znaczy ja tylko wnioskuję, że to będzie ten sam sektor co Grecy siedzieli czyli D9 i D8
prawdopodobnie tak, ale ich bedzie zdecydoiwanie wiecej wiec ciekawe jak to sie rozlozy.
jesli chodzi o doping to nie mamy z nimi szans, jak sie rozejrzalem na meczu z grekami kto obok mnie siedzi to masakra, jacys aktorzy serialowi z klanow i naszych milosci to kto ma tam kibicowac
co zjebał nigdy się chyba Anglicy nie doczekają porządnego bramkarza
LOL. Bez szans.
wlasnie tez sie dziwie, ze obwinialja niektorzy Jozka
tylko tyle ze wpuscil pile w "krotki" rog
o wiele wieksza plame dal Given
Moim zdaniem bramkarz z ponad 200 meczami w Premier League powinien taki strzał obronić, chociaż z 2 strony to jego pierwsze mistrzostwa, o ile pamiętam na MŚ w 2010 r. nie zagrał ani minuty.
też jakoś jestem spokojny o jutrzejszy wynik... na boisku Polska 2-0, ale różnie może być podczas pomeczowej dogrywce na ulicach Wawy
Myślę ze zadnej pomeczowej dogrywki nie będzie ... UEFA już ma na oku Ruskich po ich wybrykach we wrocławiu i myśle ze słów na wiatr nie bedą rzucać przy takiej imprezie . Jak ruskie coś wiwiną może ich spotkać bardzo sroga kara .
to bylby ultra idiotyzm karac druzyne za burddy kibicow po za stadionem
już nie raz drużyna cierpiała przez kibiców czy to klubowa czy to reprezentacja . Znasz jakiś inny skuteczny sposób ?
Twoim zdaniem UEFA ma tolerować bydło z Rosji co to nie umie się zachować ?!