|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez problemu zakupiłem 8 biletów na mecz Czechy - Portugalia...a 'inwestorzy' niech opowiadają bajki dalej  a po co kupiłeś 8 biletów?  Ma dużo znajomych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CO jest nie tak. Bilety w koszyku, już płacę kartę i pojawia się komunikat:
Please double check you have filled your card details in correctly, including selecting the right kind of card and ensuring you have entered the issue number (if applicable)
Czy właściciel konta musi być zarazem właścicielem karty? A płacę kartą kredytową z mbanku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę,że priv 'inwestora' zabolał. Idę z rodziną i znajomymi. Poza tym udostępniłem tą wiadomość wielu osobom, że można kupić bilety m.in. z tego forum, jak i na samym forum. Kilku, jak nie kilkunastu użytkowników z forum może to potwierdzić - 2 nawet chciało odkupić, ale ja nie chciałem sprzedać, bo nie kupiłem biletów na handel. ...a Tobie niech gul rośnie dalej. Bez odbioru 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Please double check you have filled your card details in correctly, including selecting the right kind of card and ensuring you have entered the issue number (if applicable)
Czy właściciel konta musi być zarazem właścicielem karty? A płacę kartą kredytową z mbanku. Właściciel konta nie musi być właścicielem karty, sprawdzone. Więc ten probelem odpada.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak zupełnie z innej beczki to myślicie, że skąd te bilety się 'nagle' znalazły? Czy z racji małego zainteresowania federacjami, które zagrają w 1/4 (POR, CZE, GRE, bo Niemców raczej sporo będzie), czy może jakieś zwroty bo ktoś oczekiwał innych drużyn, czy jak?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy właściciel konta musi być zarazem właścicielem karty? A płacę kartą kredytową z mbanku. Tez mialem tak kredytowa nie przechodziła zapłaciłem zwykła mbanku karta z delfinkiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A spotkal kto sie z sytuacja ze nie dostal maila potwierdzajacego na bilety zakupione,Na jedne dostalem potwierdzenie na drugie nie.co z tym zrobic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A spotkal kto sie z sytuacja ze nie dostal maila potwierdzajacego na bilety zakupione,Na jedne dostalem potwierdzenie na drugie nie.co z tym zrobic? A na koncie jak sie logujesz masz widoczne w MOJE BILETY?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie gdzie najlepiej zostawić auto w Warszawie , jade od strony Krakowa żeby jak najszybciej dojechać i powócić i gdzie znajduje sie punkt odbioru biletów w Warszawie??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Punkt odbioru biletów jest przy stadionie, w takich barakach z napisem Centrum Akredytacyjne, od strony Ronda Waszyngtona i Mostu Poniatowskiego. Nie wiem jak z parkingami prywatnymi, ale możesz popatrzeć tu: http://www.ztm.waw.pl/parkingEuro.php?i=9&c=565&l=1Daleko od stadionu, ale dogodny dojazd komunikacją. Na mieście raczej nie ma co zostawiać bo prawie wszędzie są parkometry, a pod stadion i tak nie dojedziesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja zostawiłem na Okęciu. Później tramwajem do centrum i na stadion już prosta droga. Także ze stadion dostać się na Okęcie to też nie jest problem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A spotkal kto sie z sytuacja ze nie dostal maila potwierdzajacego na bilety zakupione,Na jedne dostalem potwierdzenie na drugie nie.co z tym zrobic? A na koncie jak sie logujesz masz widoczne w MOJE BILETY? mam.Juz mi uefa odpisala ze mam zrobic print screena z konta i bedzie ok.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Ja zostawiałem samochód na Targowej, jak najbliżej stadionu sporo miejsc i do tego wolnych, sprawdzone ok. 2h przed meczem później z wyjazdem też nie ma problemu, do wiatraka dojazd bezproblemowy
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Widze, ze czesc postow zostala skasowanych...obiecalem, ze napisze jak z odbiorem. Otoz pod stadionem bilety mozna odebrac w 3 okienkach (jedna kolejka). Miejsca nie mozna wybrac, zapytalem Pani czy bede mial bilety obok siebie (mialem 4 x 3 kat. Por - Cze), Pani powiedziala, ze to losowo i rozie moze sie zdarzyc. Na szczescie dostalem wszystkie obok siebie (natomiast w kolejce mowili, ze osoby przede mna mialy roznie). Skad te bilety - nie wiadomo. Podobno czesc ze zwrotow federacji, czesc trafila ponownie od kibicow, ktorzy sie rozmyslili...Duza ilosc inwestorow moze sie przejechac na tym meczu...niektorzy pewnie znajda naiwnych Czechow albo Portugalczykow...stracic sie pewnie nieda, bo po nominalnej to raczej pojda 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Odnosnie sampochou proponuje zostawic w okolicach Pl. Zawiszy (od Krakowa bedziesz mal w linii prostej). Wiele miejsce parkingowych po godz. 17 (od 18 parkometrow juz nie ma). potem albo spacerkiem jakies 40 minut na stadion (zahaczajac o strefe kibica) albo bezposrednio tramwajem jakies 6-7 przystankow w linii prostej. Okecie odradzam, bo to daleko i chyba nie ma sensu tyle sie tluc komunikacja.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
a co trzeba miec ze soba zeby wydali bilety? dowod osobisty i wydruk maila potwierdzajacego zakup wystarcza?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a co trzeba miec ze soba zeby wydali bilety? dowod osobisty i wydruk maila potwierdzajacego zakup wystarcza? tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A tak zupełnie z innej beczki to myślicie, że skąd te bilety się 'nagle' znalazły? Czy z racji małego zainteresowania federacjami, które zagrają w 1/4 (POR, CZE, GRE, bo Niemców raczej sporo będzie), czy może jakieś zwroty bo ktoś oczekiwał innych drużyn, czy jak? myślę,że to są te bilety które były voucherami od federacji,a że nasze asy nie awansowały to można bilety kupić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na półfinał w Gdańsku trochę kibiców zawita,także myślę że kto zainwestował to nie straci:)
cyt Szacuje się, że z Niemiec przyjedzie co najmniej 20 tys. To jednak wstępne szacunki, a ich liczba może być znacznie większa. W Gdańsku mieszka niemiecka reprezentacja, a do tego mecz odbędzie się w piątkowy wieczór, czyli w weekend. Z Grecji przyjedzie zapewne około 4-5 tys. fanów, tylu ilu było we Wrocławiu czy Warszawie. Choć ze względu na rywala i rangę meczu na krótki urlop nad Bałtykiem może zdecydować się trochę więcej fanów mistrzów Europy z 2004 roku.
Czyli minimum 25tyś gości a będzie pewnie zdecydowanie więcej:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stracić to wiadomo, że nie stracą, ale też interesu życia na tych ćwiartkach nie zrobią. Jeżeli od momentu poznania par ćwierćfinałowych do pierwszego gwizdka ktoś sprzeda bilety za 200% wartości to wg mnie zrobi świetny interes. Widziałem dzisiaj już w paru miejscach na necie że ludzie bez oporów sprzedają bilety po nominałach (i bez żadnych cudów w stylu plus koszt wysyłki), tylko spora część inwestorów z tematu obok jakby dalej w innym świecie żyła...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|