Bełkoczesz jak nawalony od 8 rano bej. Jak będziesz w stanie ponownie rozmawiać po polsku to zapraszam, ale na chwilę obecną musisz jakiegoś tłumacza załatwić.
hehe, brakło argumentów, zawsze możesz powiedzieć, że głosowałem na PiS, bo sam bełkoczesz jak potłuczony
Niestety Irlandczyka wylowili w Brdzie w Bydgoszczy
Jakos nie wierze w to by wpadl do Brdy
Po pijaku , nie znając terenu wcale bym się nie zdziwił gdyby to był zwykły wypadek,,,,aczkolwiek fakt są ludzie którzy napierdalają bo masz inne blachy od samochodu czy mówisz po angielsku....sekcja pokaże , przykra sprawa.
Bełkoczesz jak nawalony od 8 rano bej. Jak będziesz w stanie ponownie rozmawiać po polsku to zapraszam, ale na chwilę obecną musisz jakiegoś tłumacza załatwić.
hehe, brakło argumentów, zawsze możesz powiedzieć, że głosowałem na PiS, bo sam bełkoczesz jak potłuczony
hahaha, nie inaczej, i do tego jakiś bardzo zakompleksiony. No nic będzie się miał okazję wykazać w nowym sezonie, w czasie derbów jaki to z niego wiraszka...
To ponoć ruscy chuligani. Zapewne po ciężkim boju zdobyli tą czerwoną flagę
Debilów nie brakuje wielki polski patriota ubrany w holenderskie szmaty kroi chłopa ze szkopskiej flagi na jego podwórku hehe. Ja bym ładnie poprosił o opuszczenie mojej posesji a potem puścił psa i poszedł po siekierę do komórki . Tylko pewnie by mnie zamknęli bo Polska to nie USA i nas idzie się siedzieć za główkę złodzieja który wtargnął na twój prywatny teren. Do śmieci ostatnio taką reklamę tyskiego wyjebałem jak ruscy mają może to ta.
Lato roku pańskiego 1995r. Mały Jaś z ojcem jadą pociągiem do Zakopanego. Na stacji Kraków Płaszczów słychać gromkie: Jazda Jazda... Nagle mały Jaś krzyczy: -Tato, tato wysiadamy Zakopane górale z ciupagami stoją na peronie.