|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Jakby ktoś chciał wejście VIP na finał w Kijowie to dzwoncie na: ------
Tylko poważni inwestorzy. Dlaczego Goget usunales ten post? Ma ktos moze oryginal?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko poważni inwestorzy. Dlaczego Goget usunales ten post? Ma ktos moze oryginal? bo to jakaś prowokacja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może dostał promocje od operatora, że za określoną liczne rozmów z numerami wychodzącymi dostawał darmowe minuty u siebie  ps:nic am więcej nie było prócz numeru tel. zresztą masz niżej oryginalne cytaty
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Tylko poważni inwestorzy. Dlaczego Goget usunales ten post? Ma ktos moze oryginal? Poprosił mnie o to na privie, usunąłem sam numer, nic więcej. Pewnie bateria co chwilę padała, od tych telefonów od klientów biznesowych  Zresztą już wcześniej ktoś mógł zwrócić uwagę, że się gość z kilkoma postami oferuje. Tak samo by się go potraktowało jak świeżaków. Ja dopiero dzisiaj przeczytałem oba tematy. Niezły ubaw z biletowych inwestorów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo dobrze, numer spalony 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Na 1/4 też można było ładnie zarobić. Z tym, że trzeba to było zrobić w trakcie 3. kolejki, bo później był wysyp biletów na portalu i allegro. Mi udało się sprzedać bilety I kategorii w Warszawie z zyskiem ponad 1k na bilecie, ale wówczas na allegro było z 15 aukcji, później 150. Miałem inne na 1/4, ale trochę połaszczyłem się na kasę i później puściłem Gdańsk z mała przebitką, a jak 1/4 w Warszawie zbliżała się do nominału to dałem koledze z forum  bo już wolę mieć parę groszy mniej w kieszeni, a żeby ktoś ode mnie obejrzał mecz. Ceny na mecze grupowe w Polsce też można było nieźle sprzedać. Meczów Polaków nie liczę, bo to oczywistość. Do Lwowa z małą przebitką, ale bez dokładania. Grupowe do Doniecka sprzedałem już na początku roku, bo trafiłem 4 Angoli i ładnie ich przyciąłem, natomiast na Ukraina - Francja poszło za pół ceny. Tak to wyglądało z mojej perspektywy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Na 1/4 też można było ładnie zarobić. Z tym, że trzeba to było zrobić w trakcie 3. kolejki, bo później był wysyp biletów na portalu i allegro. Mi udało się sprzedać bilety I kategorii w Warszawie z zyskiem ponad 1k na bilecie, ale wówczas na allegro było z 15 aukcji, później 150. Miałem inne na 1/4, ale trochę połaszczyłem się na kasę i później puściłem Gdańsk z mała przebitką, a jak 1/4 w Warszawie zbliżała się do nominału to dałem koledze z forum  bo już wolę mieć parę groszy mniej w kieszeni, a żeby ktoś ode mnie obejrzał mecz. Ceny na mecze grupowe w Polsce też można było nieźle sprzedać. Meczów Polaków nie liczę, bo to oczywistość. Do Lwowa z małą przebitką, ale bez dokładania. Grupowe do Doniecka sprzedałem już na początku roku, bo trafiłem 4 Angoli i ładnie ich przyciąłem, natomiast na Ukraina - Francja poszło za pół ceny. Tak to wyglądało z mojej perspektywy  ja tez nie narzekam generalnie ale bilety na cwiercfinal w Doniecku mam do dzisiaj. jak jest jakis kolekcjoner na forum to moge mu wyslac
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A ja chętnie kupię na pamiątkę zużyte bilety - najchętniej z meczu Polski. W miarę dobrym stanie, czytelne Po jednej sztuce oczywiście z danego meczu [email protected]Miło będzie za symbolicnze koszty wysyłki plus piwo/flaszka w zalezności od ilości biletów. Do dogadania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobrze że go zdemaskowałem zanim kogoś oszukał, jeszcze miał bym człeka na sumieniu.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Dobrze że go zdemaskowałem medala dostaniesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak nie kumasz do czego piję to się nie wypuszczaj 
|
|
|
|
|
|
|
Poprosił mnie o to na privie, usunąłem sam numer, nic więcej. Pewnie bateria co chwilę padała, od tych telefonów od klientów biznesowych  O tym mowisz? "Witam, mam wielką prośbę czy mógłbyś usunąc wszystkie moje posty z forum. Zrobiłem mała gafe podając numer telefonu na forum, pozdrawiam i z góry dzięki."
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Też dostałem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak coś to numer pana poważnego byznesmena nie dla biedaków jest tutaj tyle że dla odmiany pod prawdziwym nickiem usuniętomoże ktoś się jeszcze załapie na jakiś vip pakiecik i nie wejdzie jak żebrak na 10 minutę nie wklejajcie już tego numeru telefonu!
Last edited by Ghost; 01/07/2012 00:52.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Poprosił mnie o to na privie, usunąłem sam numer, nic więcej. Pewnie bateria co chwilę padała, od tych telefonów od klientów biznesowych  O tym mowisz? "Witam, mam wielką prośbę czy mógłbyś usunąc wszystkie moje posty z forum. Zrobiłem mała gafe podając numer telefonu na forum, pozdrawiam i z góry dzięki." Ta. Szkoda było usuwać całą radosną twórczość  Jak dla mnie to jakaś prowokacja miedzioryta. On ma całą bazę numerów aktywnych forumowiczów, a ostatnio jechał po młodym w jakimś temacie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Poprosił mnie o to na privie, usunąłem sam numer, nic więcej. Pewnie bateria co chwilę padała, od tych telefonów od klientów biznesowych  O tym mowisz? "Witam, mam wielką prośbę czy mógłbyś usunąc wszystkie moje posty z forum. Zrobiłem mała gafe podając numer telefonu na forum, pozdrawiam i z góry dzięki." Ta. Szkoda było usuwać całą radosną twórczość  Jak dla mnie to jakaś prowokacja miedzioryta. On ma całą bazę numerów aktywnych forumowiczów, a ostatnio jechał po młodym w jakimś temacie. Strasznie trzeba by być naiwnym aby uwierzyć ze to czyjaś prowokacja a nie kompromitacja tego zakompleksionego dzieciaka.Jak to mówią "Tak kończą frajerzy" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royalflush pozamiatal temat sledztwem i tyle mlody gniewny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli właściwie koleś jest spalony na forum, no chyba że jakaś ciekawa wymówka, delikatne poparcie moderatorów i powróci do życia 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czyli właściwie koleś jest spalony na forum, no chyba że jakaś ciekawa wymówka, delikatne poparcie moderatorów i powróci do życia  Stawiam na: testowałem systemy bezpieczeństwa. Albo: piszę pracę zaliczeniową z mikroekonomii.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|