|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ta firma jest śmieszna.Uwierz mi ,nie chce mi sie zbyt dokładnie opisywać pierwszej przygody z nią,gdzie wyjebali mi prawidłowo zaklad zawarty 2 godz.przed meczem.
Zakład oczywiście wszedł i nie był grany celowo przez błąd bukmachera.Chodziło o over/under rzutów rożnych.Miałem na over 9,5 czyli w standardzie.
Pamiętaj ,że małe firmy bukmacherskie są jak małe sklepiki spożywcze czy monopolowe. Dzisiaj są ,a jutro ich nie ma.
Dlatego ja w Comeonie,który znalazł się ch....j wie skąd nie zagram już.
Właśnie przez takie sytuacje jakie mnie i Ciebie nie ominęły.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wiadomo jak jest, jak firmy są wypłacalne to się korzysta z bonusa gdy oferują, na dłuższe zakotwiczenie trzeba coś więcej niż dobry kontakt czy znośna oferta. Dziwne to bo nie gram za duże stawki tylko do 1xx zł, wcześniej też dzielili kupony lecz stawka i linia była w porządku więc to olałem. Zobaczymy co tam wymyślą bo w pierwszym meczu 2-0 i szykują się zwroty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze w trakcie meczu kurs minimalnie spadł  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Rozne rzeczy trafiaja sie w kazdej firmie .Wystarczy przesledzic tematy potentatow tej branzy Akurat Comeon [ referencemen.com] to juz nie jest mala firma. Gdy powstali to tez tak myslalem ze kolejne cudo ,ale od tego czasu wiele sie juz zmienilo i ciezko tego nie zauwazyc. Zaloze sie Iwdakuno ,ze jeszcze tam zagrasz  bo na pewnobedzie co raz wiecej promocji tez i dla starych graczy Jak Ci cos zle rozlicza royalflush to daj znac na PW wyjasni sie.Maja juz Polski sklad pracownikow wiec z tym tez nie powinno byc problemu Ich manager na PL tez tu zaglada wiec go to na pewno zainteresuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgłosiłem to wszystko do nich.Szybko się odezwali, napisałem o 20:30 przed meczem odpisali z prośbą o numer kuponów, dam znać jak to ogarną no chyba że jutro meczyk nie wejdzie to sprawa pod dywan 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic nie wskórasz dostaniesz formułkę jako niby wyciąg z regulaminu itd ... Uwierz mi,że nie potraktują Cię za specjalnie.
Olej to ,graj w innych firmach.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wczoraj zagrałem jeden zakład akumulowany na dwa mecze każdy na linie o 1.75 bramek w meczu, kupon był w historii teraz wchodzę na konto a kupon podzielony na 4 osobne na te same zdarzenia z tym że w dwóch kuponach linie po 2.0 każdy mecz, jeden kupon o 1,5 i 2.0 i jeden kupon po 1.5 linie na zdarzenie.WTF? Wszędzie te same kursy, różne linie, ta sama godzina złożenia zakładu  problem gdzie lezy? na pewno drobny w pogrubionym, bo dwa kupony powinny byc na O1.5 i 2.0. czy ze zagrales tego dubla za 18,7, a teraz masz 4 duble po 18,7?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafał chyba wygrałeś zaklad. Bo ja jestem impulsywny i nerwowy i jak wspomniałeś ,dla starych graczy będzie jeszcze nie raz oferta bonusowa.
A ja , jak na bonusy jestem w mecz.pl kusy! Niech ten ich manager zajrzy tu i daje bonus chociażby dla zachęty nawet 10 zł .
Nie chodzi o bonus tylko niech się ktoś z ich firmy zaintersesuje graczami z Polski,że te Polsce nie gra się od przypadku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj zagrałem jeden zakład akumulowany na dwa mecze każdy na linie o 1.75 bramek w meczu, kupon był w historii teraz wchodzę na konto a kupon podzielony na 4 osobne na te same zdarzenia z tym że w dwóch kuponach linie po 2.0 każdy mecz, jeden kupon o 1,5 i 2.0 i jeden kupon po 1.5 linie na zdarzenie.WTF? Wszędzie te same kursy, różne linie, ta sama godzina złożenia zakładu  problem gdzie lezy? na pewno drobny w pogrubionym, bo dwa kupony powinny byc na O1.5 i 2.0. czy ze zagrales tego dubla za 18,7, a teraz masz 4 duble po 18,7? zagrałem jeden dubel za 74.8 zł na linie over 1.75 na każde zdarzenie, a rozbili to na 4 kupony po stawce 18.7 tyle że linie na każdym kuponie są inne tak to wygląda: [ Linked Image] Jaki jest sens grania na O 2.0 jak O 1.5 ma taki sam kurs  Wygląda to tak jakby system odjął z mojej pierwotnej lini po 0.25 i pozaokrąglał do 1.5 oraz 2.0 rozrzucając na cztery kupony, no ale jak wcześniej wspomniałem zawsze sprawdzam po zagranym kuponie czy wszystko się zgadza i wszystko było w porządku w historii (jeden zakład na dubel za 74.8 po liniach 1,75) [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No chyba że to jest prawidłowe a ja czegoś nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przedwczoraj też grałem na liczbę goli Hiszpanii w meczu (o 1,5) + Niemcy-Grecja na Faule co niestety nie weszło za 100zł i widzę kupon też podzielony na 2 po 50zł tyle że w jednym na Hiszpanów jest +1 na drugim prawidłowo + 1.5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Royalflush zamist robić screenshoty to powinieneś przeanalizować sytuacje. Grając dubla na dwa overy 1.75 nie ma innej możliwości niż rozbicie kuponów, na wypadek gdyby w którymś z meczów padły akurat 2 bramki. Zreszta podstawowe pytanie brzmi czy wogle wiesz co oznacza linia 1.75 . Od ręki ci odpowiem co tam - pół stawki jest wtedy na over 1.5 , pół stawki na over 2, i bynajmniej nie oznacza to że był ten sam kurs na over 1.5 i over 2. Stary robisz afere a nie wiesz co grasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może faktycznie zagrałem coś o czym nie miałem pojęcia  Dziwne tylko że kupony na O 1,5 też zostały wcześniej rozbijane na o 1 i normalną linie 1,5.Człowiek zadał pytanie to mu odpowiedziałem (zrobiłem screena żeby wyjaśnić) więc nie świruj że tu jakąś aferę tworze bo piszę chyba normalnym tonem a nie żeby popłakać i wezwać do walki z bukiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Spoko , peace Royal. A ten system rozliczania asianów funkcjonuje od dawna w 10becie i jego wszystkich klonach. Może troche zamotany, ale nie ma w nim żadnego oszustwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
traktowałem to raczej jako pomyłkę, prawdopodobnie będzie to moja skoro jest tak jak piszesz, coś na pewno wpadnie bo skontruje się meczyk po dobrym kursie na zwrot przegranego zakładu na żywo w bet365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i temacik poszedł ładnie. Lubię jak nawet o szczegóły jest aktywna wymiana zdań.
Fajnie jak forum "żyje". Imm więcej informacji tym będzie nam łatwiej. I o to chodzi.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wpłata paysafecard, następnie minimalna dopłata moneybookers i da radę wypłacić na MB ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie a ten screen z mb to czego on ma być? wyciągu z konta z widokiem transakcji wpłaty na Comeon [ referencemen.com] ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgraj screena wchodząc w zakkładkę profil konta na MB. Tam są Twoje dane razem z adresem ,e-mailem i numerem ID konta w Skrill-Moneybookers.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wpłata paysafecard, następnie minimalna dopłata moneybookers i da radę wypłacić na MB ? Da radę .Wpłacałem Paysafe wypłaciłem na MB.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|