|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
nie ma co ruzac tych mistrzostw jak takie kimioty jak dania pokonuje holandie to tylko podziekowac i nic wiecej  kmioty o czym ty do nas rozmawiasz zagrali doskonale zawody niech smuda sie uczy taktyki od dani zreszta on nawet janko muzykanta nie przeczytal jakby holendrzy nie strzelali slepakami +2karne ktore powinny byc, skonczylo by sie jak wczoraj rosja czechy, mieli wiecej szczescia tak naprawde, tyle.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Koleś lokate obwieścił na forum bukmacherskim Nie używam tego słowa zbyt często ale znalazłem LOKATE! Kurs 1,10 na to że Dania nie wygra do zera. Holandia jest tak mocna że nie ma tak naprawdę szans żeby przegrała z Danią, a tym bardzie do zera. Dania osatatni raz z Holandią wygrała w 67r. ale i tak straciła przy tym dwie bramki, ogólnie to był to jedyny mecz który wygrali z Holendrami. Dodatkowo Dania w tym roku nie straciła bramki tylko w jednym meczu bramki i było to z Korea Południową, a i tak nie strzelili w tym meczu gola. Czy jest chociaż cień szansy żeby Dania wygrała, a ktoś z takich zawodników jak Van Persie czy Robben nie strzelili nawet bramki, dla mnie nie ma.
Typ: Dania nie wygra do zera @ 1,10 Mooregames eksperci z FB 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zespół bez charakteru ci Holendrzy,
ładnie mnie przewieźli, nie wiem po co dokładałem 1x w trakcie... A co ja mam powiedzieć win oranje do HT over 1,5 HT FT -1 oranje i jeszcze na livie oranje +1HC powieźli mnie jak taczkę gnoju przy tylu okazjach i chyba 3 setkach ....  nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem!! mysl co grac w kolejnym meczu by odkuc kase?? ja wlasnie mam rozkmine 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
qrwa 2012 rok studio tvp na poziomie przedszkola
ginekolog ,pisarz i aktorka rozmawiaja o pilce
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie ma co ladnego babola odstawili holendrzy narazie zawodnicy arsenalu graja przeciwko nam van persi i nieszczesny bedzie jeszcze ktos?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem!! mysl co grac w kolejnym meczu by odkuc kase?? ja wlasnie mam rozkmine  Ja pocisłem all in Niemców win FT ... jak wpierdoli 2 faworyt grupy w tym samym dniu to nie mam pytan i przestaje grać .... na Euro
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koleś lokate obwieścił na forum bukmacherskim Nie używam tego słowa zbyt często ale znalazłem LOKATE! Kurs 1,10 na to że Dania nie wygra do zera. Holandia jest tak mocna że nie ma tak naprawdę szans żeby przegrała z Danią, a tym bardzie do zera. Dania osatatni raz z Holandią wygrała w 67r. ale i tak straciła przy tym dwie bramki, ogólnie to był to jedyny mecz który wygrali z Holendrami. Dodatkowo Dania w tym roku nie straciła bramki tylko w jednym meczu bramki i było to z Korea Południową, a i tak nie strzelili w tym meczu gola. Czy jest chociaż cień szansy żeby Dania wygrała, a ktoś z takich zawodników jak Van Persie czy Robben nie strzelili nawet bramki, dla mnie nie ma.
Typ: Dania nie wygra do zera @ 1,10 Mooregames  niech gra wiecej peffek po @ 1.1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niemcy -1 + Argentyna
Jak to nie wejdzie to nie stawiam więcej tego euro (do jutra)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Portugalia X2 jak to nie wejdzie pora zrobic przerwe...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma co ladnego babola odstawili holendrzy narazie zawodnicy arsenalu graja przeciwko nam van persi i nieszczesny bedzie jeszcze ktos? arshavin ... rosicki ... 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Szczęsny zawalił przy pierwszej bramce, ale trzeba mu oddać, że przytomnie faulował, gdyby nie to Grecy strzeliby na 2:1
tak faul, czerwona i karny, ale zawsze szansa, że tego karnego się przestrzeli, co miało miejsce wczoraj.
także decyzja b. dobra
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ginekolog ,pisarz i aktorka rozmawiaja o pilce wczoraj było dobre trio - Kurzajewski, Daniec, Zielińska 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Po dwóch dniach widzę ludzie już wymiękają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszlo NIemcy over 1,5 @2.10 i trzymamy kciuki!
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ginekolog ,pisarz i aktorka rozmawiaja o pilce wczoraj było dobre trio - Kurzajewski, Daniec, Zielińska  i Hołdys 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
gosciu mial dobrego pewniaka nie jego wina ze van persi kaleczyl strasznie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem!! mysl co grac w kolejnym meczu by odkuc kase?? ja wlasnie mam rozkmine  Ja pocisłem all in Niemców win FT ... jak wpierdoli 2 faworyt grupy w tym samym dniu to nie mam pytan i przestaje grać .... na Euro ja mysle nad niemcami ft albo over 2.5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typ: Dania nie wygra do zera @ 1,10 Mooregames eksperci z FB  Tak to jest jak się opiera swoje typy wyłącznie na statystykach 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|