|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakby co to zapraszam: [ Linked Image] ...damskie też mam ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do zapachu to polecam powąchać najnowszego Issey Miyake Sport - świetny i rzadko spotykany na ulicy ;-) i o to chodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaryzykowałem i wziąłem w ciemno cool water, zobaczymy jak przyjdzie  Branie perfumow w ciemno to glupota, kazdy lubi co innego. Davidoffa aktualnie sam uzywam, jest spoko i podoba sie kobietom, ale mialem kilka lepszych pozycji 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Długo upierałem się przy zielonym lacoscie, ale lacoste czerwony... bajka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, mozecie polecic dobra perfumerie i jakby nie byla za droga to tez byloby fajnie Chodzi mi o YVES SAINT LAURENT L'HOMME - nie chce naciac sie na allegro na podrobki
Zawsze bralem testery od kolegi z douglasa, niestety juz nie pracuje tam.
Dzieki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeżeli chodzi o YSL to z najtańszych polecam Agito i El Nino - obie mają towar z pewnego źródła ;-) wąchałeś YSL Libre? przyjemny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, mozecie polecic dobra perfumerie i jakby nie byla za droga to tez byloby fajnie Chodzi mi o YVES SAINT LAURENT L'HOMME - nie chce naciac sie na allegro na podrobki
Zawsze bralem testery od kolegi z douglasa, niestety juz nie pracuje tam.
Dzieki ja kupuje na tagomago.pl - bardzo polecam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] od kilku lat nr 1, ciekawi mnie czy mi sie kiedyś znudzą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie miałem o to pytać... Przywiązujecie się do jednego, ulubionego zapachu, czy eksperymentujecie i próbujecie co jakiś czas czegoś nowego? Ja szczerze mówiąc mam swoją listę TOP, którą wałkuję od 5-6 lat, ale pomału przychodzi znudzenie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli chodzi o YSL to z najtańszych polecam Agito i El Nino - obie mają towar z pewnego źródła ;-) wąchałeś YSL Libre? przyjemny  jeszcze nie, jutro sie przejde i obadam w perfumerii  Dzieki!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie miałem o to pytać... Przywiązujecie się do jednego, ulubionego zapachu, czy eksperymentujecie i próbujecie co jakiś czas czegoś nowego? Ja szczerze mówiąc mam swoją listę TOP, którą wałkuję od 5-6 lat, ale pomału przychodzi znudzenie.  Zdecydowanie eksperymenty, i nie mowie tu o chodzeniu do perfumerii i psikaniu sie codziennie innym zapachem. Ale po prostu od kilku lat nie znalazłem zapachu ktory by mi bardziej pasował niz ten ktory podałem wyzej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver, wez sobie probki PR: Black XS, Fahrenheita (chociaz to chyba srednio na lato, zreszta nie znam sie :P), Carolina Herrera 212, Channel home sport allure, CK eternity czy nawet tego Davidoffa Cool Water- jesli z tego cos Ci sie nie spodoba to znaczy, ze mamy zuuupelnie odmienny gust  Szczegolnie 1ka dla mnie mega dobra. Fahrenheit z kolei chyba najbardziej podoba sie kobietom.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver, wez sobie probki PR: Black XS, Fahrenheita (chociaz to chyba srednio na lato, zreszta nie znam sie :P), Carolina Herrera 212, Channel home sport allure, CK eternity czy nawet tego Davidoffa Cool Water- jesli z tego cos Ci sie nie spodoba to znaczy, ze mamy zuuupelnie odmienny gust  Szczegolnie 1ka dla mnie mega dobra. Fahrenheit z kolei chyba najbardziej podoba sie kobietom. polecam pogrubione odnosnie cool water, to dla mnie za bardzo intesywny zapach na dodatek "musialem polubic ten zapach".......moze dlatego jestem do niego tak zrazony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
(...)Carolina Herrera 212, Channel home sport allure(...) polecam pogrubione odnosnie cool water, to dla mnie za bardzo intesywny zapach na dodatek "musialem polubic ten zapach".......moze dlatego jestem do niego tak zrazony No jezeli podchodzi Ci ten Allure to Givenchy tez mysle ze jest szansa, ze sie spodoba, sprawdzałeś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
(...)Carolina Herrera 212, Channel home sport allure(...) polecam pogrubione odnosnie cool water, to dla mnie za bardzo intesywny zapach na dodatek "musialem polubic ten zapach".......moze dlatego jestem do niego tak zrazony No jezeli podchodzi Ci ten Allure to Givenchy tez mysle ze jest szansa, ze sie spodoba, sprawdzałeś? wlasnie nie mialem jeszcze okazji sprawdzic w/w Givenchy
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
na obecnie mam stałą listę, ale jako, że mam 5-6 pozycji to można tak rotować, żeby się nie nudziły  Zegna - nie pamiętam dokładnej nazwy D&G The One for Men - super zapach CK żółty - kiepski, ale dziewczynom się podoba, jednak mimo wszystko więcej go nie wezmę Lacoste Pour Homme - szara Dior Homme Sport - moja nowa pozycja Armani Acqua di Gio - mój ulubiony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja polecam Hilfigery, przyjemne bardzo lekkie zapachy  Minus taki, ze skoro sa lekkie to nie smierdza na kilometr, chociaz podobno kobiety maja lepszy wech 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam jak sie odnosicie do sprzedazy perfumow na allegro bo widze ze duza roznica cenowa jest miedzy perfumeriami
ARMANI ACQUA DI GIO POUR HOMME 100ml roznica 80 zł
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
|
|