Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 19 1 2 7 8 9 10 11 18 19
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
najbardziej kretynski moment tych ME byl gdy miliony skretynialych lemingow rajcowali sie remisem z ruskim ,remisem ktory nam prawie nic nie dawał a ruscy byli ewidentnie do dobicia w drugiej polowie (ale bylo bronienie nic nie dającego remisu)

Bonus: Unibet
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Ojro
@Inzaghi78

u mnie spore rozczarownie poczynaniami Naszych po HT... nie jesteś sam co wierzył i dał się ponieść emocjom (z drugiej strony fajna rzecz, patrzeć jak można szybko coś zrobić dla jakiejś sprawy, patrz: Zimoch i jego flaga). Ale nie ma co teraz kurrr... i chu... na NAszych. Ja tam już nie mogę doczekać się el.MŚ z Angolami na Narodowych...

SPORT NEVER STOPS boks zawsze na pełenjjj kurrr...!

to generalnie sie moze i zgadzamy ale tutaj nie ...
dla mnie to banda chu.... bez ambicji i koniec - wszystko im wybaczalem ale miarka sie przebrala bo w grupie pastuchow bylismy posmiewiskiem puke

Irlandia przy 0-4 bardziej cisnela niz my mad

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Doping hmm...
Czesi przy piłce.......słysze gwizdy
Polacy przy piłce ......słysze cesi,cesi
to chyba nie jest kurwa dobrze smirk

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by AGASSI
Doping hmm...
Czesi przy piłce.......słysze gwizdy
Polacy przy piłce ......słysze cesi,cesi
to chyba nie jest kurwa dobrze smirk

PZPN chcial od ultrasów zebrać ludzi na prowadzenie dopingu, o dziwo sie nie zgodzili smile

Koniec Januszowskiego spektaklu, zaraz wpierdul w eliminacjach i juz nawet gwizdac nie bedzie komu

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Originally Posted by ELDORADO
"Nic się nie stało Polacy nic się nie stało " kretyńska przyśpiewka zidiociałych lemingów puke
a wczoraj na stadionie we Wrocku 5 tys Czechów , skutecznie zagłuszało 35 tys przebierańców

Kompletnie się z tym zgadzam.Tego typu pieśni można pośpiewać po jakimś super widowisku okraszonym dramaturgią a nie po kompletnej żenadzie gdzie jeden patrzył na drugiego, drugi na trzeciego i gówno wyszło z tego.
Banda zarabiające krocie potrafiła ośmieszyć 40 mln ludzi do takiego poziomu że nie ma słów co do tego.
Wszystko wydawało się takie piękne aż nie chciało się wierzyć że tak nam się udało wylosować a okazało się że na tle takich drużyn no nie będę kończył...

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Przed chwilą na tvn 24 pokazali 3 rozmowy z Polakami dzisiejsze o wczorajszym meczu:

1: para grali dobrze, dali z siebie wszystko, nie powinnismy miec do nikogo pretensji

2: 1 koleś powinniśmy strzelić w 1 połowie, w 2 przez 20 minut nic no trudnoo, nie udało się (tutaj jeszcze jako tako)

3: znowu para noo trudno, nie udało się, grali dobrze a nagle babka dodaje: ale zremisowali z Grecjąąąąą i z Rosjąąąą nie jest tak źle przecież.

no kur/wica mnie w tym momencie strzeliła, by Was chu/j jasny strzelił pikniki pierdzielone puke puke

H
$
$
H Offline
wkurzyła mnie Polska beznadziejna reprezentacja grająca gorzej od rumuńskich rezerw, stracili kibica na amen czas kupić koszulke Hiszpanów smile

wkurzały mnie przyśpiewki do samego rana debili pl b-cz albo jeszcze lepiej nic sie nie stalo no k debilizm

wkurzają mnie dzisiaj flagi w autach i na balkonach czekają pewnie na 4 mecz grupowy

A
old hand
old hand
A Offline
A mnie wkurwia najbrdziej to, że taki Smuda - trener bez matury za to pośmiewisko. którego byliśmy świadkiem, stał się milionerem...
Skasował 5 dużych baniek (5mln. zł.) bez reklam z Biedronki i nawet nie potrafił z piłkarzami pogadać po meczu, kibiców przeprosić...
Kto się ciulem urodził, kanarkiem nie zdechnie...

Villain
Villain
Originally Posted by tyson
najbardziej kretynski moment tych ME byl gdy miliony skretynialych lemingow rajcowali sie remisem z ruskim ,remisem ktory nam prawie nic nie dawał a ruscy byli ewidentnie do dobicia w drugiej polowie (ale bylo bronienie nic nie dającego remisu)

kto sie jaral ten sie jaral, najbardziej nasz super mega trener, banan mu z mordy nie schodził przy remisie, szczyt jego jebanych mozliwosci !!! :/

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Dokładnie, kibice prędzej by wybaczyli przegraną z Rosją 1-2 (gdyby widzieli że chcieliśmy koniecznie wygrać i atakujemy na całego licząc się z tym że może pójść kontra) niż taki remis.

?
?
http://allegro.pl/koszulka-roberta-lewandowskiego-i2424971778.html

i znowu będzie płacz i zgrzytanie zębów, że wałek poszedł i ludzie lucytują bo licytują a nikt takiej kasy za koszulkę nie wyłoży...

Koszulka wystawiona na aukcji charytatywnej, a ludzie w chuja walą aż "miło" ...

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
kurwa o 4 z poprawin wroiclem a o 6:20 do roboty wstalem ;o
to byl blad

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by Self-Confident
kurwa o 4 z poprawin wroiclem a o 6:20 do roboty wstalem ;o
to byl blad
To miałeś sporo czasu wink
Ja nie zapomne jak po kawalerskim kumpla od razu do roboty poszedłem. Co najlepsze jeszcze z dziewczyny matką wówczas jechałem crazy laugh
W robocie mega ciężko bo praca fizyczna wówczas ale dałem radę. To i Ty dasz cool

Io sono Interista
Io sono Interista
Pogoda się zrobiła to ja na 14:00 do pracy frown
Pewnie jak będę miał na 6:00, to znów będzie jebać deszczem puke

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
w ogóle najlepiej tancze z jakas mloda siksa, zajeboiscie wszystko i mowie jej potem "dobra chodz na kielicha" a ona "ja pana znam, pan mnie angielskiego uczyl" laugh
ja pierdzieleee

Porucznik
Porucznik
Jose - dasz radęcool Musisz wierzyć, że jak przyjdzie I zmiana będzie też dobrze. Ja od razu po pracy wpadam do domu, z lodówki piwo i nad wodę uderzam hura

Self - akcja dobra, trzeba przyznać laugh Sam kiedyś miałem podobne, z tym, że nigdy w nauczyciela się nie bawiłem.

A przy temacie: wkurza mnie wiele rzeczy. W ostatnim czasie najbardziej wkurwi.am sam siebie. To co wyczyniam, co działałem mad

Io sono Interista
Io sono Interista
Kiedyś kumpel tańczy z dupą w klubie, ciemno jak w dupie, ludzi multum, taniec dość ostry macał ją tam po dupie laska też go tam w pewnych miejscach dotykała, dwa ostre tańce, zaprosił ją na drinka, wyszli z tłumu i było tylko - "cześć Ania" - kuzynka jego laugh

Io sono Interista
Io sono Interista
Originally Posted by Platini
Jose - dasz radęcool Musisz wierzyć, że jak przyjdzie I zmiana będzie też dobrze. Ja od razu po pracy wpadam do domu, z lodówki piwo i nad wodę uderzam hura

No to można powiedzieć, że masz idealny plan dnia grin

Gdyby chociaż moja praca była w miarę normalna, ale gdzie tam...obóz pracy jak chuj frown
Duszno w chuj na tym magazynie, na fajkę nie wyjdziesz, bo cie nie wypuszczą... szkoda gadać.

Jeszcze na 14 jest tam tak nudno, że to się po prostu nie da, roboty mało, czas stoi w miejscu i olbrzymi zegarek na ścianie, który cię terroryzuje przez cały dzień frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nic sie nie stalo - nasz hymn narodowy.
[Linked Image]

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Self-Confident
w ogóle najlepiej tancze z jakas mloda siksa, zajeboiscie wszystko i mowie jej potem "dobra chodz na kielicha" a ona "ja pana znam, pan mnie angielskiego uczyl" laugh
ja pierdzieleee

heheheheh mistrz laugh

Strona 9 z 19 1 2 7 8 9 10 11 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, latajaca_holenderka, rymoholik, alfa, 11kera11), 1,985 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,495
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025