|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Może jeszcze nie doszło. Jak mi się powiedzie w mojej misji to zrobię zlot w Przysuchej jeśli nie będzie za późno i będziecie chcieli.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
wlasnie sprawdzalem,zwrotu zaliczki nie mam. Nie ma zaliczki bo nie było remisu 2:2 Hiszpanów i kasa została u buka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ściema i tyle
gośc niby poważny, ma prace, od tygodnia 30zł niepotrafi wysłać, a był na internecie, co się robi w 10 sekund,
nie mój cyrk, nie moje małpy
ale chcial coś wykombinowaćmoim zdaniem
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Bo tak widzę każdy narzeka i nie komu się zabrać za to, wszyscy chętni ale na gotowe. Ja jestem w trakcie poważnych zmian i nie mam czasu wszystkiego doglądać. Sprawa z Kretowinami wygląda tak. W wybranej lokalizacji nikt o nas nie słyszał, w dwóch pozostałych lokalizacjach nikt o nas nie słyszał - czy są tam inne domki, nie wiem - nie znam miejsca. W każdym razie rezerwacja tam gdzie miał być zlot - nie istnieje i to jest fakt niepowtarzalny. Zaliczki zapewne będą iść tygodniami w końcu jak widać chłop nie ma głowy teraz do takich rzeczy. Pewnie zapomni jak o rezerwacji. Jeśli chcecie zlot to podaje możliwości wyboru: a) Oława - http://meteor-turystyka.pl/nadlesnawoda-bystrzyca,bystrzyca.html (wynajem minimum 7 dni, ale może da się zrobić na 4 dni) b) Burzenin sportowa osada - http://www.sportowaosada.pl/c) można również próbować w tych nieszczęsnych Kretowinach coś szukać Termin taki jak był 5-8 lipca. Jeśli ktoś ma inne pomysły to proszę bardzo się nie krępować. Może nawet ktoś poważny ma ochotę to zorganizować?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Widzę chętnych już brak.
A zwrot dotarł do osób zainteresowanych od fenomena?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja z chęcią bym się wybrał na kolejny zlot, lecz niestety nie w tym terminie  Jak teraz nie wypali to mam nadzieję, że kolejna data będzie bardziej przystępna. 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
A zwrot dotarł do osób zainteresowanych od fenomena? nie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pisałem, że złodziej, chciał oszukać to .... nikomu nie ufaj  na to wychodzi, dobrze, że tak mało ludzi udało mu się oszukać pewnie kiedyś odeśle te 30zł, ale kiedy 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Poszła dzida, tyle w temacie.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Poszła dzida, tyle w temacie. Cendruś, zorganizowałbyś zlot. 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Poszła dzida, tyle w temacie. Cendruś, zorganizowałbyś zlot.  u Nalepy i Byliny na Szafarni w Gdańsku haha, all inclusive. Tylko zaliczka 2 stówy  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cendrus a przypomnij kogo Ty wydymales na kase, bo za duzo ostatnio tych walkow i juz nie kojarze ...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
tak z ciekawości, dostali wszyscy zwrot zaliczki od organizatora tegorocznego zlotu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cendrus a przypomnij kogo Ty wydymales na kase, bo za duzo ostatnio tych walkow i juz nie kojarze ... w fortunie zrobił akcje i dzida 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Cendrus a przypomnij kogo Ty wydymales na kase, bo za duzo ostatnio tych walkow i juz nie kojarze ... w fortunie zrobił akcje i dzida  W Betako, które zbankrutowało już dawno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzeba bylo nie krasc, to moze do dzisiaj byliby na rynku...
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Trzeba bylo nie krasc, to moze do dzisiaj byliby na rynku... Kraść? To nie jest złodziejstwo. Błąd pracownika, to jest równowartość tego co 80% robi tutaj na forum i szuka błędów bukmachera w wystawianiu kursu...też powinniście pisać maila do i informować o takim błędzie, a nie obstawiać to i jeszcze po zdarzeniu od razu wypłacać i pózniej mieć pretensje i płakać na forum jak wypłatę wstrzymują.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Trzeba bylo nie krasc, to moze do dzisiaj byliby na rynku... Kraść? To nie jest złodziejstwo. Błąd pracownika, to jest równowartość tego co 80% robi tutaj na forum i szuka błędów bukmachera w wystawianiu kursu...też powinniście pisać maila do i informować o takim błędzie, a nie obstawiać to i jeszcze po zdarzeniu od razu wypłacać i pózniej mieć pretensje i płakać na forum jak wypłatę wstrzymują.  CO ?? Buk to nasz główny rywal, i toczymy z nim walkę a Twoja sytuacja jest kompletnie 180% inna, bo miałeś świadomość że nie winna pracownica wydała źle, jakbyś miał chodź trochę szacunku i honoru to byś inaczej zrobił, było minęło ale nic w przyrodzie nie ginie.
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
lato minęło , szkoda że ze zlotu nic nie wyszło, nawet już nie umiemy sie zorganizować na 2 dni by sie piwka razem napić 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|