|
|
old hand
|
|
old hand
 BZ WBK od 20 przelew na MB wisi jako niewykonany  Pora się wynosić do innego Banku 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
A co Wy się tak upierdoliliście tego Janusza ? Weźcie znajdźcie sobie jakieś inne imię, może np. Wacek czy coś, bo Janusze dają radę. Sam Janusz Wam to mówi :-) w naszych kregach to funkcjonuje jako Andrzej a nie Janusz, ale szczerze mowiac nie mam pojecia skad sie to wzieło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co Wy się tak upierdoliliście tego Janusza ? Weźcie znajdźcie sobie jakieś inne imię, może np. Wacek czy coś, bo Janusze dają radę. Sam Janusz Wam to mówi :-) Balladę o Januszku widziałeś? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ogladalem rano jeszcze raz końcówkę meczu ESP-IRL tylko po to by posłuchać tych wspaniałych śpiewów Irlandczyków i niesamowicie wqrwiali mnie te dwa bełkoczące jak stare baby z targowiska pojeby (tzw. <puke> komentatorzy) Krwa w takich chwilach trzeba po prostu zamknąć jadaczkę i po prostu słuchać, jakoś komentatorzy C+ mają tę świadomość i potrafią wysiedzieć chwilę czasu w ciszy podczas relacjonowania EPL i przykładowo słynnego You'll never walk alone...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
bez kitu ale z tym Andrzejem to macie racje. U mnie w rodzinie jest z 4, wiec w gosciach przy obiedzie sa jaja. A ballade o Januszku powinien kazdy zobaczyc, chociaz jeden odcinek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ESP over 1,5 do HT a ci qwa 1-0 od 4' i klkanaście okazji na bramkę i 1-0 HT  , Druga połowa 49' golana 2-0 .... noż qwa ustafffka 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Polscy kibole 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
 Dimitrov za kupe gówna jaką zagrał w 9 gemie 2 seta 
|
|
|
|
|
|
|
parafrazując słowa Wójcika "gramy kurwa bez trenera" jebany Dyzma
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Sowieckie skurwysyny i lokata 50%, że wyjdą z grupy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spac nie moge praktycznie codziennie musze przelezec w lozku te 1-2 zeby zasnac i jeszcze taki jeden gosc na forum 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
"Nic się nie stało Polacy nic się nie stało " kretyńska przyśpiewka zidiociałych lemingów  a wczoraj na stadionie we Wrocku 5 tys Czechów , skutecznie zagłuszało 35 tys przebierańców
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie najbardziej wkur........ proba przekucia tej kleski na sukces  czy tak trudno miec jaja i powiedziec otwarcie ze to byla KATASTROFA  w calej historii pilki noznej nie bylo tak slabej grupy a my w niej kur.... zajmujemy ostatnie miejsce ale ch... z tym wazne zeby sobie lemingi podmuchaly w wuwuzele 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Nic się nie stało Polacy nic się nie stało " kretyńska przyśpiewka zidiociałych lemingów  a wczoraj na stadionie we Wrocku 5 tys Czechów , skutecznie zagłuszało 35 tys przebierańców nie bede sie znizal do Twojego poziomu, trzeba było tam być, a nie tylko liczyc zlotowki od sprzedanego piwa. bez odbioru.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
"Nic się nie stało Polacy nic się nie stało " kretyńska przyśpiewka zidiociałych lemingów  a wczoraj na stadionie we Wrocku 5 tys Czechów , skutecznie zagłuszało 35 tys przebierańców nie bede sie znizal do Twojego poziomu, trzeba było tam być, a nie tylko liczyc zlotowki od sprzedanego piwa. bez odbioru. zgadzam się  (nie kupione u ELDO)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Ojro a co Ty o tym wszystkim myslisz ?? Ja jestem wkur.......... na maxa znow dalem sie oszukac jak kur... amator a wierzylem z calego serca ze tym razem bedzie inaczej ale trzeba bylo wiecej pier.... o Biedronce i Adamiakowej jak mozna tak sie skompromitowac a wydawalo sie ze los robi wszystko zeby nam sie udalo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Nic się nie stało Polacy nic się nie stało " kretyńska przyśpiewka zidiociałych lemingów  Jeszcze mi kurwa mow co mam spiewac sobie, meczu pewnie nie ogladales bo mililitry piwa zliczales, a jedyne z wczoraj co pamietasz to to co kibice spiewali po meczu.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
"Nic się nie stało Polacy nic się nie stało " kretyńska przyśpiewka zidiociałych lemingów  a wczoraj na stadionie we Wrocku 5 tys Czechów , skutecznie zagłuszało 35 tys przebierańców nie bede sie znizal do Twojego poziomu, trzeba było tam być, a nie tylko liczyc zlotowki od sprzedanego piwa. bez odbioru. byles ? ja bylem, spiewalem, ale i tak jestem zniesmaczony :/ kurwa bylo tak blisko a wczorajsza gra to była tragedia niestety :/ 90% winy naszeo zjebanego treneiro :/ wkurwial juz od poczatku ale kazdy czekal na ten ostatni mecz... i sie zesrało :/
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
@Inzaghi78 u mnie spore rozczarownie poczynaniami Naszych po HT... nie jesteś sam co wierzył i dał się ponieść emocjom (z drugiej strony fajna rzecz, patrzeć jak można szybko coś zrobić dla jakiejś sprawy, patrz: Zimoch i jego flaga). Ale nie ma co teraz kurrr... i chu... na NAszych. Ja tam już nie mogę doczekać się el.MŚ z Angolami na Narodowych... SPORT NEVER STOPS  zawsze na pełenjjj kurrr...!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rzuciliscie sie na Eldo a ma racje zenująco słaba grupa a my w pierwszych dwoch meczach i w drugiej polowie wczorajszego bronimy remisu  powinnismy przejsc do historii gdzie te druzyny smudy ktore gonily wynik
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|