|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Prosiłbym o wsparcie dla mojej znajomej biorącej udział w konkursie kulinarnym. Uczestnicy wysyłają swoje przepisy, a zwycięzcą zostanie osoba która będzie posiadała najwięcej komentarzy pod swoim dziełem wygrywa. Dodanie komentarza zajmie maksymalnie kilkanaście sekund, więc każdy głos ważny. Oto treść wiadomości: Hej. Mój przepis przeszedł do finału „Konkursu z papierem SAGA”, gdzie główną nagrodą są warsztaty kulinarne z Marcinem Budynkiem. Jeśli choć odrobinę podoba Ci się to, co robię na moim blogu, zagłosuj proszę na mój przepis (tzn. wpisz komentarz pod zdjęciem). Konkurencję mam mega silną i będzie dość ciężko, więc każdy komentarz jest na wagę złota:-) Jeśli masz ochotę, podaj tą informację dalej i zachęć inne osoby do głosowania- będzie mi baaaaaardzo miło:-) Z góry- dziękuję!!!! Czekoladowy chillout [ natoobe.pl] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dodam tylko, że komentarze można dodawać na samym dole stronki podanej w powyższym mailu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zrobione  Powodzenia
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ze tak zapytam - myslicie ze tam IP sie zapisuje i organizator ma w nie wglad ?;) Bo widze, ze komentarze mozna pisac i pisac;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem szczerze, że nie wiem jak jest ze sprawdzaniem IP, ale wydaje mi się, że w razie pewnych nieścisłości, gdyby liczba głosów z jednego adresu była nadmierna, mogą chyba to cofnąć lub niezaliczyć.
Dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
POLECAM PROGRAMIK TOR BROWSER.....ZA KAZDYM RAZEM INNE IP 
|