Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 19 1 2 3 4 5 6 7 18 19
Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by Bzyku
Wkurza mnie, że mieliśmy kilkunastoosobowym składem wszystko przygotowane na mecz. Działka, grill, kupa mięcha, kilka krat browara... tylko jak się dzisiaj okazało telewizor nie chce współpracować z żadną anteną frown

Na ogródku piwnym gdzie często chodzę od raną walczą z tym samym problemem frown

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Mąciciele, ciągle niezadowolone mordy, leni którzy sami nic nie potrafią zrobić ale ciągle narzekają, wielcy "kibice", którzy śmieją się ze zwyczajnych ludzi chcących czerpać radość z Euro, z tego, że europejska czołówka zjechała do Polski, z tego że można na żywo zobaczyć gwiazdy europejskiej piłki, z tego, że Polska jest gospodarzem Euro.

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by dragon
Mąciciele, ciągle niezadowolone mordy, leni którzy sami nic nie potrafią zrobić ale ciągle narzekają, wielcy "kibice", którzy śmieją się ze zwyczajnych ludzi chcących czerpać radość z Euro, z tego, że europejska czołówka zjechała do Polski, z tego że można na żywo zobaczyć gwiazdy europejskiej piłki, z tego, że Polska jest gospodarzem Euro.

bardzo ciesze sie z tego, że jesteśmy gospodarzem Euro natomiast fakt,że gramy w tych mistrzostwach wkurwia Mnie na maxa a po dzisiejszych popisach tych pseudopiłkarzy wkurwia jeszcze bardziej puke

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Agassi jesteś pizda taka jak 90% narodu, jak pisał dragon.... kurwa przy 1:0 FT srał byś w gacie jak hoooj laugh

A
A Offline
Originally Posted by hunters
Agassi jesteś pizda taka jak 90% narodu, jak pisał dragon.... kurwa przy 1:0 FT srał byś w gacie jak hoooj laugh

powiesz Mi to w twarz posrany debilu ?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
a powie... takie juz uroki internetu frown

marzy mi sie zeby na tym forum byli tylko uzytkownicy szanujacy sie, wkurza mnie to ze tak nie jest i kazdy kazdemu moze pocisnac bez konsekwencji frown

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
WKURWIL MNIE I TO MOCNO SMUDA. a jestem bardzo spokojny :[[[[[[[[[

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Stasiu

Ja tego gościa nie zdzierże wink Gdyby nie czerwień to by ku... żadnej zmiany nie zrobił, woła Grosickiego w 90 minucie a chłopy od 70 sztycha nie robią.
W Grecji nowy bohater, Salpingidis , gol, wywalczony karny, bramka ze spalonego. Tak się robi zmiany smile

Z
enthusiast
enthusiast
Z Offline
Wkurza mnie że ten pajac na diecie oliwkowo- fetowej karnego nie strzelił. Trochę ostudził by ten cały piłkoszał, a tak jeszcze stado baranów ma nadzieję na wyjście z grupy, bo premier Tusk tak powiedział po meczu, że trzeba dwa mecze wygrać. Z Rosją to na pewno wygrają laugh

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by Stasiu

jak można być spokojnym?!
co im Smuda naopowiadał w przerwie
w pizdu z taką grą

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Stasiowi chodziło zapewne,że zazwyczaj jest bardzo spokojny. Mnie również wku.. Smuda i jego brak zmian, a najlepiej skomentował to Lewandowski - gdy dziennikarze idąc torem Smudy zapytali go,czy zjadła ich trochę presja, odpowiedział im - jaka presja? Za dużo sił włożyli w pierwszą połowę więc w drugiej im zabrakło... - więc ja się pytam, po ch.. Ci rozgrzewający się, skoro z nich Smuda nie korzysta?????????

I see dead people
I see dead people
To co Smuda odjebał- brak zmian- to jakaś masakra ... nie wiem, gość się chyba spalił psychicznie, Muraś i Ludo lub Rybus byli do zmiany od 65 minuty, a Wolski i Grosicki daliby czadu ... a tak mamy w pape od Sowietów i z Czechami mecz o wszystko, a wiadomo jak takie mecze się kończą ....

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by [T
-error]To co Smuda odjebał- brak zmian- to jakaś masakra ... nie wiem, gość się chyba spalił psychicznie, Muraś i Ludo lub Rybus byli do zmiany od 65 minuty, a Wolski i Grosicki daliby czadu ... a tak mamy w pape od Sowietów i z Czechami mecz o wszystko, a wiadomo jak takie mecze się kończą ....

Nie nadaje się koleś i trzeba to głośno powiedzieć. 30% kadry to ludzie, którzy nic nie aktualnie prezentują (dwaj panowie B.),a powołania dostali z sentymentu tego frajera-trenera. Napastnika z prawdziwego zdarzenia mamy tak naprawdę jednego tylko, reszta ogląda te "spektakle" w TV.
A najbardziej wkurzające jest to, że mamy wielką imprezę w Polsce, pierwszy i prawdopodobnie ostatni raz, niesamowitego farta w losowaniu i nie potrafimy tego wykorzystać. W meczu otwarcia prowadzimy 1-0, mamy jednego chłopa więcej na boisku, a po przerwie zaczynamy grać na utrzymanie wyniku...
A po meczu w mediach mówi się, że wszystko OK, dobrze, że nie przegraliśmy... Smuda powiedział z kolei, że mecze otwarcia to zawsze remis... i trzeba grać dalej i zacząć wygrywać. Ale czy kurwa my nie mogliśmy tego trendu zmienić???
Smuda nie przynoś więcej wstydu i wyp.... DYSCYPLINARNIE !!!

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Panowie a czego my się spodziewaliśmy? Smuda dostał w gratisie awans do ME, i robi to co każdy jego poprzednik - daję d...

Ja tylko czekam na te "cudowne" komentarze o naszej polskiej myśli szkoleniowej, które zapewne niebawem wygłoszą mądre głowy (czyt. Engele, Piechniczki itp)

A
old hand
old hand
A Offline
Smuda to dobry trener, bo ma niezły warsztat, ale selekcjoner nie. On się ośmieszył udziałem w reklamie, stwierdzając, że każdy może być powołany. Na trenera drużyny narodowej trzeba się nadawać, a to zajęcie przerasta Smudę, choć czasem mam wrażenie, że za dużo wokół niego podpowiadaczy. Smuda w fatalny sposób prowadzi selekcję.

Autor: Piotr Świerczewski

Coś w tym jest...

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Mielismy taka fajna strefe kibica... frown

A
A Offline
Originally Posted by rcsade
Panowie a czego my się spodziewaliśmy? Smuda dostał w gratisie awans do ME, i robi to co każdy jego poprzednik - daję d...

Ja tylko czekam na te "cudowne" komentarze o naszej polskiej myśli szkoleniowej, które zapewne niebawem wygłoszą mądre głowy (czyt. Engele, Piechniczki itp)

szczerze
od Smudy niczego poza jak mówisz daniem dupy
ale od piłkarzy spodziewałem sie, że dosłownie będą gryźć glebe, zajebią sie na tym stadionie by wygrac ten mecz, że po meczu nie będa mogli ustać na nogach po morderczej walce.............wtedy nawet przy takim wyniku byłby dla Nich szacun a tak to sorry ale puke

AVE LAZIO
AVE LAZIO

A7
A7

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dragon

Dokładnie, szczególnie na tym forum robi się to co raz bardziej irytujące. Tutaj niektórzy zachowują się jakby nie ruszali dupy sprzed kompa dlatego tak wszystko krytykują a sport znają tylko z Eurosportu. Co was obchodzą "Janusze" którzy się cieszą z Euro chociaż są laikami w temacie piłki nożnej ? Ty dla każdego innego możesz być Januszem w innej dziedzinie informatyki, gotowania czy inny chuj. Dajcie się ludziom pocieszyć jest święto narodowe organizacja kapitalna zamiast łamać stereotypy Polski to każdy tylko krytykuje. Hipsterzy pierdoleni. "Poprzewracało się w dupach co drugi to 2pac."

A no i Franz mnie wkurwił że nie ma Boruca na Euro i wkurwił mnie jeszcze kac.

Strona 5 z 19 1 2 3 4 5 6 7 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, alfa, forty, rymoholik, Lukasz111, rafal08, latajaca_holenderka, burbon, RKo5, kamel), 1,969 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,549
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025