Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 68 1 2 3 67 68
#5424882 26/06/2012 13:56
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
tenis

Bonus: Unibet
W
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
W Offline
Pierszy grin
Seppi kasa ale coś słabo obrzygany. Nie jestem w pełni usatysfakcjonowany grin

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Seppi jakimś zdecydowanym faworytem to w meczu z Istominem nie był, szczególnie po popisie z Roddickiem.

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Tomic
GGL
Paire
zopp
Almagro
Kuznetsov
Kubot
De Scheeper

Wozniak
Schavione
Baltacha
McHale
Begu
Lepchenko
Cepelova
Kuza
Beck
Yakimova
Georges
Cibulkova

tasma na dzis boks laugh oraz rozpiska na bloki same peffki laugh

W
W Offline
Originally Posted by MazurTL
Seppi jakimś zdecydowanym faworytem to w meczu z Istominem nie był, szczególnie po popisie z Roddickiem.

Przy tak atrakcyjnym kursie nie musi być jakimś super faworytem, wystarczy, że wszystko na niego "wskazuje".

- wyższy ranking
- lepsza forma w ostatnich turniejach (Rolland Garros)
- także na trawie: wygrana z Harrisonem z, którym Istomin przegrał w tym samym turnieju

A że tak było świadczą jednostronne spadki kursów. Przegrana z Roddickiem na trawie to żadna ujma, nieważne w jakiej by on nie był formie.

W
W Offline
Dzisiaj z panów obstawiam główne rzygańsko na Paire. Reszta rzygów pójdzie na kilka pań grin

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by W8inG4DeatH

Przy tak atrakcyjnym kursie nie musi być jakimś super faworytem, wystarczy, że wszystko na niego "wskazuje".

- wyższy ranking
- także na trawie: wygrana z Harrisonem z, którym Istomin przegrał w tym samym turnieju

A że tak było świadczą jednostronne spadki kursów. Przegrana z Roddickiem na trawie to żadna ujma, nieważne w jakiej by on nie był formie.

turniej na trawie ma się nijak do rankingu w przypadku tych tenisistów, Roland Garros jest na ulubionej nawierzchni Włocha, z kolei Istomin zdecydowanie preferuje twarde nawierzchnie, przegrana z Roddickiem może nie ale styl w jakim przegrał juz zdecydowanie tak, i fakt że utrzymał swoje podanie w całym meczu 3 razy na trawie, łamiąc się przy tym 5 razy no szanujmy się coś takiego to kompromitacja na całej linii, tym bardziej że Rood grał przeciętnie świadczy to o tym że jest Włoskim pusiakiem, co udowodnił nie raz oddając wygrany mecz.

I właśnie w głównej mierze ta żałosna postawa w finale z dickiem skłoniła mnie do gry na Istomina, dlatego według mnie miał duże szanse, ale bet szczęśliwie wszedł, dzięki też pusiakowi Seppiemu, który sfrajerzył w kluczowym momencie.

W
W Offline
Originally Posted by W8inG4DeatH

- wyższy ranking

turniej na trawie ma się nijak do rankingu w przypadku tych tenisistów, Roland Garros jest na ulubionej nawierzchni Włocha, z kolei Istomin zdecydowanie preferuje twarde nawierzchnie, przegrana z Roddickiem może nie ale styl w jakim przegrał juz zdecydowanie tak, i fakt że utrzymał swoje podanie w całym meczu 3 razy na trawie, łamiąc się przy tym 5 razy no szanujmy się coś takiego to kompromitacja na całej linii, tym bardziej że Rood grał przeciętnie świadczy to o tym że jest Włoskim pusiakiem, co udowodnił nie raz oddając wygrany mecz.

I właśnie w głównej mierze ta żałosna postawa w finale z dickiem skłoniła mnie do gry na Istomina, dlatego według mnie miał duże szanse, ale bet szczęśliwie wszedł, dzięki też pusiakowi Seppiemu, który sfrajerzył w kluczowym momencie.

Ok. Cieszę się, że wygrałeś. Myślę jednak, że jeśli postawiłeś racjonalnie na Istomina, to jesteś wyjątkiem. Co zresztą potwierdzają spadki kursów. Ja na mecze patrzę obiektywnie i wiem, że 90% obstawiających nie oglądało meczu Seppiego z Roddickiem i analizowąło tak, jak ja napisałe. Mówię tylko co widzę i czytam z obserwacji rynku. A Seppi dla jednych "sfrajerzył", dla niektórych po prostu oddał. grin

old hand
old hand
Tomic
Vasselin
Machado +9.5
Zopp
Paire
Nishikori -3.5
Hewitt +7.5
Ward
Dimitrov
Kubot
Dolgopolov
Bellucci +9.5

Shvedova
Radwańska
Pavlyuchenkova
Lucic
Wozniacki
Wozniak

boks

L
old hand
old hand
L Offline
J Brunstrom/P Marx
2.62
M Fyrstenberg/M Matkowski
1.44

hmm - to chyba ladna okazja do ako na naszych? smile

L
old hand
old hand
L Offline
Aczkolwiek jak patrze na ostatnie emcze Frytek na trawie to sam juz nei wiem grin
ale w sumie nie powinni upieprzyc w pierwszej rundzie wielkiego szlema blush

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
piszecie że Seppi sfrajerzył z Roddickiem, ale do cholery to było juz finał, a żeby sie tam znaleźć po drodze musiał kilku zawodników ograć

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
najpewniejsza to jest chyba Cibulkowa luba nawet 2-0 + Kuznetsov

P
journeyman
journeyman
P Offline
Originally Posted by Luulek
Aczkolwiek jak patrze na ostatnie emcze Frytek na trawie to sam juz nei wiem grin
ale w sumie nie powinni upieprzyc w pierwszej rundzie wielkiego szlema blush

Oj mogą mogą upieprzyc!
Odradzam grę na naszych. Na trawie grają straszną kaszane. Sam gram +1.5 seta na brunstronow za 1.8 w toto.

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
U pań widzę ciekawy mecz Vinci - Barty, na młoda Barty można ryzykować jakieś handii.

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
droga seppiego do finalu nie byla specjalnie trudna wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Fish
Tomic
Anderson minimum 1 set
Conga
Raonic
ARod
Scheepers minimum 1 set
Keothavong minimum 1 set
Viki
Cibulkova minimum 1 set
Woźniacki minimum 1 set
Koza minimum 1 set
Mirnyi/Nestor

boks

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Fisha bym nie grał.Nie wiadomo co on tam prezentuje, jakieś problemy miał ze zdrowiem, nawet krecz mnie nie zdziwi jak nie będzie szło.

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
kubot taka pewka mowicie?

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
U mnie na razie tak :

Ward
Keothavong
Kuzniecow

Strona 1 z 68 1 2 3 67 68

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (forty, 11kera11, latajaca_holenderka, Sensei, burbon, betowiec, rafal08, rymoholik, aker, ElNinho[mmdea]), 1,922 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,582
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025