|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sensei ja zdaje sobie sprawe ze x-men zawsze mial najeb...w glowie czyli z 6-3 5-3 40-15 przegrywal mecze albo klocil sie z sedzia i schodzil z kortu ale od pewnego czasu zauwazylem u niego "dojrzalosc tenisowa"  bez lachenow prosze tzn zrozumial ze koncentracja i opanowanie nerwow jest u niego czynnikiem dzieki ktoremu naprawde moze grac na wysokim poziomie a do tego jak nigdy ma rzesze wsparcia na trybunach z tego co wiem poznal jakas piczke i gra dla niej cos w stylu jak film wimbledon  dzis wygra
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
A może odpuścić jak nic ciekawego nie ma? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Coś z tego WTA nie umiem nic wybrać  hsieh +7.5gema kim 2-0
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Verdasco hot as tabasco  , fajny kursik na pusiola , a xman do jakiś wirtuozów nie należy to chyba nie oglodales jego ostatnich spotkan  z pussy Simonem czy innym wynalazkiem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stephens Groenefeld/Martic Istomin Kirilenko Clijsters co wywalić  ?
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
widze ze masowka na Lisicki. Juz 2.60 mam w ziemiaku. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jakie rokowania na pogodę?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
zwolnij z ta stawka bo zbankrutujesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze ze masowka na Lisicki. Juz 2.60 mam w ziemiaku.  ja tam spróbuję odwrotnie.
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
tronk Tenisa zawsze gram dla zabawy bo wałków nie brakuje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Verdasco hot as tabasco  , fajny kursik na pusiola , a xman do jakiś wirtuozów nie należy to chyba nie oglodales jego ostatnich spotkan  z pussy Simonem czy innym wynalazkiem? londyn: ungur,bolelli,bogomolov racja ogorki mial fuksa hertogenbosch: troicki,lorenzi,g muller tu tez powiesz ogorasy i tez mial fuksa zwlaszcza ze niszczyl prawie wszystkich 2-0 wimbledon chyba tez buraki i meczarnie : 3-0 matosevic 3-0 simon daj sobie spokoj z wypowiedziami "gral z ogorkami " dla mnie poprostu gra 3 turniej na trawie i gral poprzednio z bardzo niewygodnymi rywalami matosevic i troicki (podanie) jeszcze tak nie dawno zachwycali sie wszyscy simonem tez go ogral . verdasco zero gry na trawie a na wimba przyjechal prosto z prostejova gdzie zabral wpisowe i przegral z potega atp SEMIJA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Verdasco hot as tabasco  , fajny kursik na pusiola , a xman do jakiś wirtuozów nie należy to chyba nie oglodales jego ostatnich spotkan  z pussy Simonem czy innym wynalazkiem? londyn: ungur,bolelli,bogomolov racja ogorki mial fuksa hertogenbosch: troicki,lorenzi,g muller tu tez powiesz ogorasy i tez mial fuksa zwlaszcza ze niszczyl prawie wszystkich 2-0 wimbledon chyba tez buraki i meczarnie : 3-0 matosevic 3-0 simon daj sobie spokoj z wypowiedziami "gral z ogorkami " dla mnie poprostu gra 3 turniej na trawie i gral poprzednio z bardzo niewygodnymi rywalami matosevic i troicki (podanie) jeszcze tak nie dawno zachwycali sie wszyscy simonem tez go ogral . verdasco zero gry na trawie a na wimba przyjechal prosto z prostejova gdzie zabral wpisowe i przegral z potega atp SEMIJA  jak prosto z prostojeva? a mecze pokazowe na trawie? sprawdz najpierw zanim cos napiszesz.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
gasket -1.5  ebden/harrison  cerretani/vasselin  gonzo/kas  i mayer  tipsak  monaco  clement/llodra  brunstrom/marx  takie ło za nieduzo bo cos czarodziejski ten wimbledon 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tak tak pokazowki to jak towarzyskie mecze holandia 4-0 i 6-0 i w grupie wdupca wszystkie 3 mecze daj pan spokoj dowiemy sie po meczu chce pomoc nie zaszkodzic
|
|
|
|
|
|
|
to chyba nie oglodales jego ostatnich spotkan  z pussy Simonem czy innym wynalazkiem? londyn: ungur,bolelli,bogomolov racja ogorki mial fuksa hertogenbosch: troicki,lorenzi,g muller tu tez powiesz ogorasy i tez mial fuksa zwlaszcza ze niszczyl prawie wszystkich 2-0 wimbledon chyba tez buraki i meczarnie : 3-0 matosevic 3-0 simon daj sobie spokoj z wypowiedziami "gral z ogorkami "dla mnie poprostu gra 3 turniej na trawie i gral poprzednio z bardzo niewygodnymi rywalami matosevic i troicki (podanie) jeszcze tak nie dawno zachwycali sie wszyscy simonem tez go ogral . verdasco zero gry na trawie a na wimba przyjechal prosto z prostejova gdzie zabral wpisowe i przegral z potega atp SEMIJA  jak sobie mam dać z czymś spokój, jeśli w ogóle czegoś takiego nie napisałem, aspekt czysto merytoryczny to raz dwa - kto się zachwycał to się zachwycał wiadomo, że Simon to tylko regularność i to miała być jego broń, jak widać pokonał nią sam siebie trzy - Troicki bez formy, Matosevic do potentatów nie należy, fajnie gra, ale poziom Wimbledonu nie dla niego, cztery - Verdasco nie napisałem ani zdania, że jest faworytem, poruszyłem tylko temat spotkań Xmana, więc ponownie nie rozumiem, Twojej ekscytacji, pięć - Dasco, Dasco, Dasco może odpalić może nie, omijam szerokim łukiem obstawianie przed meczem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oglądał ktoś Raonica? bo kończy kupon i nie wiem czy kontrować 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
oglądał ktoś Raonica? bo kończy kupon i nie wiem czy kontrować  Querrey wieksze problemy ma przy serwisie rywala powinien wygrac Clement/Llodra wyglada dzis bardzo dobrze 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|