|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"4. Bonus musi być obrócony minimum 6 razy w dowolnych zakładach w serwisie Zakładów Sportowych Betsafe przy kursie całkowitym kuponu minimum 1,50 zanim bonus będzie mógł zostać wypłacony lub wykorzystany w produkcie innym niż Zakłady Sportowe."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja zagralem i na razie ma 0%
ale co mamy inne wesje regulaminu ?? U mnie 6 a u ciebie 12
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wnerwiający ten bukmacher i to konkretnie. Zrobilem dzis depozyt, zagralem za cala wplate z pozytywnym rezultatem. Proponowali mi bonus, ale nie skorzystalem z ofery. Chodzilo o te 50% od wplaty. WYgralem, wiec pomyslalem wyplace kase i co? Dostaje informacje, ze konto trzeba zweryfikowac. Ostatnio weryfikowalem jesienia i facet napisal mi, ze konto weryfikuje sie jeden raz. Teraz ponownie prosba o przeslanie dokumentow. Przeslalem, wszystkie zatwierdzono. I co? Kazda wyplate mi anuluja. Wplacalem przez Skrill i tak tez chce wyplacic. Trzecie podejscie do wyplaty i trzecia anulacja. Ktos z was mial podobnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wnerwiający ten bukmacher i to konkretnie. Zrobilem dzis depozyt, zagralem za cala wplate z pozytywnym rezultatem. Proponowali mi bonus, ale nie skorzystalem z ofery. Chodzilo o te 50% od wplaty. WYgralem, wiec pomyslalem wyplace kase i co? Dostaje informacje, ze konto trzeba zweryfikowac. Ostatnio weryfikowalem jesienia i facet napisal mi, ze konto weryfikuje sie jeden raz. Teraz ponownie prosba o przeslanie dokumentow. Przeslalem, wszystkie zatwierdzono. I co? Kazda wyplate mi anuluja. Wplacalem przez Skrill i tak tez chce wyplacic. Trzecie podejscie do wyplaty i trzecia anulacja. Ktos z was mial podobnie? mialem podobnie, musisz poczekac na weryfikacje, dopiero po jej zakonczniu bedziesz mogl wyplacac kase...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do weryfikacji potrzebne są 2 dokumenty ze zdjęciem, weryfikują bardzo szybko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do weryfikacji potrzebne są 2 dokumenty ze zdjęciem, weryfikują bardzo szybko. i dokument potwierdzajacy adres zamieszkania... ps. przy 2 weryfikacji (1 z miesiac wczesniej)czekalem chyba z 2 dni
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Tak tez mi powiedziano, ze weryfikacja moze potrwac 48h. Jednak kiedy loguje sie na konto i sprawdzam status to stan dokumentow mam na zielono, wszytsko zatwierdzone. Czyli jak rozumiem zweryfikowali pozytywnie. Wyslalem fakture z adresem zamieszkania, skan dowodu i skan ze skrilla. Wszystko jest ok, zatwierdzone. No chyba, ze dzial finansowy jeszcze tego nie zatwierdzil. Odczekam te 48h i zobacze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale co mamy inne wesje regulaminu ?? U mnie 6 a u ciebie 12 w mailu i na stronie mam napisane 6x bonus, a jak dam ta zakladka Bonusu to 12x :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A propos weryfikacji.
Zaczynają mnie drażnić werefikacje danych adresowych przy pomocy scanu opłaconego rachunku w postaci fizycznego druku.
Wysłełem elektroniczną fakture za telefon w formacie PDF i odrzucili bo musi być papier.
Przecież są takie czasy,że wiekszośc ludzi za wyjątkiem dziadków,rencistów,emerytów opłaty robi przelewem z konta bankowego,ponieważ jest taniej(za darmo),wygodniej i bezpieczniej.
Teraz specjalnie będe musiał wydrukować fakturę i iśc do agencji finansowej,żeby dostać pieczątkę. Czym to się różni dla buków od elektronicznej faktury,do której można też podpiąć w PDF-ie wyciąg z tej transakcji z historii konta. Totalny bezsens!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaden buk ani proom takiej faktury jak dotad nie przyjal wiec nie narzekaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale co mamy inne wesje regulaminu ?? U mnie 6 a u ciebie 12 w mailu i na stronie mam napisane 6x bonus, a jak dam ta zakladka Bonusu to 12x :| czyli nas oszukali bo licza x12 a mialo byc x6
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba im to wyslac , niech nie robia ludzi w balona [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam to samo ,też wychodzi mi razy 12 ! Albo się jebnęli,albo przy dużyej ilości pobranych bonusów o fakcie nie informując zwiększyli o 100% obrót. Nie jest to niemożliwe.
Ogarnę się trochę i napierdalam na czat.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
kolega nie otrzymal bonusu z tego linka wyzej i promo kodu: MECZ. Jest opcja dostepna tylko 100, a powinno byc 200. support nie umie zaradzic. prosze o pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Agent (x): "proszę się nie sugerować tym co jest widoczne w bonusach" Agent (x): "obrót wynosi 6 razy" Agent (x: "i jak pan go dokona bonus będzie uwolniony"
Obrót zrobiony, kasa wciąż zablokowana. Podbiłem na czat i ta sama osoba pisze mi dzisiaj, ze obrót x12 :| Ale przesłała sprawe do działu promocji, napisze jak mi odpisza.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Zdecyduj sie bo na innym forum napisales tak bonus nie jest dopisywany z automatu!!! ani też nie ma go w zakładce : DOSTĘPNE BONUSY. Trzeba wchodzic na live chat i pytac... dopisuja po jakims czasie manualnie. Mozecie cos z tym zrobic? Kolejny kolega  Dzis jest niedziela i osoby zajmujace sie tym nie pracuja .Na razie Ty jedyny piszesz ze nie jest z automatu a korzystalo juz troche osob Jak kolega nie otrzymal to niech kolega tu to napisze.Z Toba juz nie prowadze dalszej dyskusji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyjaśniłem na czacie. Przyznali się do błędu. Bonusem trzeba obrócić 6 razy ,ale depozytem też 6 razy. Gdybym to wiedział to wpłaciłbym tylko 100 zł! Tak to muszę teraz ryzykować za sporą stawkę.
W ramach rekompensaty zaproponowali drugi bonus manualnie dopisany do konta. Jedno jest pewne,że 12 razy to prawda i tego nie zmienią. Trzeba jednak się upomnieć o kolejny bonus.Jak się nie odezwiesz to prawdopodobnie nie dostaniesz rekompensaty za błąd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Agent (Agata): "panie Dariuszu w ramach rekompensaty za błędnie wystawiony warunek obrotu bonusem możemy Panu zaoferować drugi bonus w wysokości 50 PLN z mniejszymi warunkami." 06/17/2012 01:00:41PM Agent (Agata): "Jednakże będzie musiał Pan dokonać obrotu zarówno pierwszym jak i drugim bonusem." 06/17/2012 01:01:29PM Dariusz: "nA TYCH SAMYCH WARUNKACH CO PIERWSZY?" 06/17/2012 01:02:13PM Agent (Agata): "Zatem pasek postępu pokazuje jaka część bonusu obrócił już Pan w naszym serwisie,." 06/17/2012 01:02:28PM Agent (Agata): "W tym momencie widzę wykonany bonus na 37,7%" 06/17/2012 01:02:46PM Agent (Agata): "Bonus należy obrócić 6 razy kwotę bonusową oraz 6 razy kwotę wpłaty." 06/17/2012 01:02:47PM Dariusz: "Co to oznacza błędnie wystawiony warunek obrotu bonusem?" 06/17/2012 01:02:52PM Agent (Agata): "Czyli razem to 12 razy."
Czyli wszystko jasne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie to samo, musze zrobić obrót x12 ale zaproponowali bonus 50zł.
Troche nie fair, wpłacałem kase gdy wyraznie miałem napisane 6x, wczoraj na czacie pani mi to potwierdzila, a dzisiaj taki zonk.
W tym momencie cierpieć muszą gracze, a powinna osoba odpowiedzialna za ten błąd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uprzejmie informuję, że podczas tłumaczenia oferty bonusowe wkradł się błąd i błędnie wpisano warunki obrotu bonusu. Obrót bonusem wynosi 12 razy czyli poprawne są informacje na Pana koncie gracza.
W związku z naszym błędem i żeby wynagrodzić Panu zaistniałą sytuację możemy dodać do Pana konta drugi bonus w kwocie 48 PLN z obrotem x3 po kursie 1.5. Nie możemy zmniejszyć Panu obrotu aktualnego bonusu. Jeżeli jest Pan zainteresowany takim rozwiązaniem wystarczy skontaktować się z nami poprzez live chat lub email i drugi bonus zostanie dodany do Pana konta.
Mamy nadzieję, że będzie Pan zadowolony z takiego rozwiązania problemu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|