- Po meczu z Czechami ciężko będzie dojść do siebie. Po raz kolejny nie sprostaliśmy wielkiemu turniejowi. Wiemy, że daliśmy dupy. To boli najbardziej - mówi obrońca polskiej reprezentacji Marcin Wasilewski po ostatnim spotkaniu Biało-Czerwonych na EURO 2012.
CHyba jedyny honorowy gościu w tej reprezentacji. Co do murawskiego to przecież parodia piłkarza, tak można wyglądać będąć zawodowym piłkarzem???
Po meczu, jeden z wychodzących ze stadionu powiedział mniej więcej coś takiego, że "trzeba było sprzedać bilet i wracać przynajmniej by się coś zarobiło" Wesoło nie jest.
tez to slyszalem nikt nie chcial do wywiadu podejsc
...i tak 11.09.2012r. pojawimy się na jednym ze stadionów w Polsce by cieszyc się z wygranej z Mołdawią POLSKA!!! i bajka pt. POlska Piłka Nożna dalej będzie trwała!
Murawski moze zajebal przy bramce ok ale panowie duzo osob ma do niego pretensje ale powiedzmy ze to trener go powolal i wystawil na ostatni mecz do skladu stracil pilke po ktorej kontra i padal brama moze jest slabszym pilkarzem ale co mial powiedziec trenerowi ze nie podola zadaniu? kazdy chcial przynajmniej sprobowac swoich sil na takim turnieju
ja osobiscie do Murawskiego nie mam pretensji stracil pilke kazdemu to moglo sie przytrafic a ze akurat padlo na niego tak los przewidzial a juz nie pamietacie jak szczesny zajebal bramke z Grecja grala cala druzyna i cala druzyna odopwiada za wynik!
- Po meczu z Czechami ciężko będzie dojść do siebie. Po raz kolejny nie sprostaliśmy wielkiemu turniejowi. Wiemy, że daliśmy dupy. To boli najbardziej - mówi obrońca polskiej reprezentacji Marcin Wasilewski po ostatnim spotkaniu Biało-Czerwonych na EURO 2012.
CHyba jedyny honorowy gościu w tej reprezentacji. Co do murawskiego to przecież parodia piłkarza, tak można wyglądać będąć zawodowym piłkarzem???
dla mnie Murawski to jest identyczny pilkarz jakim swego czasu byl w reprezentacji ukrainski Lewandowski tzn, wszystkie podania do tylu, wolny kolkowaty nie wznoszacy do gry zupelnie nic, to jaki piach gral pokazywal od pierwszego meczu a kozlem ofiarnym zostal mlody Rybus ktory po meczu z Grekami nawet nie podniosl sie z lawki rezerowych zeby sie rozgrzewac, Obraniak nie wiele lepszy, jedynie co mu nawet wychodzilo to te wrzutki z wolnych a pozatym zero pozytku i wspolpracy