|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 chociaż z tego jakaś jest/była ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kurwa brac/seppi idioci roku z 3-0 w 2 secie 6-5 swoj serwis na mecz 6-3 w tb i przepierdolic to kurwa szczyt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ula Radwanska po 1.40  to ladnie zaszaleli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 chociaż z tego jakaś jest/była ? jest, jest, ale jak na takie trafienie to niewielka ale to też wina sum jakimi obracałem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 chociaż z tego jakaś jest/była ? jest, jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2012-06-19 20:00 Rodrigo Sanchez (PER) - Juan Ignacio Londero (ARG) Zakład na sety 2:0 ? 3.70 a bwin jeszcze nie rozliczył  wysłałem im ze 20 zapytań  dlaczego nie mam rozliczonego wczorajszego zakładu to zagrozili ze zablokują mi konto  co oni myślą ze są jedyni na rynku ?  oni tez wiedza jaki to byl mecz  , a ogolnie to tylko bet365 (ewent PP) maja te peruwianskie futuresy wiec nie za duzy wybor na rynku, a sa jedynym bukiem, ktory nie robi zwrotow za krecz; co do powodu nie rozliczenia to pewnie za duzo poplyneli 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Bemelmans 3*-1 w czwartym Trzymaj  ! 6-1 w czwartym, 3-1 w meczu  Kolejna peffa dojechała  dużo ich jeszcze masz? ja też chcę skorzystać  Wybacz, byś skorzystał ale spadałem na mecz więc wiesz Pociąg dojechał 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Harrison + Rodd ladna  wpadla 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
co na jutro Panowie  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurs zacheca, gra solidnie ale bez fajerwerkow(Sofia). Ula tez widzialem gra niezle ale nie na tyle aby robic z niej az taka faworytke.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szwedka jest napompowana, mimo spelnienia kwalifikacji olimpijskiej (48 na swiecie), jej rodzimy Komitet Olimpijskie nie wysyla zawodnikow bez szans na medal (pf mastersa to chyba byl wyznacznnik lub cf szlema czy jakos takos) i Sofia jest w dupie, stara sie naglosnic sprawe (twitter, serwisy internetowe itp), bedzie probowac przez itf ale wg mnie do tego przydalby sie wynik; Ulka ostatnio duzo pograla i moze mysli powazniej o Wimbie  nawet nie patrzac na to kurs > 2.5 lekka przesada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szwedka jest napompowana, mimo spelnienia kwalifikacji olimpijskiej (48 na swiecie), jej rodzimy Komitet Olimpijskie nie wysyla zawodnikow bez szans na medal (pf mastersa to chyba byl wyznacznnik lub cf szlema czy jakos takos) i Sofia jest w dupie, stara sie naglosnic sprawe (twitter, serwisy internetowe itp), bedzie probowac przez itf ale wg mnie do tego przydalby sie wynik; Ulka ostatnio duzo pograla i moze mysli powazniej o Wimbie  nawet nie patrzac na to kurs > 2.5 lekka przesada jakbysmy tak nie wysylali to jak malo by naszych pojechalo 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Szwedka jest napompowana, mimo spelnienia kwalifikacji olimpijskiej (48 na swiecie), jej rodzimy Komitet Olimpijskie nie wysyla zawodnikow bez szans na medal (pf mastersa to chyba byl wyznacznnik lub cf szlema czy jakos takos) i Sofia jest w dupie, stara sie naglosnic sprawe (twitter, serwisy internetowe itp), bedzie probowac przez itf ale wg mnie do tego przydalby sie wynik; Ulka ostatnio duzo pograla i moze mysli powazniej o Wimbie  nawet nie patrzac na to kurs > 2.5 lekka przesada jakbysmy tak nie wysylali to jak malo by naszych pojechalo  to jestem ciekawy, ile osob bedzie liczyc ekipa Szwedow na IO  ?
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
dzis dobrze poszło, chociaz sporo niepotrzenbych typow na live zmniejszyło zyski  musze nad soba popracować troche... ATP Eastbourne .............. Darcis w formie dobrej, mysle ze moze wygrać z Matosevicem, ktory powinien juz byc out, gdyby nie olewustwo Gasqueta.. ewentualnie jakis over gemowy, bo tb mozliwy choc jeden Harrison z Istominem to rowniez smierdzi over'em albo tiebreak'iem w meczu.. co do zwyciezcy to bardziej sie sklaniam ku Istominowi, ale Harrison jakos sie przepycha przez te rundy i wole chyba over Kohlschreiber z Seppim ciezki mecz, niby jakis tb powinien byc, ale jakos tego nie czuje.. chyba odpuszcze.. jak juz to blizej Seppiego, bo zdaje sie broni tytulu, a poza tym kurs lepszy no i nie wiem jak, ale Fognini powalczy z Roddickiem  tylko przeczucie, bez argumentow wiekszych.. ale dzis z Ito było podobnie WTA Eastbourne .............. wydaje mi sie, ze Zakopalova moze nakazać sporo biegać Pavluczenkowej i ta w końcu odpadnie (no bo miała już z Hsieh  ) Pironkova-Paszek ciezki mecz, obie wydaje sie ze złapały forme w dobryn momencie, poza tym obie potrafia swietnie grac na trawie.. ciezko o typ.. moze over, ale u kobiet to nie lubie.. chyba blizszy jestem Paszek, bo ciut lepszy serwis wg mnie Kerber-Makarova pojecia nie mam Bartoli-Safarova jakis czas temu (chyba Doha albo gdzies tam) byly lepsze przeslanki na Safarova i mimo duzego betu popartego duzym zaufaniem nie dała rady czeszka.. jutro raczej juz sie nie odwaze na nią..
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
kurwa no przeciez mnie potarga do jasnego skurwysyna chvojka ty kanadyjski skurwysynie oby na ciebie spadla jakas lawina czy Bóg wie co ale ważne byś już nie grał w tenisa, a ty japoński pionku jebany jak można wjebać z emerytem russelem no słabo mi do kurwicy podhalańskiej
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
ATP Hertogenbosch ................. Sijsling z takim serwisem to powinien over'a wykrecic mimo ze naprzeciwko taki dzik stanie Ito-Paire... blizszy jestem Ito, bo przynajmniej jemu nie powinno nic odwalić w trakcie meczu  ale nie wiem na ile Melzer zagrał tak słabo.. zeby to nie zamydliło umiejetnosci Ito.. Serwis Paire dobry, wiec moze jakis over, bo Paire lubi przestoje mieć... seta łatwo wtedy przegrac Vaselina z Pecznerem niby szykuje sie over gemowy i tiebreaki.. ale o ile w Londynie wyniki francuza mnie przekonywały, o tyle tutaj jakoś chyba słabiej gra i troche sie obawiam.. moze niepotrzebnie.. Muller-Malisse dla mnie over gemowy prawie banker, a over 10,5 w 1szym secie to bankierazzo  WTA Hertogenbosch ................. nie chce mi sie juz dzisiaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa no przeciez mnie potarga do jasnego skurwysyna chvojka ty kanadyjski skurwysynie oby na ciebie spadla jakas lawina czy Bóg wie co ale ważne byś już nie grał w tenisa, a ty japoński pionku jebany jak można wjebać z emerytem russelem no słabo mi do kurwicy podhalańskiej ruseel ma dobra wiosne za soba
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
kurwa no przeciez mnie potarga do jasnego skurwysyna chvojka ty kanadyjski skurwysynie oby na ciebie spadla jakas lawina czy Bóg wie co ale ważne byś już nie grał w tenisa, a ty japoński pionku jebany jak można wjebać z emerytem russelem no słabo mi do kurwicy podhalańskiej 
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
generalnie wychodzi mi tak:
Darcis, Zakopalova, Fognini
Malisse over 10,5 1st set