|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BRAWO !!! wjebać seta z Tajwanem   gwiazdeczki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tak wygrają 3-1 i nie stracą w takim meczu punktu. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oby przegrały teraz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oby przegrały teraz  Wygrają 3-1.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przejebałem na tych cipach Polkach kilkaset zł, i to na takim gównie, że wygrają tego jebanego drugiego seta... Przestrzegam - NIE STAWIAĆ na baby! Ale jestem wku... na siebie!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przejebałem na tych cipach Polkach kilkaset zł, i to na takim gównie, że wygrają tego jebanego drugiego seta... Przestrzegam - NIE STAWIAĆ na baby! Ale jestem wku... na siebie!! zrobiłem tak samo 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Przejebałem na tych cipach Polkach kilkaset zł, i to na takim gównie, że wygrają tego jebanego drugiego seta... Przestrzegam - NIE STAWIAĆ na baby! Ale jestem wku... na siebie!! zrobiłem tak samo  Małe pocieszenie, ale ja też:)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie wiem czy też tak macie, ale zawsze jak obstawie na live grubo to sytuacja sie zmienia o 180 stopni.. Tyle czasu mi zajeło zrobienie tych pieniędzy, a przejebałem je w najgłupszy możliwy sposób... Na szczęście były gorsze sytuacje w karierze bukmacherskiej, ale dalej zasady nie stawiać na kobiety i na wyjazdy sie sprawdza...
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
czemu takie wzrosty na ARG ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Marne pocieszenie, że nie tylko ja byłem tak głupi  Też kilka stówek u Was popłyneło?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo rezerwowy sklad polecial...nie ma nikogo z pierwszej szostki jak dobrze pamietam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy też tak macie, ale zawsze jak obstawie na live grubo to sytuacja sie zmienia o 180 stopni.. Tyle czasu mi zajeło zrobienie tych pieniędzy, a przejebałem je w najgłupszy możliwy sposób... Na szczęście były gorsze sytuacje w karierze bukmacherskiej, ale dalej zasady nie stawiać na kobiety i na wyjazdy sie sprawdza... tutaj się kłania "zarządzanie kapitałem" jak zawsze grasz np za 3% kapitału to nawet nie zauważyłbyś takiej wpadki, ot codzienność, wzloty i upadki a tak teraz będziesz mial wyrzuty sumienia, poczucie winy a co gorsza targa Tobą pewnie chęc szybkiego odrobienia straty. Najlepsze jest jednak to że ja też to wiem a i tak przegrałem mase pieniędzy przez takie zachowanie, więc no offence 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a bulgaria dalej bez mateja i trenera?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
a Bułgarzy taka sama ekipa co w meczu z Niemcami ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, taka sama bez Mateya
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Bułgarzy taka sama ekipa co w meczu z Niemcami ? takim samym ale na forum zagranicznym czytalem ze ten jest mecz dla nich jak sparing
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to cuda pewnie beda i overek zeby sobie dluzej pograc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Marne pocieszenie, że nie tylko ja byłem tak głupi  Też kilka stówek u Was popłyneło? nom
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie wiem czy też tak macie, ale zawsze jak obstawie na live grubo to sytuacja sie zmienia o 180 stopni.. Tyle czasu mi zajeło zrobienie tych pieniędzy, a przejebałem je w najgłupszy możliwy sposób... Na szczęście były gorsze sytuacje w karierze bukmacherskiej, ale dalej zasady nie stawiać na kobiety i na wyjazdy sie sprawdza... tutaj się kłania "zarządzanie kapitałem" jak zawsze grasz np za 3% kapitału to nawet nie zauważyłbyś takiej wpadki, ot codzienność, wzloty i upadki a tak teraz będziesz mial wyrzuty sumienia, poczucie winy a co gorsza targa Tobą pewnie chęc szybkiego odrobienia straty. Najlepsze jest jednak to że ja też to wiem a i tak przegrałem mase pieniędzy przez takie zachowanie, więc no offence  Póki gram zgodnie z zasadami zarządzania kapitałem jest OK. Gdy nadejdą emocje, stawianie za grubo, wtedy zaczynają się schody... Kto opanowuje emocje, zwycięża. Szkoda pieniędzy, mój wniosek - nie umiem opanować emocji, nie stawiam w ogóle. A teraz oczywiście Polki rozpierdalają śmieszne Tajwanki..
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Marne pocieszenie, że nie tylko ja byłem tak głupi  Też kilka stówek u Was popłyneło? wogole to jest jakies pocieszenie ze ktos procz ciebie jeszcze udupil kwit? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|