wystawiacie mecze PLFA, moze jakis konkurs z okazji Superfinalu ktory za miesiac na Narodowym? jakies vipowskie 'pakiety' czy nagrody rzeczowe zwiazane z futbolem bo na same bilety warte 30zl nikt sie raczej nie polasi
ile czasu czekaliście na weryfikację konta przed pierwszą wypłatą? w piątek zlecona wypłata, w poniedziałek kontakt w sprawie dokumentów i od razu przesłane wszystko przeze mnie i na razie cicho sza
Wg Tobetu nie wyleciał ani jeden telewizor.. Zakład przegrany
Szalenie ciekaw jestem jak wyglądała w praktyce weryfikacje tego zakładu. Tak się akurat żyzń prikrasna ułożyła, że systematycznie musiałem wydzwaniać do mundurowych z pytaniem "co na mieście?". Odpowiedź jest zawsze podobna: nic albo prawie nic. "A czy to prawda, że...?". Nie wiem/nie odnotowaliśmy żadnych tego typu zdarzeń/a skąd panu o tym wiadomo?/sprawdzimy u kolegów z drogówki...
Reasumując, to chyba nie jest dobry pomysł grać zakłady, które z góry wiadomo, że służą tylko celom reklamowym. Ktoś ma zauważyć, mają trafić do mediów itp. Rozliczając, po zsumowaniu postawionych stawek, firma zawsze wybierze najkorzystniejsze dla siebie rozwiązanie. A udowadnianie im, że było inaczej, to droga przez mękę.
Zgodzę się, że tego typu zakłady są bardziej medialne. Zdecydowanie nie zgodzę się, że bukmacher wybierze najkorzystniejsze dla siebie rozwiązanie. Tutaj obroty to nikłe % a nawet i promile tego co jest grane na chociażby mecze EURO. Bukmacher dokładnie sprawdził owe przypadki opisywane przez media - nie było żadnych zgłoszeń na policję.
Waldemar Fornalik 2.50 Maciej Skorża 3.00 Orest Lenczyk 3.50 Michał Probierz 5.00 Piotr Nowak 5.00 Jerzy Engel 10.00 Paweł Janas 12.00 Henryk Kasperczak 25.00 Zbigniew Boniek 40.00 Czesław Michniewicz 50.00 Dariusz Wdowczyk 200.00