|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Rosję @2,29 promo śliczne  max remis bedzie z ich strony
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Polska - Rosja i grać na bolszewików to trzeba wstydu nie mieć. Judasze ! 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Na Rosję @2,29 promo śliczne  wstydu nie masz ! widziałeś jak są Rosyjscy piłkarzy przygotowani, a jak nasi? ręka by mi uschła. Ja się podpisuje pod tym co wczoraj napisał Inzaghi, widać już wychodzi natura Żydów z niektórych  co ma natura joska do obstawiania?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Rosję @2,29 promo śliczne  wstydu nie masz ! widziałeś jak są Rosyjscy piłkarzy przygotowani, a jak nasi? NIe ma co się oszukiwać z ruskimi to mamy pozamiatanie ze ho hohoho jaknie potrafimy dobić greków po świetnej grze w pierwszej połowie to nie mam pytań Prawda brutalna ... bety na Rosje i to ostro sercem za naszymi
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Wczoraj jak blackman miał Grecję to go o mało nie zjedli, a dziś bez krępacji gracie kacapów... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa ludzie przeciez my z Rosją nie przegramy a wy o promocjach, moze zarad debil blakman o lokacie jeszce wspomni
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
stary trzeba rozróżńić patriotyzm i kibicowanie od grania betów wiadomo że każdy polak chciał by żebyśmy wygrali euro.....
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Wczoraj jak blackman miał Grecję to go o mało nie zjedli, a dziś bez krępacji gracie kacapów...  Polska - Rosja i grać na bolszewików to trzeba wstydu nie mieć. Judasze !  jak masz miękkie serce, to idź do hospicjum robić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa ludzie przeciez my z Rosją nie przegramy a wy o promocjach, moze zarad debil blakman o lokacie jeszce wspomni Myślisz ze damy radę ? ... jak już pisałem wcześniej wczoraj wszyscy nastawienia byli na wygraną nie wyszło ,z ruskimi każdy pogodzony z wtopą to paradoksalnie nasi remis lub win  coś w tym może byc
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
no bo młody jak Cię na prawdę lubię, tak czasami kompletnie nie rozumie. Przecież postawić mogę, a i tak znając życie znów stracę głos w czasie meczu dopingując naszych.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ja na kacapów nie postawię, a ty rób jak uważasz. Nie chcę myśleć o pieniądzach podczas TAKIEGO meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stary trzeba rozróżńić patriotyzm i kibicowanie od grania betów wiadomo że każdy polak chciał by żebyśmy wygrali euro..... lubię to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja na kacapów nie postawię, a ty rób jak uważasz. Nie chcę myśleć o pieniądzach podczas TAKIEGO meczu. I to chyba najlepsze wyjsćie a jak już stawiać to na naszych tylko po co ma cierpieć serce i portfel ....
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ja na kacapów nie postawię, a ty rób jak uważasz. Nie chcę myśleć o pieniądzach podczas TAKIEGO meczu. faktycznie mamy dwa odmienne zdania. Koniec dyskusji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oranje dzisiaj ostro ,celnie i pewnie 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
wielkie piwo dla John Banda za gol w 92 minucie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślisz ze damy radę ? ... jak już pisałem wcześniej wczoraj wszyscy nastawienia byli na wygraną nie wyszło ,z ruskimi każdy pogodzony z wtopą to paradoksalnie nasi remis lub win  coś w tym może byc Patrząc na to co było do przerwy oczywiście ten remis jest dramatem. Bardzo żałowałem tej kartki dla Greków i bez niej nam świetnie szło. Włoskie gazety musiały na to zwrócić uwagę, bo nam nie wypadało na to zrzucać winę. Chyba jasne że Grecy się lepiej tam czuli, ten mecz moim zdaniem skonczy sie remisem no chyba ze cos wystrzeli.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam, powiezdcie mi co to Betsson znowu wymyslil. Wchodze, patrze, zakladka super kursy: Kombinacja - Super zakłady - Netherlands + Germany : - Czy wymienione wyżej drużyny wygrają swój następny mecz? Jeśli jakikolwiek mecz, w którym biorą udział będzie przełożony lub odwołany to wszystkie zakłady będą nieważne. @3.60 A zwykle kombo, w tym mizernym buku, [email protected]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślisz ze damy radę ? ... jak już pisałem wcześniej wczoraj wszyscy nastawienia byli na wygraną nie wyszło ,z ruskimi każdy pogodzony z wtopą to paradoksalnie nasi remis lub win  coś w tym może byc Patrząc na to co było do przerwy oczywiście ten remis jest dramatem. Bardzo żałowałem tej kartki dla Greków i bez niej nam świetnie szło. Włoskie gazety musiały na to zwrócić uwagę, bo nam nie wypadało na to zrzucać winę. Chyba jasne że Grecy się lepiej tam czuli, ten mecz moim zdaniem skonczy sie remisem no chyba ze cos wystrzeli. Nie wiem mam bardzo mieszane odczucia ... w pierwszej połowie powinniśmy prowadzić minimum 2-0 jak nie 3-0 ... druga połoa koszmar wyszli zupełnie wypaleni ... zamiast przycisnąć greków to czekali i patrzyli jak grecy grali ,a wystarczyło przytrzymać piłkę niech grecy biegają . 2 różne zespoły w jednym meczu ... tak nie można grać . W dodatku ruskie dali wczoraj pokazówkę jak cholera 2 szybkie podania i już pod bramką czechów ... przy naszej obronie może to być zabójstwo i wynik dramatyczny dla nas
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|