Ktoś miał okazję obejrzeć Premeteusza? Dzisiaj byłem na seansie i na dobrą sprawę film nie jest zły, ale chyba oceny na niektórych serwisach zbyt wysokie, bo prawda jest taka, że film ten ma się nijak do całej sagi Aliena i sporo mu brakuje by choć trochę zliżyć się do wcześniejszego dzieła Scott'a
odwal się Chamie wrzucam co polecam, bez zbędnych ą ę
Wtorek po świętach 8/10 Rumunia, 2010, film gadany, bez wartkiej akcji, problem zdrady w małżeństwie ze średnim stażem. dla mnie bomba. Dwunastu 8/10 Rosja, 2007, jw., sowiecka wersja 12 gniewnych ludzi. Ale jak ruskie zrobią filma to nie ma chuja we wsi. Wszystko zostaje w rodzinie 7,5/10 Angielska czarna komedia na b. przyzwoitym poziomie z doborową obsadą. Człowiek Który Gapił Się Na Kozy 8/10 2009, USA, doborowa obsada, antywojenna groteska pełna absurdalnej gadki, w której dżordż klunej robi z siebie idiotę. Wymyk 9/10 Genialny Więckiewicz. Wschodnie zabawy 9/10 prosty obraz bułgarskiej młodzieży z marginesu. starszy brat faktycznie się zaćpał niedługo po zdjęciach, a szkoda bo miał potencjał.
Ruby i Quentin to para złodziejaszków. Ruby to typ macho, który nie lubi tracić czasu na gadanie. Quentin zaś jest sympatycznym naiwniakiem i urodzonym pechowcem. Pewnego dnia ich drogi schodzą się we wspólnej celi więziennej na oddziale dla psychicznie chorych. Ruby zostaje aresztowany za kradzież ciężarówki z pieniędzmi. W dodatku ściga go żądny zemsty gangster Vogel właściciel cennego auta i mąż uwiedzionej przez Ruby'ego kobiety. Poczciwy Quentin bierze uparte milczenie towarzysza za dowód sympatii i postanawia mu pomóc.
Polecam do obejrzenia w niedzielne po południe, dodam iż główne role grają Gérard Depardieu oraz Jean Reno.
Wschodnie zabawy 9/10 prosty obraz bułgarskiej młodzieży z marginesu. starszy brat faktycznie się zaćpał niedługo po zdjęciach, a szkoda bo miał potencjał.
Witam, poszukuje nazwy filmu, który oglądałem niedawno, a kompletnie wypadł mi z głowy tytuł. Film produkcji azjatyckiej w którym ojciec rozwodnik wychowuje syna, pewnego razu gubi go w salonie gier (lub przed pójściem do niego) i okazuje się, że to porwanie. Potem poznaje wspólniczkę porywacza i porywa jej dziecko. Tamten zostawia upuszczoną krew chłopca w wyznaczonych miejscach w celu szybszej wpłaty kaucji. Kojarzy ktoś ?
Dobrze, ze w koncu wypuszczaja Suits i Wilfreda, bedzie co ogladac, bo BBT sie skonczyl poki co, Spartakus rowniez Thx za info, bo rowniez zapomnialem.