Jest Ronaldo, ale jego jak łysego konia zna cały kolektyw obronny Hiszpanii, za wyjątkiem Alby.
Portugalia dała się Duńczykom zdominować w środku pola, momentami w pierwszej połowie Pepiczki spychali ich do obrony.
Owszem Pepe się wyróżnia, ale już np. taki Alves - żaden pożytek z niego w tym 1/2 po jest wybitnie mało zwrotny, co z tego że świetnie zbierał dośrodkowania Duńczyków czy Holendrów, jak Hiszpanie dośrodkowaniami nie grają...
Portugalia będzie nastawiona na kontry, ale w obliczu tego, że Ronaldo zostanie wyłączony z gry, nie widzę jakiegokolwiek zagrożenia z ich strony.
Środek pola będzie Xaviego, Alonso i Inesty, kto ma im zagrozić?
Meireles? Bardzo przeciętnie gra tutaj, Moutinho? Busquet i Alonso będę zbierać te piłki w zarodku.
Procz tego nie zdziwi mnie jakaś czerwień ze strony Pepe, wszak to mecz podwyższonego ryzyka nie dość, że o prym na płw. Iberyjskim, to jeszcze tylu Barcelończyków tam śmiga.
Niemcy maja mistrza to jest nie mal pewne, boje sie tylko by te nudziarze co psuja piekno futbou nie obronili tytulu bo co jak co szwaby nie potrafia z nimi grac ale mam nadzieje ze juz Portugalia sprowadzi ich na ziemie bo tego sie ogladac nie da
Nuda niech ci bedzie. Ja zycze żebyśmy my w niedalekiej przyszłości mieli chociażby taka ekipe i tak dalej
Jest Ronaldo, ale jego jak łysego konia zna cały kolektyw obronny Hiszpanii, za wyjątkiem Alby.
Portugalia dała się Duńczykom zdominować w środku pola, momentami w pierwszej połowie Pepiczki spychali ich do obrony.
Owszem Pepe się wyróżnia, ale już np. taki Alves - żaden pożytek z niego w tym 1/2 po jest wybitnie mało zwrotny, co z tego że świetnie zbierał dośrodkowania Duńczyków czy Holendrów, jak Hiszpanie dośrodkowaniami nie grają...
Portugalia będzie nastawiona na kontry, ale w obliczu tego, że Ronaldo zostanie wyłączony z gry, nie widzę jakiegokolwiek zagrożenia z ich strony.
Środek pola będzie Xaviego, Alonso i Inesty, kto ma im zagrozić?
Meireles? Bardzo przeciętnie gra tutaj, Moutinho? Busquet i Alonso będę zbierać te piłki w zarodku.
Procz tego nie zdziwi mnie jakaś czerwień ze strony Pepe, wszak to mecz podwyższonego ryzyka nie dość, że o prym na płw. Iberyjskim, to jeszcze tylu Barcelończyków tam śmiga.
Ja ci powiem takt. Taktyke bym zrobil niby pod Cristiano, ale to wabik bedzie Nani z drogiej strony bedzie dzialac. A i stale fragmenty gry plus dla Portugal France se kuzwa podala ale nie Portugala Pany i kuzwa jedziemy ich tak w ich glowie jest pewnie.
całkiem możliwe, że w środowy wieczór będziemy oglądać znajome obrazki
dla mnie to jest piękne widać, że jest mega ambitny , a nie jak ta banda polskich patałachów, która bez żadnych emocji schodziła po meczu z czechami, zaniepokojeni tylko tym czy kasa na koncie będzie sie zgadzać.