Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 14 1 2 11 12 13 14
a.k.a. "croydoncabman"
a.k.a. "croydoncabman"
Originally Posted by @rek-28
Jakby ktoś chciał wejście VIP na finał w Kijowie to dzwoncie na: ------

Tylko poważni inwestorzy.

Dlaczego Goget usunales ten post?

Ma ktos moze oryginal?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mini-cab_driver

Ma ktos moze oryginal?

bo to jakaś prowokacja smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
może dostał promocje od operatora, że za określoną liczne rozmów z numerami wychodzącymi dostawał darmowe minuty u siebie laugh

ps:nic am więcej nie było prócz numeru tel. zresztą masz niżej oryginalne cytaty

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by mini-cab_driver

Ma ktos moze oryginal?

Poprosił mnie o to na privie, usunąłem sam numer, nic więcej. Pewnie bateria co chwilę padała, od tych telefonów od klientów biznesowych smile

Zresztą już wcześniej ktoś mógł zwrócić uwagę, że się gość z kilkoma postami oferuje. Tak samo by się go potraktowało jak świeżaków.

Ja dopiero dzisiaj przeczytałem oba tematy. Niezły ubaw z biletowych inwestorów laugh

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Bardzo dobrze, numer spalony laugh

wieczny student
wieczny student
Na 1/4 też można było ładnie zarobić. Z tym, że trzeba to było zrobić w trakcie 3. kolejki, bo później był wysyp biletów na portalu i allegro.
Mi udało się sprzedać bilety I kategorii w Warszawie z zyskiem ponad 1k na bilecie, ale wówczas na allegro było z 15 aukcji, później 150. Miałem inne na 1/4, ale trochę połaszczyłem się na kasę i później puściłem Gdańsk z mała przebitką, a jak 1/4 w Warszawie zbliżała się do nominału to dałem koledze z forum wink bo już wolę mieć parę groszy mniej w kieszeni, a żeby ktoś ode mnie obejrzał mecz.
Ceny na mecze grupowe w Polsce też można było nieźle sprzedać.
Meczów Polaków nie liczę, bo to oczywistość.
Do Lwowa z małą przebitką, ale bez dokładania.
Grupowe do Doniecka sprzedałem już na początku roku, bo trafiłem 4 Angoli i ładnie ich przyciąłem, natomiast na Ukraina - Francja poszło za pół ceny.

Tak to wyglądało z mojej perspektywy laugh

T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
Originally Posted by hunters
Bardzo dobrze, numer spalony laugh

nie tylko numer a raczej długoletnie konto "młody gniewny" też juz spalone w pizdu laugh laugh laugh laugh

M
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by podstawek
Na 1/4 też można było ładnie zarobić. Z tym, że trzeba to było zrobić w trakcie 3. kolejki, bo później był wysyp biletów na portalu i allegro.
Mi udało się sprzedać bilety I kategorii w Warszawie z zyskiem ponad 1k na bilecie, ale wówczas na allegro było z 15 aukcji, później 150. Miałem inne na 1/4, ale trochę połaszczyłem się na kasę i później puściłem Gdańsk z mała przebitką, a jak 1/4 w Warszawie zbliżała się do nominału to dałem koledze z forum wink bo już wolę mieć parę groszy mniej w kieszeni, a żeby ktoś ode mnie obejrzał mecz.
Ceny na mecze grupowe w Polsce też można było nieźle sprzedać.
Meczów Polaków nie liczę, bo to oczywistość.
Do Lwowa z małą przebitką, ale bez dokładania.
Grupowe do Doniecka sprzedałem już na początku roku, bo trafiłem 4 Angoli i ładnie ich przyciąłem, natomiast na Ukraina - Francja poszło za pół ceny.

Tak to wyglądało z mojej perspektywy laugh

ja tez nie narzekam generalnie ale bilety na cwiercfinal w Doniecku mam do dzisiaj. jak jest jakis kolekcjoner na forum to moge mu wyslac

E
enthusiast
enthusiast
E Offline
A ja chętnie kupię na pamiątkę zużyte bilety - najchętniej z meczu Polski. W miarę dobrym stanie, czytelne smile

Po jednej sztuce oczywiście z danego meczu smile

[email protected]

Miło będzie za symbolicnze koszty wysyłki plus piwo/flaszka w zalezności od ilości biletów. Do dogadania smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dobrze że go zdemaskowałem zanim kogoś oszukał, jeszcze miał bym człeka na sumieniu.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by royalflush
Dobrze że go zdemaskowałem

medala dostaniesz laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak nie kumasz do czego piję to się nie wypuszczaj laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Goget
Poprosił mnie o to na privie, usunąłem sam numer, nic więcej. Pewnie bateria co chwilę padała, od tych telefonów od klientów biznesowych smile

O tym mowisz?

"Witam, mam wielką prośbę czy mógłbyś usunąc wszystkie moje posty z forum. Zrobiłem mała gafe podając numer telefonu na forum, pozdrawiam i z góry dzięki."

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Też dostałem wink

T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
jak coś to numer pana poważnego byznesmena nie dla biedaków jest tutaj tyle że dla odmiany pod prawdziwym nickiem

usunięto

może ktoś się jeszcze załapie na jakiś vip pakiecik i nie wejdzie jak żebrak na 10 minutę laugh laugh laugh

nie wklejajcie już tego numeru telefonu!

Last edited by Ghost; 01/07/2012 00:52.
Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by Experto

O tym mowisz?

"Witam, mam wielką prośbę czy mógłbyś usunąc wszystkie moje posty z forum. Zrobiłem mała gafe podając numer telefonu na forum, pozdrawiam i z góry dzięki."

Ta. Szkoda było usuwać całą radosną twórczość smile

Jak dla mnie to jakaś prowokacja miedzioryta. On ma całą bazę numerów aktywnych forumowiczów, a ostatnio jechał po młodym w jakimś temacie.

T
Pooh-Bah
Pooh-Bah
T Offline
Originally Posted by Experto

O tym mowisz?

Ta. Szkoda było usuwać całą radosną twórczość smile

Jak dla mnie to jakaś prowokacja miedzioryta. On ma całą bazę numerów aktywnych forumowiczów, a ostatnio jechał po młodym w jakimś temacie.

Strasznie trzeba by być naiwnym aby uwierzyć ze to czyjaś prowokacja a nie kompromitacja tego zakompleksionego dzieciaka.Jak to mówią "Tak kończą frajerzy" laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
royalflush pozamiatal temat sledztwem i tyle zloto

mlody gniewny stop

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Czyli właściwie koleś jest spalony na forum, no chyba że jakaś ciekawa wymówka, delikatne poparcie moderatorów i powróci do życia laugh

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by dragon
Czyli właściwie koleś jest spalony na forum, no chyba że jakaś ciekawa wymówka, delikatne poparcie moderatorów i powróci do życia laugh

Stawiam na: testowałem systemy bezpieczeństwa. Albo: piszę pracę zaliczeniową z mikroekonomii.

Strona 13 z 14 1 2 11 12 13 14

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, burbon, wHiTe_StAr, latajaca_holenderka), 2,665 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,611
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025