|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
France - England może ov. kartkowy ...?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie dzis Francuzi za pare jednostek 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
gdzie mozna oficjalnie spr ile bylo autow wczoraj w meczu irlandia- chorwacja? Na oficjalnej nie widzę nic o autach. Tutaj [ livesports.pl] coś jest; wyrzuty z autu 26:23 dla Irlandii. Ale jak to się ma do stanu faktycznego to nie wiem 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
France - England może ov. kartkowy ...? Też mi sie wydaje, że to dobry typ...ciezko bedzie Anglikom powstrzymac Nasriego Benzeme i Riberiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
England (probable) : Hart, Johnson, Terry, Lescott, Cole, Milner, Gerrard, Parker, Oxlade-Chamberlain, Welbeck, Young. France (probable) : Lloris, Debuchy, Mexes, Rami, Evra, Cabaye, Diarra, Malouda, Nasri, Ribery, Benzema.
Moze by rozne wyhaczyc. Anglicy bede grali sklrzydlami na pewno. Do tego Ribery u Francuzow. Pare wyblokow po strzalach z dystansu i z 10 roznych powinno sie odliczyc. Jaka linia ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i z 10 roznych powinno sie odliczyc. Jaka linia ? pewnie 10,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francja + Szwecja x 2 6/10  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
9.5 jednak linia na cornery
Chyba wrto wreszcie zagrac na 6 zmian. U Angoli mam 2 bankowych do zmiany i u Francuzow takze.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
przed chwila wrocilem z fortuny, braciakowi obstawilem szwecje i francja 1x za 100 zl, a za mna klient w garniaku i za 1500 zl na X w meczu polska-rosja, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
France - England może ov. kartkowy ...? Scott Parket - get booked - 1.85 (Tobet) Zakład na kartkę w fazie grupowej. Wszystko wskazuję, że pomocnik Tottenhamu będzie miał miejsce w podstawowej jedenastce Anglii pod nieobecność Lamparda. Wychodził w 11tce w towarzyskich potyczkach z Holandią, Norwegią czy Belgią, gdzie nawet w tych 3 spotkaniach zarobił jedno żółtko. Grajek gra ostro, często przerywa akcję faulem. W mojej opinii warte zagrania. Liczę, że zakład będzie rozstrzygnięty już dzisiaj. Unibet kartkę Parkera w samym meczu z Francją wycenia na 2,5.. --- żabojady dnb też dosyć odważniej, mimo że serducho za angolami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po analizie zdecydowanie over 9.5 kornerow w meczu Francuzow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po analizie zdecydowanie over 9.5 kornerow w meczu Francuzow podziel sie swoja analiza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
France - England może ov. kartkowy ...? Scott Parket - get booked - 1.85 (Tobet) Zakład na kartkę w fazie grupowej. Wszystko wskazuję, że pomocnik Tottenhamu będzie miał miejsce w podstawowej jedenastce Anglii pod nieobecność Lamparda. Wychodził w 11tce w towarzyskich potyczkach z Holandią, Norwegią czy Belgią, gdzie nawet w tych 3 spotkaniach zarobił jedno żółtko. Grajek gra ostro, często przerywa akcję faulem. W mojej opinii warte zagrania. Liczę, że zakład będzie rozstrzygnięty już dzisiaj. Unibet kartkę Parkera w samym meczu z Francją wycenia na 2,5.. --- żabojady dnb też dosyć odważniej, mimo że serducho za angolami mam to samo. kibicuje anglikom ale postawienie kasy widzi mi sie bardziej na francuzow...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anglia zagra skrzydlami, czego dowodem jest wyjscie w 11 mlodego Chamberlaina, ktory uwielbia rajdy. Do tego Young, ktory niby jest ustawiony za Welbeckiem, ale tez bedzie gral bardziej na lewym skrzydle. Wszystkie pilki beda grane na napastnika MU. Do tego cala druga linia Anglikow obdarzona dobrym strzalem. U francuzow sytuacja podobna. Na skrzydlach Ribery i Nasri, ktorzy beda bic pilke na Benzeme.Do tego obydwie reprez graja 4 obroncow i boczni wlaczaja sie do ataku
Troche ciasno bedzie na lewym skrzydle Anglikow, gdzie moze byc 3 zawodnikow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po analizie zdecydowanie over 9.5 kornerow w meczu Francuzow uważacie że naprawdę można analizować takie coś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
France - England może ov. kartkowy ...? Scott Parket - get booked - 1.85 (Tobet) Zakład na kartkę w fazie grupowej. Wszystko wskazuję, że pomocnik Tottenhamu będzie miał miejsce w podstawowej jedenastce Anglii pod nieobecność Lamparda. Wychodził w 11tce w towarzyskich potyczkach z Holandią, Norwegią czy Belgią, gdzie nawet w tych 3 spotkaniach zarobił jedno żółtko. Grajek gra ostro, często przerywa akcję faulem. W mojej opinii warte zagrania. Liczę, że zakład będzie rozstrzygnięty już dzisiaj. Unibet kartkę Parkera w samym meczu z Francją wycenia na 2,5.. --- żabojady dnb też dosyć odważniej, mimo że serducho za angolami mam to samo. kibicuje anglikom ale postawienie kasy widzi mi sie bardziej na francuzow... również do Was podbijam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/marek-saganowski-pilkarzem-legii-warszawa,1,5157280,wiadomosc.html  pytanie do obcykanych w temacie: Urban kupił czy Walter? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francja - Anglia +72 Zostanie najwięcej razy sfaulowany Ribéry, F (Francja) 2,05 Young, Ashley (Anglia) 2,65 Ta sama kwota 4,50 Co sądzicie o postawieniu na Franka? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Francja - Anglia +72 Zostanie najwięcej razy sfaulowany Ribéry, F (Francja) 2,05 Young, Ashley (Anglia) 2,65 Ta sama kwota 4,50 Co sądzicie o postawieniu na Franka?  gdzie taki zaklad
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anglia zagra skrzydlami, czego dowodem jest wyjscie w 11 mlodego Chamberlaina, ktory uwielbia rajdy. Do tego Young, ktory niby jest ustawiony za Welbeckiem, ale tez bedzie gral bardziej na lewym skrzydle. Wszystkie pilki beda grane na napastnika MU. Do tego cala druga linia Anglikow obdarzona dobrym strzalem. U francuzow sytuacja podobna. Na skrzydlach Ribery i Nasri, ktorzy beda bic pilke na Benzeme.Do tego obydwie reprez graja 4 obroncow i boczni wlaczaja sie do ataku
Troche ciasno bedzie na lewym skrzydle Anglikow, gdzie moze byc 3 zawodnikow ciekawie to rozkminiles  skusilbym sie,ale niestety bah nie ma roznych w ofercie... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|