|
|
stranger
|
|
stranger
Jakby ktoś chciał wejście VIP na finał w Kijowie to dzwoncie na: ------
Tylko poważni inwestorzy.
Last edited by Goget; 30/06/2012 18:30.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Chłopie jak za długo stałeś na słońcu z biletami to radze iść do jakiegoś specjalisty. A poniżać sie tymi swoimi tekstami naprawdę nie musisz. Gówno ci do tego kogo stać, a kogo nie. Takim cwaniaczkom pod stadionem jak ty śmiałem się prosto w twarz.
Byłem w trzech miastach (Poznań, Wrocław, Warszawa) i najdroższe bilety w stosunku do nominału spotkałem we Wrocławiu za 3 kategorie chciał 300 euro, ale chyba nic nie wyszło z biznesów, bo później na stadionie coś wykrzykiwał typu fuck euro
Ogólnie Euro dla "inwestorów" i "mecenasów" to jedna wielka klapa, teraz będą próbowali nieudolnie zamazywać prawdziwy obraz sytuacji pod stadionami, ale kto był ten doskonale wie.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Na Ukrainie już w półfinale były problemy z zapełnieniem stadionu, teraz przy cenach na finał to będzie jeszcze większy problem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stać, stać.Tylko nie wiem czy w 30 min mój odrzutowiec doleci także ryzyko sam wiesz.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Ogólnie Euro dla "inwestorów" i "mecenasów" to jedna wielka klapa, teraz będą próbowali nieudolnie zamazywać prawdziwy obraz sytuacji pod stadionami, ale kto był ten doskonale wie. ? przeciez mecze polski sie sprzedawalo z kilkakrotna przebitka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jakby ktoś chciał wejście VIP na finał w Kijowie to dzwoncie na: ----- Tylko poważni inwestorzy. Ja bym w sumie chciał, ale nie wiem czy mnie stać. Założyłem sobie racjonalny pułap, a tu Młodzi-Gniewni nie pozostawiają złudzeń. Kupiłbym pod stadionem, ale być wyśmianym przez cały sektor jako żebrak wchodzący po hymnie... W sumie w kraju dwa mecze tak właśnie obejrzałem, za 150 zł. I raz nawet przegapiłem też podanie Investoropoulosa do Biletofantasiakisa, ale za granicą wstyd większy...  Chyba jednak jestem za tym, żebyś sprzedał je ponownie "klientom biznesowym". Może Conrad albo Eldorado się skuszą. O ile przewidzieli dziś rypnięcie na dolarze...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na finał też można nabyć bilety w dobrym pieniądzu.
Sam biletów nie szukam, a mimo tego tylko dziś dostałem 2 smsy z propozycją biletów 3 kat na finał (400 i 600 zł / szt). Goście pewnie mieli mój numer z czasów kiedy szukałem wejściówek na POL-CZE, tak więc poziom nazwijmy to "desperacji" jest coraz wyższy:)
Moim zdaniem dopóki Polska była w grze ceny biletów były na tyle wysokie że inwestorzy troche przyrobili, natomiast 1/4 i 1/2 to totalna klapa. Na 1/2 w Wawie kupiłem pod stadionem 2 kat po nominale, a gdybym poszedł po całości jak jakiś albańczyk to pewnie w 30 min wszedłbym za parę groszy bo wielu zostawało z biletami w ręku:) Tylko po ch...j wchodzić na mecz w 30 min:)
|
|
|
|
|
|
|
Tylko po ch...j wchodzić na mecz w 30 min:) kazdy orze jak moze, tacy pewnie robia sobie fotki w rpzerwie meczu i wrzucaja na FBku aby sie pochwalic ze na meczu byli swoja droga takie bilety to byl zloty interes ale na mecze grupowe(zwlaszcza Polakow), jesli ktos mial grupowe i te pozniejsze to i tak jest zarobiony grubo, natomiast przy samych cwiercfinalowych i polfinalowych to pewnie w plecy albo letki plus na livie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o co chodzi z tym Młodym, bo coś mi się nie wyświetla...
Młody gniewny = @rek-28 czy jak?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko po ch...j wchodzić na mecz w 30 min:) kazdy orze jak moze, tacy pewnie robia sobie fotki w rpzerwie meczu i wrzucaja na FBku aby sie pochwalic ze na meczu byli swoja droga takie bilety to byl zloty interes ale na mecze grupowe(zwlaszcza Polakow), jesli ktos mial grupowe i te pozniejsze to i tak jest zarobiony grubo, natomiast przy samych cwiercfinalowych i polfinalowych to pewnie w plecy albo letki plus na livie Ja miałem 8 biletów na POR - CZE, dokupione kilka dni przed meczem na platformie. Wartość nominalna 320zł, a poszły bez problemu po 450zł za szt. i to w dniu meczu. Przyjechałem, 20 min pochodziłem i z głowy. Niedosyt był, bo miałem 3 bilety z puli początkowej i przed meczem POL - CZE mogłem je lekko puścić za 3000zł (konkretna oferta była). Fakt, faktem, transakcja obarczona małym ryzykiem, gdyż miałem sporo chętnych, którzy by po nominale odkupili. A tak chociaż moja wejściówka i osoby towarzyszącej wyszły za friko. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
o co chodzi z tym Młodym, bo coś mi się nie wyświetla...
Młody gniewny = @rek-28 czy jak? No numerem telefonu się napinacz zdradził w tym linku 2gi post młodego jest z tym samym numerem telefonu co ten pan inwestor tu podawał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na stronie UEFA jeszcze można kupić kat. 2  I pewnie będziecie zdziwieni ... bez żadnej przebitki. Po nominale  Tak więc powodzenia dla kretynów co chcą nie wiadomo ile za swoje bileciki 
|
|
|
|
|
|
|
LOL 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Uefa rozsyła nawet maile, że bilety na finał są dostępne, czyżby były problemy z zapełnieniem stadionu na finał? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Muszą być mocno zdesperowani bo ja w ciągu 10 godzin już drugi raz dostałem tego samego maila na ten sam adres 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|