAKTYKA I Logika i TAK PÓKI ZEGAR TYKA ....
do usłyszenia ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierwsza polowa w naszym wykonaniu pozytywna, zgadzam sie. Szczegolnie prawa strona tak jak bylo planowane, ladnie szarpala.
Jestem pewien ze Rosja zdominuje Grekow i jak wcisnie bramke to juz nie wypusci. Co by nie powiedziec, Grecja w ofensywie slaba strasznie. no wlasnie, jak porownasz nasze pozytywne akcje ofensywne z tymi z drugiego meczu, to wiekszej roznicy nie bedziesz widzial. ba, niektore nasze byly nawet lepsze. problem lezal w utrzymaniu tej gry przez caly mecz. grecja rzeczywiscie slaba w ofensywie, ale potrafi skutecznie wykorzystywac bledy przeciwnika. oczywiscie mozesz napisac, ze nasza reprezentacja jest slabsza od rosyjskiej i grekom bedziem duzo trudniej przeciwko nim, ale o tym sie przekonamy dopiero. ciagle uwazam, ze nasza grupa jest bardzo wyrownana i nieobliczalna i wcale wczorajsze mecze nie zmienily mojej opinii zbytnio
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dlaczego Smuda nie robil zmian ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
92:40 chciał wpuścić Grosika, ale sędzia skończył, więc to nie jego wina... [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego Smuda nie robil zmian ? 1. czerwona kartka dla nas 2. nie wiedział co zmienić za bardzo przy tak ustawionej Grecji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego Smuda nie robil zmian ? bo nie wiedzial, ze mozna zrobic wiecej niz jedna w meczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arszawin wariat co formę dorwał ... trzeba będzie go zatrzymać ... na pewno
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Thx Stasiu - jak by wyrysowac linie rownolegle do pasa trawy to cholera wie czy byl spalony.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|