Przekonasz się po 18 że mecz będzie do jednej bramki, ja juz to wiem teraz.
A co masz jakiś nowszy soft w swojej niż my ?
jak tak to podziel sie zrobie upgrade i też będę wiedział wcześniej jakie wyniki padną
Ja nie wiem jaki wynik będzie może i 0-0( wczoraj Holendry tez byli o wiele lepsi a mimo to przegrali, przez fatalna skuteczność), napisałem tylko jaki według mnie ten mecz będzie miał przebieg, Hiszpanie zdominują słabych Włochów, Nie porownujmy potencjału możliwości obu drużyn, no chyba że Włosi strzelą bramkę z jakiejś kontry i postawią autobus, to wtedy mogą nawet wygrać.
Jak narazie euro można podsumować tak jedna niespodzianka dzienie i jeden faworyt wygrywa .
POlska była typowana twardo do wygranej przez wielu fachowców skończyło się remisem . Ruskie mieli wygać i rozjechali rywala .
Oranje wczoraj mega faworyt i wpierdol Niemcy zgodnie z planem chodź po ciężkim meczu
Czyli mecze o 18:00 przynoszą zaskakujące rozszczygnięcia
Także dzisiaj może być podobnie .. HIszpanie bardzo faworyzowani ,Włosi bardzo nie doceniani .
Oczywiście te porównania tak pół serio
Ale osobiście nie sądze aby Hiszpania doszła daleko .
Niedoceniane ekipy pokazują ze bedą się liczyć Dania ,Portugalia pomimo przegranej zagrali bdb, a jest jeszcze Chorwacja o której cicho a ma prawie cała 11 to zawodnicy czołowych klubów europy , Szwedzi którzy też swoja namieszają i powalczą ( i widzę ich wyjscie z grupy ) . Także faworyci to tylko na papierze boisko pokazuje zupełnie inną rzeczywistość .
raiders, wczoraj odkules sie grajac niemcow "all in" pochwal sie ile postawiles na nich??
Irlandia DNB
tak nieco się wróciło ale i tak lekkie plecy . Za grubo poszło na oranje w 4 betach więcej takich błędów nie popełnie
Szału nie było bo bet za ost. setkę
oby dzisiaj było lepiej
ja tez chcialem pograc all in...ale w ostatniej chwili powstrzymalem sie i pogralem za 300zl... i rowniez zakonczylem dzien na - ;/
mam nadzieje,ze dzisiaj lepiej pojdzie... na razie nie mam zielonego pojecia jak ugryzc te mecze. za to jutro Szwecja pogralem juz teraz ,poniewaz kursy leca coraz bardziej
raiders chooje wieszales na gomeza a tu prosze booom z banki i szkopy 1-0
i dalej będę bo zdanie o nim mam jakie mam jedna bramka tego nie zmieni choć przyznaje ze ładny gol ,ładnie się poskładałdo strzału . Ale miał w meczu 3-4 okazje wykorzystał tylko jedną , nogami dalej nie umie grać ... jak ma piłkę przy nodze to się o nią potyka
Smuda Spytany o to, czy wyjściowa jedenastka na mecz z Rosją będzie się różnić od tej ze spotkania z Grecją, odparł: "Nie będzie wiele zmian. Może jedna. Piłkarze są zmęczeni, ale mamy jeszcze trzy dni. We wtorek wszyscy będą w dobrej formie. W Rosji gra wielu doświadczonych zawodników, ale my się ich nie boimy. Dlaczego mielibyśmy się bać? Gramy przecież u siebie" - wyjaśnił.
Piłkarze zmęczeni, zajechał niektórych, niektórych wziął bez formy, człowieku ogrnij się bo toniesz
raiders chooje wieszales na gomeza a tu prosze booom z banki i szkopy 1-0
i dalej będę bo zdanie o nim mam jakie mam jedna bramka tego nie zmieni choć przyznaje ze ładny gol ,ładnie się poskładałdo strzału . Ale miał w meczu 3-4 okazje wykorzystał tylko jedną , nogami dalej nie umie grać ... jak ma piłkę przy nodze to się o nią potyka
80 bramek w 2 sezony dla Bayernu więc...drewnem nie jest na pewno
Niemcy bardzo slabo wczoraj, a portugalia tradycyjnie na wielkiej imprezie nic nie gra najgorszy mecz mistrzostw poki co gol dla niemcow fartowny , te dosrodkowanie poszloby w pole gdyby nie reka obroncy