|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Te filmiki to SMUDA powinien puscić naszym na 15 min przed meczem  mnie przed PC motywują a co dopiero goscia który ma zagrać w tym meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 miejsce? Przecież tam również jest mecz o awans I co zakładasz ze grecja wydyma ruskich 2-0 ...... W garbate aniołki też wierzysz ? nie szukajmy na siłe niespodzianek ruskie dobrze kalkulują wiedzą o co grają ,NIemców bedą unikać jak ognia . Jak by dzisiaj Ruskie odpadły bedzie to fenomen na całą histore ME CO grecy pokazali w obu meczch na ME .... nie wiele z pierwsze połowy w obuspotkaniach (Polska ,Czechy) grecji poprostu na boisku nie ma gdyby nam dopisało nieco więcej szczęscia w pierwszej połowie to znami też by grecy przegrali i z ruskimi bylo by o pietruchę . Owszem matematyczne szanse na awans mają ,sądze ze w pierwszej połowie ruskie dwie wcisną rozbiją ich szybkimi podaniami na wolne pole. Kalkulacja jest prosta RUskie wygrywając mają 1 miejsce w grupie bez nerów, bez oglądania się na drugi mecz koniec kropka. Jeśli wierzysz w Greków i ich wygraną graj grubo 4.20 $$$$$$$ Nie wierze ale widzę że nie dopuszczasz do siebie możliwości niespodzianki. Grecja nie wyjdzie w ostatnim meczu tak jak Irlandia czy Szwecja które już straciły szanse tylko powalczy na całego. Co do spotkań Greków z nami i Czechami. Przypomnę Ci że to nas Grecy zdominowali w drugiej połowie i to oni byli bliżej zwycięstwa, zmarnowali karnego. W meczu z Pepikami strzelili prawidłowego gola z tym że sędzia odgwizdał spalonego więc wyniki Greków nie do końca oddają prawde I jeszcze napisze coś aby było jasne, nie pisałem tego aby się z Tobą przepychać więc jeżeli masz zamiar pisać teksty w stylu "Jeśli wierzysz w Greków i ich wygraną graj grubo 4.20 $$$$$$$" to lepiej nie odpisuj w ogole. Sam rozważam Rosjan jednak nie sądze że będzie to tak łatwe zwycięstwo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze Unibet znow robi prezenty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o czy tu mowa na moje oko kabany puscili mecz z polakami na x .. grali na polgwizdka.. z grekami przycisna ich do sciany i wynik wydaje sie sprawa jasna..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze Unibet znow robi prezenty  Euro 2012 - Group Stage Performance Liczba bramek strzelonych przez ten zespół Ukraina > Grupa D 0-2 1,35 3-4 3,25 5 lub więcej 30,00 mega 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wierze ale widzę że nie dopuszczasz do siebie możliwości niespodzianki.
Co do spotkań Greków z nami i Czechami. Przypomnę Ci że to nas Grecy zdominowali w drugiej połowie i to oni byli bliżej zwycięstwa, zmarnowali karnego. W meczu z Pepikami strzelili prawidłowego gola z tym że sędzia odgwizdał spalonego więc wyniki Greków nie do końca oddają prawde
I jeszcze napisze coś aby było jasne, nie pisałem tego aby się z Tobą przepychać Wierzę w niespodzianki tam gdzie są możliwe nie szukam ich na siłe tak jak Ty starasz się to zasugerować  Nikt się z Tobą nie przepycha zasugerowałeś niespodzianke odpisałem graj Greków co cię uraziło? Zwykła dyskusja wymiana poglądów od tyle z mej strony . A morały to praw matce w domu czy ma Ci odpisywać /odpowidać czy nie . Peace 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie korzystac poki jeszcze mozna 
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
widze Unibet znow robi prezenty  Euro 2012 - Group Stage Performance Liczba bramek strzelonych przez ten zespół Ukraina > Grupa D 0-2 1,35 3-4 3,25 5 lub więcej 30,00 mega  no ale co tu jest value?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze Unibet znow robi prezenty  Euro 2012 - Group Stage Performance Liczba bramek strzelonych przez ten zespół Ukraina > Grupa D 0-2 1,35 3-4 3,25 5 lub więcej 30,00 mega  no ale co tu jest value? jak to co przeciez Ukraina ma juz 2 bramki w grupie , na to ze nie strzeli z Anglia Uni daje 2.80 i pewnie gdzies znajdzie sie jeszcze wiekszy kurs na to ze nie strzela wiec masz czysty zysk, jeszcze kurs 30 w razie jak by im sie udlo 3 gole strzelic tak na zwrot stawki:)
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
Ja równiez dopuszaczam brak zwycięstwa Rosjan , a to właśnie dlatego że Rosja narazie to "jedzie" na opinii z meczu z Czechami i wysokim wyniku , a tak naprawde wszyscy co ogladali mecz wiedzą że to nie było tak jednostronne widowisko jak wynik wskazuje ( np podobny wynik Hiszpanów z Irlandia , ale jakże inny mecz ) , dość powiedzieć że to czesi mieli np więcej strałów , ale to HISTORIA , Przeciwko Polakom , rosjanie juz tak nie błyszczeli i nie jest przesądzone że podobna gra wystarczy na Greków a Grecy hmm , wiedzą o co grają , szanse na awans pozostają i w mojej ocenie mogą dać radę , w piłkę grać potrafią , to już pokazali . Dodatkowo skłaniam się ku małej teorii spiskowej : skoro Polska ma awansować ( w co powszechnie inwestorzy wierzą ) to możliwa niespodzianka w meczu Rosjii ( bo kto to wszystko będzie wypłacał ? , jak pójdzie po prostej 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. Może mi ktoś kumaty wyjaśnic dlaczego 2-2 daje awans hiszpanii i chorwacji nawet przy 3 bramkowej wygranej Włochów ? Pewna osoba spiera się ze mną, że Włosi awansują niezależnie od wyniki drugiego meczu jeśli wygrają różnicą 3 bramek właśnie.
O awansie decyduje :
a) Wyższa liczba punktów zdobytych w meczach pomiędzy zainteresowanymi drużynami;
b) Różnica goli zdobytych w meczach pomiędzy zainteresowanymi drużynami;
c) Wyższa liczba goli zdobytych w meczach pomiędzy zainteresowanymi drużynami.
punkt b byłby wtedy na korzyść Włochów, więc jak to w końcu jest?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Ponieważ Irlandia nie jest zainteresowana drużyną i 10-0 Włochów nic im nie da.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
już mnie oświeciło ;)dzięki za odpowiedź  zgłupiałem jak mi ten gość to napisał, bo wszędzie trąbią, że 2-2 daje awans tym i tym a on to neguje...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie dlaczego w toto-syfie nie ma jeszcze wyniku Francja-Ukraina...rozliczonego :/ ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|